Affiniza sığınarak soruyorum !!

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.415
5.183
358
39
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım

Açıkça söyle. Anne biz kovaya bu şekilde kağıt atmıyoruz siz böyle attığınız için ben iğreniyorum lütfen atmayın ya da çöpü siz değiştirin de. Biraz da o düşünsün

Tuvalet çöp kovasinin içine poşet koyuyor musunuz öyle olursa eldiven takar çöp dolunca alır atarsınız

tuvalet kağıtları deliği tıkayabilir, atılmamalıdır diye biliyorum. Doğrusu da çöpe atmaktır. Tuvalette çöp kutusu olmasının bir mantığı da bu değil midir?
taharet muslugu diye bir sey var. Oyle sıçtığımiz gibi kagitla sivayip atilmaz çöpe. Yapan net pistir.

taharet muslugu diye bir sey var. Oyle sıçtığımiz gibi kagitla sivayip atilmaz çöpe. Yapan net pistir.
Bunda haklısınız, sonrasındaki ıslaklık tuvalet kağıdıyla kurutulur, ama o kâğıt çöpe atılmıyor muydu? Apartman giderleri kaldırmıyor tutamıyor diye biliyorum sonrasında.

Koyuyorum ama yinede midem kaldırmıyor
Normali temizlenmiş ıslak yerin kağıtla kurulanması ve poşetlenmiş kovaya atılması. Yaşlılar daha dikkatli olur diye bilirdim. Biz temizliği büyüklerimizden öğrendik malum. Onun sadece kağıtla temizlenmesi tuhaf ama. Ne kadar temiz olabilir ki?

Bunda haklısınız, sonrasındaki ıslaklık tuvalet kağıdıyla kurutulur, ama o kâğıt çöpe atılmıyor muydu? Apartman giderleri kaldırmıyor tutamıyor diye biliyorum sonrasında.
O kağıdı atsın sorun değil bende öyle yapıyorum ama diskili şekilde atması iğrenç olan

suda çözülen ve atilmasinda bir risk bulunmayanlari var, islak bezide ayni sekilde suda cozulen cinsten kullanıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…