- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Hey maşallah nasıl guzel kokar o eksi eksiAbdest almıyor ki banyo da öyle iki haftada bir yapar
Söyleye söyleye bi hal oluyoruz banyo yap diye bi giriyo girmesiyle çıkması bir oluyo ne ara yıkanıyor çıkıyor belli değilHey maşallah nasıl guzel kokar o eksi eksi
Evlerden ırak. Bırakın hiçbir şeyine dokunmayın.Abdest almıyor ki banyo da öyle iki haftada bir yapar
Bu yorumuma bise daha eklemek istiyorumYani cok igrenc bi durum
Kv kakali pecetesini atmak banami kaldi yahu
Ben olsam heralde soyle derdim
Anne yanlis anlama sen oldugun icin degil kendi annemde olsa tiksinirim ben sen isini hallet oraya poset koydum herseferinde onu kaldir ordan
Bence sen çöple ugrasmayi birak, kaynanayi strece sar, öyle sal eveSöyleye söyleye bi hal oluyoruz banyo yap diye bi giriyo girmesiyle çıkması bir oluyo ne ara yıkanıyor çıkıyor belli değil
Hahaha cok guldum buna yaBence sen çöple ugrasmayi birak, kaynanayi strece sar, öyle sal eve
Pampasindi galiba o konu, tavugu tuvalette mi ne yikiyomus kadin hatta, üstüne yanlislikla kolonya sik, yemegi dök kaynananın kafadan asagi demistim, asla yikanmiycaz diyodu çünkü kadin bcfbxfYok baskasının konusuydu.
Valla ben ne diyecegimi bilemedim. Böyle kaynanasının kayınpederinin hijyensizliginden yakınan cok konu okudum. Var öyle.
Boyle yorumlar okudukcaDışkılı atmak nedir ya o yaşa gelmis kisisel temizlik şart şurt öğrenememiş mi….
Şu an benim evimde cok yakin akrabam misafir tuvaletin üzerinize ıslak bırakıyor sinirlerim zıplıyor.
Banyo yapar gibi suyu sonuna kadar açıp taharet alıyor heryer islanıyor.
Diger banyomdaki wc’nin klozet kapagi kirilmisti hemen sipariş verdim. 4 gözle gelmesini bekliyorum.
Disini cikariyor heryer su.
Dev rulo kagit havlu koydun, dizi dizi tuvalet kağıtları, hijyen spreyleri silersin dedim silmiyor.
Deli oldum.
Bişey söyleyip kalp kirmak istemiyorum ama wc de silmediği suyun üzerine dalgınlıkla oturmak, dis sularini silmemesi evimde rahtimi kaciriyor.
Gun icerisinde kac kere wc temizliyorum.
Söylediğim gösterdiğim halde yok banamisin demiyor.
Ya misafirde misafirliğini bilecek arkadaş evimde rahatımın kaçması nedir.
Zaten idrar yolu enfeksiyonu hemen olan bir insanim aninda hastanelik oluyorum.
Kafama huni takmadan insallah evindem güzel güzel uğurlarım.
Psikolojikman dötüm kaşındı.Suyu niye kirletiyorsunuz? Hiçbir şekilde hiçbir çeşidini tuvalete atmam. Hepsi çöpte birikir; tam dolmadan ağzını eldivenle bağlar atarım. Sizin mideniz almıyorsa eşinize söylemelisiniz. Ayrıca mabadını, tenasül uzvunu suyla yıkamadan direkt kağıtla silmesi ciddi hijyen problemi, iç çamaşırını hayal bile edemiyorum.
Buna şaşıramadım, ıspanağı banyoda yıkayan biliyorum.Pampasindi galiba o konu, tavugu tuvalette mi ne yikiyomus kadin hatta, üstüne yanlislikla kolonya sik, yemegi dök kaynananın kafadan asagi demistim, asla yikanmiycaz diyodu çünkü kadin bcfbxf
Ispanagi bulasik makinasinda yikayani duydum ben deBuna şaşıramadım, ıspanağı banyoda yıkayan biliyorum.
Ooo makine tuzlu parlatıcılı bi de, terrrrrtemiz.Ispanagi bulasik makinasinda yikayani duydum ben de
Ben de yikiyorum dermişin hgfhhfOoo makine tuzlu parlatıcılı bi de, terrrrrtemiz.
Kimsenin evinde yemek yiyememe (özellikle tavuk)fobisi loading...Pampasindi galiba o konu, tavugu tuvalette mi ne yikiyomus kadin hatta, üstüne yanlislikla kolonya sik, yemegi dök kaynananın kafadan asagi demistim, asla yikanmiycaz diyodu çünkü kadin bcfbxf
Hahajsjeke bunu bilmiyorum ben.Pampasindi galiba o konu, tavugu tuvalette mi ne yikiyomus kadin hatta, üstüne yanlislikla kolonya sik, yemegi dök kaynananın kafadan asagi demistim, asla yikanmiycaz diyodu çünkü kadin bcfbxf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?