Affiniza sığınarak soruyorum !!

Kendisi pek temiz biri değil maalesef

Sanırım ona temizletecegim bu gidişle

Yani anneye ayri bir kucuk cop kovasi alin koyun hatta ayni copu kullanmak zorunda da kalmazsiniz. Oraya atsin onu da eşiniz temizlesin.
Gerci ayri çöpe at diyince atar mi bilemedim yakina onun copunu koyun bari.
Çöp cikartmak başta neden sizdeki zaten çöp cikartmak erkek işi.

Halleri kalmıyo herhal temizlemeye

tuvalet kağıtları deliği tıkayabilir, atılmamalıdır diye biliyorum. Doğrusu da çöpe atmaktır. Tuvalette çöp kutusu olmasının bir mantığı da bu değil midir?
Aslında sadece tuvalet kağıdı atmak için konulmuyor pedi var bunun ne bilim belki başka birsey atılır bizim kurumumuza aldığımız kağıtları analiz ederiz eriyor mu suda diye ki giderleri tikamasin reklamlarda da belirtilir suda kolay erir vs. Diye

Gecen senelerde kocasının altını temizlemeyen moklu donlarından bahseden konusunda saatlerce wc el yıkama temizligi vs konusulmustu. Burdada artık giderlerin tıkanıp tıkanmaması, mediller, selpaklar uçusur.
Benim konum mu hiç hatırlamıyorum öyle bir konu actigimi

Tek sebebi dememişim bir sebebi de diye eklemişim konu sahibesi, yani ben kağıtların deliğe atılmasının yanlış olduğunu düşünüyordum, hep böyle öğrendim. Ama sonuçta kovanın konulma sebepleri olur, ped, tuvalet kağıdı çöpü vs gibi.

Tuvalet kağıdı, taharet sonrası kurulanmak için değil mi yahu?
Afedersiniz totosunu yıkamıyor mu koskoca kadın?
Ayrıca tuvalet giderleri çok ince borulardan oluşur ve çok çabuk tıkanır. Atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…