• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affettim, yine aldatıldım ....

sakın tekrar göz yumim deme bu yaptıklarına, bırak defolsun gitsin ya...

benzer olay benmde başıma geldi, face şifresini verdi bana ama akıllı silmemiş gönderilmiş msjları, başımdan aşagı kaynar sular döküldü ya asılmadıgı sarkmadıgı kız kalmamış, terslemişler ama yok hala tanışalım mı hadi vs vs böyle igrenç yazılar yazmaya devam etmiş ve göz göre göre bana hala dalga geçmek için tanışmak istiyordum diebiliyordu yani bu kadar dandik birisiydi. msjda bi şey demedim acil buluşalım dedim, buluşuncada suratına tükürmek isterdim ama ondan da anlamzsın ki sen dedim gitti... 3ay geçmeden arıyor hadi gel face kapattım laaa yürüüü... :@ sinirlendim yine ya xD xD neyse tatlım sakın olaki sen sen ol yol yakınken vazgeç... lütfen artık aç gözünü, yaptıklarına göz yumma kulak tıkama ;)

Nişanlını karşına alıp konuştun mu peki bunları öğrendikten sonra?

hayır konuşmadım haberi yok.yani ikiyüzlü davranıyorum ona karşı ama . onun bana yaptılarının yanında pire kadar kalır.kendimi alıştırmaya çalışıyorum.Sizlerle birlikte düzelmeye ve gğçlenmeye çalışıyorum.Kendimi hazır hisettiğimde konuşmayı düşünüyorum.

sakın tekrar göz yumim deme bu yaptıklarına, bırak defolsun gitsin ya...

benzer olay benmde başıma geldi, face şifresini verdi bana ama akıllı silmemiş gönderilmiş msjları, başımdan aşagı kaynar sular döküldü ya asılmadıgı sarkmadıgı kız kalmamış, terslemişler ama yok hala tanışalım mı hadi vs vs böyle igrenç yazılar yazmaya devam etmiş ve göz göre göre bana hala dalga geçmek için tanışmak istiyordum diebiliyordu yani bu kadar dandik birisiydi. msjda bi şey demedim acil buluşalım dedim, buluşuncada suratına tükürmek isterdim ama ondan da anlamzsın ki sen dedim gitti... 3ay geçmeden arıyor hadi gel face kapattım laaa yürüüü... :@ sinirlendim yine ya xD xD neyse tatlım sakın olaki sen sen ol yol yakınken vazgeç... lütfen artık aç gözünü, yaptıklarına göz yumma kulak tıkama ;)

hem üzüldüm hem sevindim canım senin adına.Ne kadar çok varmış böyle şrfsizler .....
oruç oruç ağzımı bozacaklar.artık akıllandım.gzö yummayacağım yaptıklarına.defolsun gitsin.sağol desteğin için

bi de onun için 5sene harcamışsın canım ya zamanına yazık neyseki evlenmeden kurtulucaksın inşallah tatlım, onun gibi basit tipler piyasada çok emin ol sakın üzüleyim deme hee :)

biraz abazalık mı var ne sürekli nette kızlara taş gibisin güzelsin yazan bir tip enteresan...

ağzına sağlık canım tam dediğin gibi kadın düşkünü demekki.Aslan erkeği şaşrımamak lazım.

bi de onun için 5sene harcamışsın canım ya zamanına yazık neyseki evlenmeden kurtulucaksın inşallah tatlım, onun gibi basit tipler piyasada çok emin ol sakın üzüleyim deme hee :)

koskoca 5 senemi verdim.en değerli yıllarımı veridm ona.daha 23yaşındayım.inşallah kurtulucam onunla.Bana hepiniz çok iyi geldnizi.Kendimi terağide gibi hissediyorum.inşallah kimsenin karşısına şerfsizler çıkmaz.

