- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Kendisi pek temiz biri değil maalesefNormali temizlenmiş ıslak yerin kağıtla kurulanması ve poşetlenmiş kovaya atılması. Yaşlılar daha dikkatli olur diye bilirdim. Biz temizliği büyüklerimizden öğrendik malum. Onun sadece kağıtla temizlenmesi tuhaf ama. Ne kadar temiz olabilir ki?
Sanırım ona temizletecegim bu gidişle
Halleri kalmıyo herhal temizlemeyeNormali temizlenmiş ıslak yerin kağıtla kurulanması ve poşetlenmiş kovaya atılması. Yaşlılar daha dikkatli olur diye bilirdim. Biz temizliği büyüklerimizden öğrendik malum. Onun sadece kağıtla temizlenmesi tuhaf ama. Ne kadar temiz olabilir ki?
Aslında sadece tuvalet kağıdı atmak için konulmuyor pedi var bunun ne bilim belki başka birsey atılır bizim kurumumuza aldığımız kağıtları analiz ederiz eriyor mu suda diye ki giderleri tikamasin reklamlarda da belirtilir suda kolay erir vs. Diyetuvalet kağıtları deliği tıkayabilir, atılmamalıdır diye biliyorum. Doğrusu da çöpe atmaktır. Tuvalette çöp kutusu olmasının bir mantığı da bu değil midir?
Abdest almıyor ki banyo da öyle iki haftada bir yaparDurum vahimmiş günlük eldivenle maskeyle çöpü yenileyenbilirsiniz, benim aklıma kadının pasaklı olmasında kaldı. Abdest vs alınmaz ki suyla temizlenmezse.
Benim konum mu hiç hatırlamıyorum öyle bir konu actigimiGecen senelerde kocasının altını temizlemeyen moklu donlarından bahseden konusunda saatlerce wc el yıkama temizligi vs konusulmustu. Burdada artık giderlerin tıkanıp tıkanmaması, mediller, selpaklar uçusur.
Sanırım ona temizletecegim bu gidişle
Yok baskasının konusuydu.Benim konum mu hiç hatırlamıyorum öyle bir konu actigimi
Tek sebebi dememişim bir sebebi de diye eklemişim konu sahibesi, yani ben kağıtların deliğe atılmasının yanlış olduğunu düşünüyordum, hep böyle öğrendim. Ama sonuçta kovanın konulma sebepleri olur, ped, tuvalet kağıdı çöpü vs gibi.Aslında sadece tuvalet kağıdı atmak için konulmuyor pedi var bunun ne bilim belki başka birsey atılır bizim kurumumuza aldığımız kağıtları analiz ederiz eriyor mu suda diye ki giderleri tikamasin reklamlarda da belirtilir suda kolay erir vs. Diye
Valla ben hiç yikadigini düşünmüyorumTuvalet kağıdı, taharet sonrası kurulanmak için değil mi yahu?
Afedersiniz totosunu yıkamıyor mu koskoca kadın?
Ayrıca tuvalet giderleri çok ince borulardan oluşur ve çok çabuk tıkanır. Atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?