• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Ya bu cop meselesinden tiksinen bir tek benim saniyordum. Cidden gittigim yerde cok sıkısmazsam tuvalete girmem. Evde de cop kutusu asla koymam tuvalete. Su zamana dek sorun yasamadim. Kendimin bile olsa asiri asiri tiksiniyorum temizlik takintim var bu konuda. Bence haklisiniz. Ben yerinizde olsam copu kaldirip atardim. Sordugundaysa buna olan rahatsizligimi belli ederdim. Acikca soylerdim.
A bu arada kızımın bebek bezlerini koyduğum bir çöp kovam var bayağı büyük. Odasının boşluğunda duruyor. Pedleri ve bebek bezlerini, islak mendilleri asla tuvalete atmam. Sadece tuvalet kagidini tuvalete atiyoruz. Bunu yazanlar olmus asagida belirtmek istedim.

Doğrusunu yanlışını bilmem çöp kovasına atmak hiç hoşlanmadigim bir durum. Hele böyle bir durum gerçekten iğrenç ve o şekilde en azından 1 gün orada bekliyor 🙁 bence direk çöp kovasına kaldirin 😐

Başka bi marka tuvalet kağıdı alıp bunun suda çözülebilir olduğunu is yerlerinde de ispatlandigini diğer türlü midenizin almadığını açık açık anlatın temizlemek zorunda gerçekten değilsiniz

Tikiyor valla.ama az miktarsa birsey olmazda .mesela oglum yuzunden afedersiniz az wc acmaya ve cok kotu tasmalara birkac kere olunca bende hic haz etmm ama kova koydum .bakmaniza gerek yok agzini baglayin atin.yani sizdede var ayni kokudanda afedersiniz igrenc dediginiz goruntudende .ya valla hayati bir salin akisina rahat birakin gerk yok bunca strese heee nerdem biliyorum gereksiz onca zsmn canimi sıktim ki herseye degmez valla

Ay sayfalarca öz bakım konuşulmuş, kadının kıçı da çamaşırı da kendisine ait, pes yani, konu sahibi kvnin donunu makineye atarken gördüm iğrençti dememiş, bir şekilde temizleniyor demek ki, varsa kocasından başka kimsenin muhatap olmayacağı bir alan yani, kime ne nasıl temizlediğinden. Vallahi şınca lafı sayan sözde hümanist kk ahalisine hayretle bakıyorum. Kim iğrenç bilemedim.

Olayın çözümü çöpü kaldırmak, hepsi bu kadar. Ya da çöpü direk kv çıkaracak.

Ooofff işin gücün boş duyar kasmak..

Senin zihniyetin zaten m.ö 345594848 lerde kalmış. Kadin kovaya sicsa onu da normal görürsün şaşırmadım.

Konuya gelirsek sen kadinin mabadina millet odaklandi sanip birde kocasi bilir orayi kimseyi ilgilendirmez diyorsun ya gerçekten burda mevzu kv nin kıçı mi sence.

Eleştiren herkese bu durum yabancı ve el, kiyafet, ortak alan kullanimi açısından mide bulandırıcı geldi.

Yoksa senin bu dahiyane çözümün bizim aklimiza veya konu sahibinin aklina gelmediginden degil. Dert diye açmış konuyu dertleniyoruz bizde Einstein 🤣🤣

Yorumları okudum gelgelelim gerçeklere arkadaşlar birçok kişi tuvalet sonrası direk orayı yıkamaktan tiksinir önce bir temizler sonra su ile taharet arkasından kurular , hatta bir çok kişi bence bu şekilde ilerliyor teyze de aynı şeyi yapıyorsa doğal olarak kirlenmiş bir peçete mevcut , tıkar mi tikamaz mi kısmını tartismiyorum bir çok sitede kağıt atılması yasaktır ibaresi vardır , siz her akşam bosaltmiyor musunuz çöp kovalarini ,eşinizden rica edin çözüme ulaşın ben yaşlı insanların bu konuda daha temiz olduğunu düşünüyorum, köyün birinde teyze elinde bezle dışardaki tuvalete gidiyordu taharet sonrası kuruluyormus peceteden haberi yok yillardir bu şekilde dedi gelini günlük kullanır akşam yıkar dedi , herkesin temizlik anlayışı başka bu kadar aşağılayıcı davranmak lazım ,ama tiksinme hakkınızı kullanarak işi eşinize yaptırın sorunu halledin

Yorumları okudum gelgelelim gerçeklere arkadaşlar birçok kişi tuvalet sonrası direk orayı yıkamaktan tiksinir önce bir temizler sonra su ile taharet arkasından kurular , hatta bir çok kişi bence bu şekilde ilerliyor teyze de aynı şeyi yapıyorsa doğal olarak kirlenmiş bir peçete mevcut , tıkar mi tikamaz mi kısmını tartismiyorum bir çok sitede kağıt atılması yasaktır ibaresi vardır , siz her akşam bosaltmiyor musunuz çöp kovalarini ,eşinizden rica edin çözüme ulaşın ben yaşlı insanların bu konuda daha temiz olduğunu düşünüyorum, köyün birinde teyze elinde bezle dışardaki tuvalete gidiyordu taharet sonrası kuruluyormus peceteden haberi yok yillardir bu şekilde dedi gelini günlük kullanır akşam yıkar dedi , herkesin temizlik anlayışı başka bu kadar aşağılayıcı davranmak lazım ,ama tiksinme hakkınızı kullanarak işi eşinize yaptırın sorunu halledin
Peceteyi kovaya çarşaf gibi yaymadan bu mereti silmenin bir yolu yok mu. Kabasini alacak madem oyle katlayacak ki kimse gormeyecek. Gelin goruyorsa eger bu igrencliktir. Ben asla o kadinin yemeğini de yemem suyunu da icmem. Elini de yikamiyordur kim bilir.

