Afranurum artık annesiyle değil.

canım çok geçmiş olsun valla allahım oğluşuma çok çok ömür versin inşallah

tuylerim diken diken oldu basin sagolsun allah sabir versin canim ne denir ki bu duruma allah ogluna saglikla uzun omurler versin insallah

Allah sabırlar versın gerıde kalan evladınızın ömru hayırlı uzun saglıklı olsun ınsallah

canım Allah sabırlar versin
ama şunu unutmaki artık senin için sürekli dua eden bi meleğin var cennette
Allah geride kalan evladına can sağlığı versin canım

canımm başın sağolsun kelimelerin bittiği yer...ne denirki rabbim oğluna ömür versin.Allah sabır versin

ARTVıNLı19876 başın sağ olsun inan çok üzüldüm Allah oğluna sağlıklı ve uzun ömür versin inan çok üzüldüm moralini yüksek tut oğlun olumsuz etkilenmesin canım Allah yardımcımız olsun sağ salim bebeklerimizi alıp büyütmek nasip etsin

canım kardeşim..............................rabbim sabrını ardırsın.............böleside zor çok zor bir imdihan.......rabbim ogluna saglık sıhha versin..............

canım öncelikle rabbim sabır versin ama sen nekadar güzel bir insanmışsınki cennetin kapısında seni bekliycek üç huriye sahipsin şimdiden
gönüle kefarettir gönüldeki her keder niyet halis olunca ameller olmaz heder biraz daha sabret bak neler göreceksin neler rabbim ihmal değil sadece imtihan eder

başınsağolsun canım . allahım kaldıramayacağımız acıyı bize vermez inşallah minik kızların senin şefaatçin olur

allahım sabrını versin canım..oğlunun ömrüne ömür katsın..baş söz yok

canım şimdi gördüm ve şaşkınlıkla okudum inan yazdıklarını sonuna kadar.çok üzüldüm başın sağolsun.geçmişinide biliyorum az çok yazdıklarından.:teselli:rabbim oğluna ve sizlere sağlık sıhhat ve hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah.

dunyadaki en buyuk aci budur sanirim, ne olur oglundan guc almaya calis, Allah saglikla kavusturucak oglunla seni, hepimizin dualarindasin, Allah yardimcin olsun, dogumu kacinci haftaya kadar erteleyebilirlermis?

Kızlar artık AFRANURUM benimle değil.çok dua ettim çok yalvardım.Ama rabbim bu seferde kızımı benden aldı.Cennette 3 tane kızım beni bekliyorartık.
Bana ikiz byütmek kısmet olmayacak.

canım yaa çok üzüldüm ne desem bilemiyorum sabır diliyorum sana allahım kızının ömrünü oğluna versin inşallah.

ne diyeceğimi bilemediğimden yazamadım kaç gündür... tek diyeceğim seni çok iyi anladığım... okuyanların çoğu korkuyor yazılanlardan ötürü biliyorum... ama en iyi yaşayan anlıyor seni...
kötü bir şeyin olacağını önceden bilmek acıyı hafifletmiyor ne yazık ki.. iki kere bebeğimi kaybettim.. ikincisinde ben de biliyrodum bu bebeğin sağlıksız olduğunu, ama hem kürtaj öncesi hem kürtaj anı hem de sonrası ve halen içim sızlar.. genetik sonucu geldi kızmış yavrum, ayşe koydum adını... benim de cennette iki bekleyenim var...

ama senin durumun benimkilerden farklı çünkü içinde canının diğer yarısı var... hiç düşünmemen lazım artık bu olumsuzluğu.. sadece doğumuna odaklanman, yemene içmene, sağlığına, psikolojine dikkat etmen lazım.. hatta belki bu konuyu kaldırman böylece daha az üzülmen lazım...

Canım Allah öyle büyük ki... bir alır iki verir, alırsa da vardır bir hayır verirse de... Allaha sığınmaktan başka yapacak bir şey yok...

Allah yar ve yardımcın olsun, oğlunu sana bağışlasın... ve inşallah oğlun azcık büyüyünce sana yine hayırlısıyla evlatlar nasip etsin Rabbim... Aminn

PGT doğru söylüyorsun canım.Bu konuyu ilk açtığımda hemen silmeyi düşündüm acımı tekrar takrar yaşatıyor dedim.

Ama sonra buranın beni rahatlattığını farkettim.Çünkü çevremde hiç kimse eşimin ailesi bile kızımın yokluğunu bilmiyor,ben herkese polyannacılık oynamak zorunda kalıyorum..buda beni iki kat daha üzüyor.Burada paylaşınca kendimi biraz daha iyi hissediyorum.

Çok Üzüldüm Mekanı Cennet Olsun.. Allah Sabırlar Versin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…