ben her zaman şunu derim ..eğerki aldatıldıysan ve affettiysen hep aldatılmaya mahkumsun ..
o yüzden bu durumda hiç affetmeyeceksin kesip atacaksın ..
yoksa sizin durumunuza düşme ihtimali yüksek..
çünkü erkekler bir kere aldattımı arkası geliyor...
ha bir ha on farketmez ayrıca ..
aldatma potansiyeli varsa ve bunu yapmışsa bunu düzeltemezsiniz...öömür boyu devam eder..
bence hemen ayrılın ve yolunuza devam edin ..
ALLAH iillerle karşılaştırsın inş.

ben her zaman şunu derim ..eğerki aldatıldıysan ve affettiysen hep aldatılmaya mahkumsun ..
o yüzden bu durumda hiç affetmeyeceksin kesip atacaksın ..
yoksa sizin durumunuza düşme ihtimali yüksek..
çünkü erkekler bir kere aldattımı arkası geliyor...
ha bir ha on farketmez ayrıca ..
aldatma potansiyeli varsa ve bunu yapmışsa bunu düzeltemezsiniz...öömür boyu devam eder..
bence hemen ayrılın ve yolunuza devam edin ..
ALLAH iillerle karşılaştırsın inş.

iyi dilekleriniz için tşk ederim.affederek hata yaptım farkındayım.bir daha aynı hataya düşmemeliyim.onu affederek kendi kişiliğimden oldum.allahından bulsun.niçin hep böyle erkekler .... adam gibi adam olmayı beceremiyorlar.genleri bozuk.kötükedihüso

Daha 23 yaşındaymışsın tatlım ya. Ben de yaşını daha büyük sandım. Aynı yaştayız senle. Karşına kimler çıkar daha. Ayrıca hayatta kimsenin evlenme zorunluluğu yok. Böyle bir adamla evlenmektense bekar kal daha iyi tatlım. Millet artık 27-28 yaşlarında evleniyor. İnce eleyip sık dokumak lazım.

Daha 23 yaşındaymışsın tatlım ya. Ben de yaşını daha büyük sandım. Aynı yaştayız senle. Karşına kimler çıkar daha. Ayrıca hayatta kimsenin evlenme zorunluluğu yok. Böyle bir adamla evlenmektense bekar kal daha iyi tatlım. Millet artık 27-28 yaşlarında evleniyor. İnce eleyip sık dokumak lazım.

ne güzel canım yaşıtız demek.sanki dünyada erekk kalmayacak mış gibi hemen nişanlandın.pişman oldum ama işte.kısmet bu işler.demekki alma gereken ders varmış.Bende öyle düşünüyorum.özgürlüğümü yaşamak istiyorum.şu 5 yılda kendimi kısıtladım her anlamda.ama inşallah allahım yanımda olsun beni kötülerden kurtarsın.
hem beni hemde herkesi

ne güzel canım yaşıtız demek.sanki dünyada erekk kalmayacak mış gibi hemen nişanlandın.pişman oldum ama işte.kısmet bu işler.demekki alma gereken ders varmış.Bende öyle düşünüyorum.özgürlüğümü yaşamak istiyorum.şu 5 yılda kendimi kısıtladım her anlamda.ama inşallah allahım yanımda olsun beni kötülerden kurtarsın.
hem beni hemde herkesi

Onunlayken yapamadığın herşeyi yap. 5 yılın acısını çıkar. Hatta şimdiden başla, görsün sendeki değişikliği, noluyo bu kıza desin. Bir daha da kendinden çok sevme kimseyi. Ben asıl konuştuktan sonrasını merak ediyorum. Ne tepki verecek acaba sana. Kesin yüzsüzlük yapıp yaptığını inkar edecek ya da af dileyecek.

