• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affiniza sığınarak soruyorum !!

Evet hemen hemen herkes tuvalet kağıdını çöp kutusuna atar fakat çok affederseniz kaba pislik görünecek şekilde çöp kutusuna atmak uygun değil bence. Etrafına bir tuvalet kağıdı sarıp görünmeyecek şekilde çöp kutusuna atılabilir. Kimse kimsenin pislikli peçetesini görmek zorunda değil. Aynı şekilde regl olduğumuzda da (ayıp bir şey değil elbette fakat bir başkasının kanlı peçetesini görmekten rahatsızlık duyan kişiler olabilir) kanlı peçeteleri apaçık bir şekilde çöp kutusuna atmak hem hijyenik değil hem de başka insanları bu şekilde rahatsız olabilir. Üniversitede ev arkadaşlarımı bu konuda hep uyarırdım. Kayınvalideniz geldiğinde çöp kutusunu kaldırırsanız çözülür diye umuyorum.

Yok tam tersi çok dinç bir kadın kullandığı tek bir ilaç yok maşallah diyeyim tam tersine de çok zayıf 50 kilo bile değil her gün 1 saat yürüyüş yapar gezer dolaşır yani gören şaşırıyor genç kız gibi diye ama maalesef huyu bu temizlik konusunda sıkıntılı
Gerçekten bazı insanların çok ciddi hijyen sıkıntısı var. Tuvaletten sonra hiçbir şekilde elini yıkamayan insanları biliyorum.

Yok tam tersi çok dinç bir kadın kullandığı tek bir ilaç yok maşallah diyeyim tam tersine de çok zayıf 50 kilo bile değil her gün 1 saat yürüyüş yapar gezer dolaşır yani gören şaşırıyor genç kız gibi diye ama maalesef huyu bu temizlik konusunda sıkıntılı
Psikolojik problemleri olabilir. Dışarıya suslenip puslenip giden ama eve gelince makyajini cikartmayan, duzenli dus almayan insanlar var.

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi affınıza sığınarak biraz iğrenç gelen bir konuyu danışmak istiyorum size. Benim kayinvalidem sık sık bize kalmaya gelir en az iki hafta süreyle kalır bizde aynı şehirde yaşıyoruz bu arada ve o geldiğinde en zorlandığım konu tuvalet temizligi. Kendisi tuvalet kağıtlarını dışkılı bir şekilde tuvalet çöp kovasına atıyor. Sebebi de tuvalet giderine atılmazmis gideri tikarmis ve bunu eşimde destekliyor ama durum şu eşim taharetlendigi icin çöp kovasına atma gibi bir durum olmuyor ama kayinvalidem sagolsun çöp kovasına ağzına kadar kirli kağıt ile dolduruyor ve o kovayı temizlemek istemiyorum midem kaldırmıyor. Tuvalet kağıdı benim bildiğim suda erime özelliğine sahip ki benim çalıştığım kurumda kurum için aldığımız tuvalet kağıtlarının suda erime özelliği olup olmadığı test edilir ama ben bunu anlatamıyorum ikisine de akıl verin bana ne yapayım
Ayy Allah cidden kimseyi kimseye muhtaç etmesin napsin kadın kağıtları cebine mi doldursun koyarsın tuvalete çöp kovasi içine de poşet doldukça bağlanır atılır . Yani tamam pislik görünecek şekilde atmak hoş değil bu şekilde temizlenmek de hoş değil ama hijyen biri değil demekki bu arada Gerçekten de tuvalet kağıtları gideri tıkayabiliyor .

