Afranurum artık annesiyle değil.

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
698
Kızlar artık AFRANURUM benimle değil.çok dua ettim çok yalvardım.Ama rabbim bu seferde kızımı benden aldı.Cennette 3 tane kızım beni bekliyorartık.
Bana ikiz byütmek kısmet olmayacak.

allahım sabıırlar versin... dilim tutuldu... rabbim kızının ömrünü oğluna versin canım ....diyecek bişi bulamıyorummmmm sabırlar diliyorum sana rabbimden......

Canım başınızsagolsun, sözün bittigi yerdeyiz.. Allahım ogluşuna uzun ömürler saglık versin.. Çok dikkat et kendine..

Canım başın sağolsun.İkiz gebeliğin teke mi indi tam anlyamdım.Allah diğerini sana bağışlasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

CAnım çok üzüldüm Rabbim oğluna hayırlı saglıklı uzun ömür versin...
Şefaatçi olarak seni bekleyecek cennette cennet kokulu Afranur...
Seni öpüyorum canım ALlah sabır versin kendine ço ama çok dikkat et

mafoldumben Hay Yüce Rabbim ne imtihanlar veriyor bizlere Hayy..

Ne zor,teselli ne mümkünnn,

Sadece inançla teslim olmak bize layık görülene,

Yoksa teselli ne mümkünnn mafoldumben

başın sağolsun canım.allahım sabrını versin inşallah.oğlunu hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah annesi.

tatlım, canım arkadaşım..ahh fatmam ahhh..
ne desem ki şimdi sana ben..arasam sesini duysam dedim ama saat çok geç oldu..ilk fırsatta arayacağım daha uygun bir saatte..
sana ne desem teselli olmaz ben de çok üzgünüm çooookkk..Allah'ım sabırlar versin güç kuvvet versin sana..inşallah sağlıkla oğlunu kucağına al diyebiliyorum sadece..
Rabbim ne imtihanlar koyuyor önümüze..kurban olduğum Allah'ım sana da böylesini uygun bulmuş ne denir ki şimdi..?hay Allah yaa hay Allah..
seni çok seviyorum sevgiyle kucaklıyorum..tez zamanda konuşalım..

canım benim biz ancak teselli edebiliriz sabrını Allah verir çok üzüldüm başın sağolsun onun ömrü oğlunun olsun güçlü olki oğluşun yaşama tutunsun her şerde bir hayır var Allah tez zamanda hayrını göstersin

Ay Artvinlim ayyyyy ne diyebilirim ki sana ne söylenebilir konuşmaktan ,moral vermekten utanıyor insan ..söz bitti...mafoldumben Ağlıyorum..Dün gece neler konuştuk,seni merak ettim de girdim..Orada Afranuru görünce içim yandı zaten..canım kızım benim,canım meleğim..ınş.sana ahirette cenneti kazandıracak..Sabır kardeşim,sabır.ınançlı kuluna bunun mükafatını verecek Rabbim..Cennet kolay kazanılmıyor ki Artvinlim..düşün ki o peygamber ,o en sevgili neler çekmişti..Dualarım sana.Keşke yapabilecek bir şeyim olabilseydi seni rahatlatmak için...mafoldumbenmafoldumben

canımmmm...Allah bol bol sabır versin.oğlunu sağlıkla sana bağışlasın inşallah.....çok üzüldüm çookkk........

ne yazılır ne söylenir nefesim kesildi .göz yaşlarım sel oldu .allahım sabır versin .canım arkadaşım seni mutlaka arıyacagım ama o gücü nasıl bulacagım bilmiyorum .allahım birkere daha sınadı seni umarım bu son olur allahım oğluna ömür versin hayata ve annecigine tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…