Onunlayken yapamadığın herşeyi yap. 5 yılın acısını çıkar. Hatta şimdiden başla, görsün sendeki değişikliği, noluyo bu kıza desin. Bir daha da kendinden çok sevme kimseyi. Ben asıl konuştuktan sonrasını merak ediyorum. Ne tepki verecek acaba sana. Kesin yüzsüzlük yapıp yaptığını inkar edecek ya da af dileyecek.

evet canım bütün keşkelerimi yapıcam allahın izniyle.kesinlikle pişkin pişkin ben yapmadım,benim resmimi kullanmışlar falan filan diyecek.bayramdan sonra konuşmak istiyorum.hem oruç oruç kavga etmek istemiyorum hemde bayramı aileme rezil etmek istemiyorum.Bundan sonra ben ve ailem olucak merkezim olacak.Birde ondan korkuyorum.Piskopat olduğu için bana bişey yapar mı diye de korkuyorum.inşallah rn zararsız şekilde atlatırım.desteğin için çok sağol canım.inşallah karşına iyilerii çıkar

cok canim yaniyor kizlar cok fazla.niye ben ya niye .......... ben onu cok sevdim.herseyden cok sevdim.herseyimdi o beni.yapilirmiydi bu bana.birine hak etmediginden fazla deger veririsen ya kendini ya onu kaybedersin demislerdi. ben hem kendimi hem onu kaybettim. iliskiler niye boyle.niye sadakat yok.yuregim aciyo.biliyorum akan gozyaslarima yazik ama onca senenin hic mi degeri yoktu.kimbilir bilmedigim daha neler var.eridim gittim ya .... nasil toparlanirim bilmiyorum ama beni mahvetti. ilk askim ilk sevdam yaktin beni .......

kusura bakmayn kizlar ama icimi dokmek istedim.cunku su dort duvar sanki ustume ustume geliyor.sizilerle dertlesmek istiyorum.iyiki varsiniz.

siz sürekli onu affetmişsiniz ve o da sizden yüz alarak tekrarlamış aldatma olayını amann ne de olsa nişanlım affeder bişi olmaz evlenince yapmam nişanlım yanımda olur vs vs der.ya da son bir kez daha bakım evlenince yapamam ne de olsa.falan da filan yazdığınız konuya karşı söylenecek o kadar söz var ki bu tarz yani.ben size kısa ve öz bir soru sorayım.4-5 yıl içinde görmüşsünüz nişanlınızın hal ve hareketlerini hala onunla devam mı edeceksiniz?bunu merak ediyorum

siz sürekli onu affetmişsiniz ve o da sizden yüz alarak tekrarlamış aldatma olayını amann ne de olsa nişanlım affeder bişi olmaz evlenince yapmam nişanlım yanımda olur vs vs der.ya da son bir kez daha bakım evlenince yapamam ne de olsa.falan da filan yazdığınız konuya karşı söylenecek o kadar söz var ki bu tarz yani.ben size kısa ve öz bir soru sorayım.4-5 yıl içinde görmüşsünüz nişanlınızın hal ve hareketlerini hala onunla devam mı edeceksiniz?bunu merak ediyorum

hayir etmiycem bu karari verdim ama canim yanimi yaniyor iste.suan kendimi gucsuz hssediyorum o yuzden bayrama kadar kendimi yoparlayip ondan sonra konusmak istiyorum.birde biz komsuyuz babasiyla ayni yerde calisiyoruz bu yuzden ayrilsamda cok zor olacak benim icin.

mide bulandırıcı bi durum. çok da yaşanan bir durum aynı zamanda. neden BEŞ yıldır nişanlısınız ki siz?

herkes benim gib ayni seyleri yasamis.sanki kadinlari kaderi gibi.umarim kimse yasamaz.askerlik ve maddiyattan dolayi bu kadar uzadi.bu yaz onlar yapalim demisti( iyiki de yapmamasiz yoksa goremeyecektim bu pisligini ) araya maddi sorunlar girdi iptal oldu.kendimi sanli hissetmeliyim.

olsun ayrılırsanız üzülürsünüz tamam da ilerde sürekli ağlayacağınıza bi kere ağlayın 1-2 sene de unutmaya çalışırsınız.daha iyi insanlar çıkar hem karşınıza.5 yıl neden acı çekmişim dersiniz

Back
X