Peceteyi kovaya çarşaf gibi yaymadan bu mereti silmenin bir yolu yok mu. Kabasini alacak madem oyle katlayacak ki kimse gormeyecek. Gelin goruyorsa eger bu igrencliktir. Ben asla o kadinin yemeğini de yemem suyunu da icmem. Elini de yikamiyordur kim bilir.
bunda haklısınız kesinlikle nasıl görmüş bende anlamadım koktu da mı fark.edildi bilmiyorum ama dediğim gibi birçok kişi önce temizler sonra yikar, bu elini yikamadigi anlamına nasıl geldi ben orayı kaçırdım , direk silmeden yikasaniz kusura bakmayın on kez sabunlasanizda elinizi eliniz kokar bence bunu bı düşünün

bunda haklısınız kesinlikle nasıl görmüş bende anlamadım koktu da mı fark.edildi bilmiyorum ama dediğim gibi birçok kişi önce temizler sonra yikar, bu elini yikamadigi anlamına nasıl geldi ben orayı kaçırdım , direk silmeden yikasaniz kusura bakmayın on kez sabunlasanizda elinizi eliniz kokar bence bunu bı düşünün
Çok basit peceteyi yayarak böyle atan birinin hijyenik olmadığını düşünüyorum ve elini de yikamiyordur.

Yani cidddn önce taharet alıp sonra silmeden direk bokun kabasını peçeteye mi sıvıyorsunuz? Bir fe bunu savunuyorsunuz?
Ben böyle bisey söyledim mi?? Ne meraklısınız insanlarla tartışmaya. Benim savunduğum bu kadar basit bu konunun büyütülmesi ben olsam tiksiniyosam çöp kovasını kaldırırım bir cok insanda öyle yapar eminim. Tartışılacak bi konu bile değil.

Siz o şekilde yapıyorsunuz diye bende yapacak değilim tuvalet kağıdı gideri tıkamaz 2000 kişinin çalıştığı bir kurumda tuvalet kağıdı alımını şahsen ben alıyorum ve en önemli kriter suda erimesi bunun içinde çeşitli testlere tabi tutuyoruz kaldı ki benim kayinvalidem hasta değil yatalak değil dinç sağlıklı kadın sizin durumunuzla aynı mı aynı olsa bile ben almam altından alamam
Madem tıkamaz çöp kovasını kaldırıp sorunu neden cozmuyorsunuz tartışmak için değil sadece meraktan soruyorum??? Her insan elbette farklıdır tiksinebilirsiniz normal temizlemek zorunda da değilsiniz ama çözüm varken burda anlatıp ya da sağda solda anlatıp misal olarak söylüyorum kimseyi rendice etmeye gerek yok

Evet tıkıyor wc'yi ne kadar erime özelliği olsa da bir apartmanda en az 15 daire varsa rögarı tıkıyor ve alt katı bu sebepten lağım basıyor.

Doğru kullanımı:Totosunu yıkasın o kağıtla da kurulasın çöpe atsın. Bulaş olmaz. O taharet musluklarının amacı bu zaten..

O çöp kovasini neden koydunuz ozaman?? Bizde o şekilde kullanıyoruz giderlerimiz tıkandığı için atmıyoruz. Icine poşet koymuyor musun poşeti al at ne var bunda?? Benim kayinvalidem yatalakti altindan alıyordum neden tiksineyim. Siz bi poşetin lafını yapıyorsunuz.
Siz alirsiniz, ben alamam, cocugum haric kimsenin kakasini da ellemek temizlemek istemem. Sizin mideniz bulanmiyor olabilir, biz biraz nane mollayiz

Birkaç yıl önce kk da yine böyle boklu bir konu vardı. Üyeler uzun uzun klozet kapağı kapatmadan sifon çekilir mi çekilmez mi diye tartışmıştı. Çok bilinen bir üye "Ben denedim, çekmeden üzerine peçete koydum, sifonu çektim, peçete ıslanmadı, demek ki etrafa mikrop saçılmıyor" gibi bir şey demişti. 😅😅
Kk'nın B.klu Konular Antolojisi'ni tutuyorum. 2 cilt halinde.
Oha Isvicreli bilim adamlarına katilsaymis o abla

Sanırım ona temizletecegim bu gidişle
Bu gidişle diye birşey yok midem kaldırmıyor tuvaletin çöpünü boşalt bu kadar yani, benim midemin kaldırmadığını kocam yapar onun midesinin kaldırmadığını ben
Yada anne bizim düzenimiz böyle değil ya bizim düzenimize uy yada her akşam yatmadan tuvaletteki çöpün poşetini değiştir bu kadar basit

O çöp kovasini neden koydunuz ozaman?? Bizde o şekilde kullanıyoruz giderlerimiz tıkandığı için atmıyoruz. Icine poşet koymuyor musun poşeti al at ne var bunda?? Benim kayinvalidem yatalakti altindan alıyordum neden tiksineyim. Siz bi poşetin lafını yapıyorsunuz.
Neden tiksineyim derken? Koskoca insanın dışkısından da tiksinmeyeceksek neyden tiksinecez?

Back
X