Son düzenleme:
Sizin kayinvalideniz taharet muslugundan habersiz galiba ? Kaka yapinca ordaki muslukla göt yıkanır,bok giderilir gotten ardından kağıtla temizleyip çöpe atılır.bu ne iğrenç bir insan öyle boklu şekilde çöp kovasına mi atıyor kusucam.ben yurtdışında taharet musluğu yok diye kafayı yemiştim her kakadan sonra alt tarafımi duşa sokuyordum öyle temizleniyordum nasıl öyle boklu kalkıyor iğrenç bazı insanlar insan değil hayvan bile bunlardan daha varlıktır.direk evden kov pis insanlara tahammülüm yok de çöp kovasini kaldır ordan ki atamasin iğrenç insan.
Sen olsan koyabilir miydin

E nereye atacak ki? O zaman çöp kutusu neden var? Fazla atılınca kağıtlar gideri tıkayabiliyor.

En sevmediğim şeylerden biri. Pis kağıdı gidere atarsın sonra taharetlenir kurulama pecetesini çöpe atarsın. Dışkı çöpte birkaç saatte bile kokar :kusmuk:

Valla kovardim yani kovamasam da çöp kovasini kesin kaldırirdim ki sorunca da hijyenik değil boklu kağıtlar etrafa saciliyormus sifona basınca hava etkisiyle diyin 🤣
Gülerek okudum eğlenceli bi yapın var galiba 😀 benim midem kaldırmaz ama bişeyde diyemezdim misafirliğe gelmiş sonuçta

Çöp kovasına çöp poşeti koyun bi zahmet işi bitince alsın bağlasın ağzını çöpe atsın. Yani hiç hayatımda böyle bir bilgi vermedim ama suyla taharetlenilir sonra tuvalet kağıdıyla kurulanır. Onda da sadece leke olur. Anladığım kadarıyla su kullanmıyor kv

Gülerek okudum eğlenceli bi yapın var galiba 😀 benim midem kaldırmaz ama bişeyde diyemezdim misafirliğe gelmiş sonuçta
Ahahah çok tatlısın ❤️❤️sende çok tatlı birine benziyorsun ve kibar evet o işin şakası misafire gelmiş birine zor söylemek ama çöp kovasini şoyle de plastik çöp kovaları zararliymis hijyenk değilmiş sağlam bir çöp kovası arıyorum de birkaç hafta böyle idare et ay bulamadım ay unuttum falan sonra alıp kovayla gelmesin inşallah

bence bu işin dogrusu ilk silinen tuvalete atılır 1seferlik. gerisi zaten o kadar pis olmaz kullanılan kağit bükülüp katlanarak çöpe atılır bende alışkanlık hep şeker paketi gibi bükerim kağıdı... başkalarının evinde görünce bende tiksiniyorum hepte üste denk getiriyolar çıldırıcam :D ama yaşlı kadına bunu nasıl anlatırsın bilemem. yapcagınıda sanmam.. en güzeli al eline dezenfektan spreyi geçir eldiveni tek seferde bağla at çöpü

ay ben yanlismi okudum? yahu benim bildigim tuvalet kagidi icine atilir yillardir böyle yaparim aslada tikandigini duymadim. Erir gider. Islamk mendil tikar. Gercekten igrenc birsey o kokar ya. Kizimin bez kovasi bile iki güne berbat kokuyor.

Eski binaysa eger wc kagıtları tıkama yapabiliyor yeni binalarda ise giderler daha genis yapıldıgı icin bu sorun yasanmıyor.Kirli kagıt kesinlikle kovaya atılmaz hem koku yapar hemde bakteriye sebep olur. Kovaya sadece taharet aldıktan sonra kurulamak icin kullanılan temiz kagıtlar atılır. Açık acık konusmanızda fayda var bence. Bu kagıtlar suda eriyor zaten.

Benim kaynanam tuvalette kendini tokatlıyor😂
Kadın nasıl yıkıyorsa artık, taa mutfağa kadar geliyor sesi. Tuvalet kağıdı falan da kullanmıyor. Evlendigimiz ilk zamanlar tuvalet sonrası ellerini yikamadigini farkettim, "Anne bak sıvı sabun orada, onunla elini yikayabilirsin" dedim. Ondan sonra dikkat etti şükür.
Bence sizde söyleyin çekinmeyin.

Back
X