Affiniza sığınarak soruyorum !!

Ben ıslak mendille dolu olanı gördüm işte.
Her apartmanda her daire aynı şekilde düşünse büyük risk.
Evet bende görmüştüm kız majyajını silmiş silmiş atmış toplu bi şekilde. Okadar abartınca haliyle tıkanmıştı. Hatırladım

En iyi çözüm onlara tuvalet kağıdıyla kurumda ki gibi test yapıp göstermeniz.İnanirlarsa bu dertten kurtulursunuz

Si yaptınız diye herkes yapmak zorunda mı?

Yorumları okumadan yazıyorum bizi Avrupadan ayiran gurur duyduğumuz taharet musluğunu kullanma yasinda degilmi bu kadın
Offf o da çok sıkıntı. Benim babaannem o musluğu kullanır ama ellerini yıkamazdı. Ne var ben zaten temizlenirler elime de su değdi diye sabunla da yıkamazdı. Bide öylesi var. Poposunu onunla temizleyip sonra ellerini yalamayanları görünce yine midem kalktı

Tuvalet kağıdının tıkamadığını, suda eridiğini ilk defa burda gördüm çevrem de dahil. Hangi markaymış suda eriyen biri hayrına söyleyebilir mi? O üç katlı olanların falan eriyeceğine inanamıyorum yani, ben onlardan alıyorum.

Son düzenleme:
Yalamayanlari yazdiginizi gorunce benimde midem kalkti sanirim yikamayanlari yazacaktiniz.

Bu sitede kakalı g.t duyarı da gördüm ya. Daha bir şeye şaşırmam
El de değil üstelik hani misafir gelir, bi daha ne zaman gelir Allah bilir biri de değil; kaynana. Düzenli aralıklarla geliyor bu kadın. Düzenli olarak çöplüğüne b.k bırakıyor, o popişle her yere oturuyor. Baş olunmaz ki.

Ev sahibinden teyit edeceğim kanalizasyona tuvalet kağıdı atılabilip atılamadığını? Yani hiç o kadar zayıf bi kanalizasyon sistemi olan eve denk gelmedim şu ana kadar bu da beni şaşırttı bi çoğumuz gibi

Dikkat ederseniz fazla atılırsa tıkanır yazmışım. Denemesi bedava. Tuvalete biraz peçete doldurup deneyin isterseniz böylece teyit etmenize de gerek kalmaz. İlk elden tecrübe etmiş olursunuz.

Dikkat ederseniz fazla atılırsa tıkanır yazmışım. Denemesi bedava. Tuvalete biraz peçete doldurup deneyin isterseniz böylece teyit etmenize de gerek kalmaz. İlk elden tecrübe etmiş olursunuz.
Neden fazla atayım deli miyim müsrif mi? Gerçekten bana çok yabancı asla aklıma gelmeyecek bi problem olduğu için şaşırmıştım bu kadar mevzu olacağını düşünmemiştim cidden çok gereksiz bi tartışmaya döndü bu şu an kusura bakmayın ben denemek yerine teyit etmeyi tercih ederim yani hani çocuk için falan belki10-12 yaprak atmışızdır çok şükür bi problem yaşamadık da yarım rulo atılsa elbette ki sıkıntı yaratır nerde olsa, en problemsiz yerde bile. denemeye bile gerek yok.

Bizde zaten can sıkıntısına peçeteleri doldurmuyoruz hanımefendi bizde deli değiliz çok şükür tamam siz teyit edin ev sahibi evin inşaat sürecine,gider borularının genişliğine falan hakim olduğu için size net bir cevap verebilir iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…