Afranurum artık annesiyle değil.

Sizi buradan anımsıyorum çoğumuz anneyiz anne yüreği taşıyoruz acını yaşamasakta çok iyi anlıyoruz rabbimm yardımcın olsun zaman sana acılarını hafifletsin başın sağolsun arkadaşım ıNŞ DıĞER BEBEĞıNı SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN

Son düzenleme:
şuan şoktayım

ne diyeceğimi bilemiyorum

içim o kadar acıdıki okurken (((((((

rabbim oğluna sağlık versin.. çok çok zor bir durum.. allahım sana sabır versin.. başka diyecek bişey bulamıyorum (((((((

cok uzuldum demek ne kadar acını hafıfletır bılemıyorum artvınlım
boyle durumlarda daha beterıne bakarak tesellı buluyorum cogu zman
az once sehıt haberı vardı 22 yasında gencecık polıs, ve maden kazasında vefat edenler...
teselli ıcın yazmıyorum bunları ınan, seni Rabbım tesellı etsın canım bız kulların acını paylasmaktan baska yapabılecegımız bırsey yok malesef kı
suraklı takvımıne bakıyordum ara ara yazmasamda nasıl gıdıyor durumun dıye merak edıyordum
bırlıkte tup bebek yaptırmıstık yanı benden onceydın ama cogu seyı paylastık
hakkımızda neyın ser neyın hayır oldugunu bılmeıyoruz
senı cok ıyı anlıyorum ıkı yavrusunuda kaybetmıs bır ınsan olarak
Rabbım yavruna hayırlı saglıklı uzun omurler versın
duamlarımdasın her zman
Rabbım sabrını artırsın arkadasım

Son düzenleme:
Artvinli canım okuduğumda çok üzüldüm, nasıl bir travma yaşadığını anlıyorum ama oğlun seninle, onu düşünüp acını ertele olabildiğince, Rabbim kızlarının ömrünü oğluna versin inşallah, çok geçmiş olsun canım benim.

Çok saolun arkadaşlar destekleriniz için.
Oğluma odaklanmış durumdayım,sanki tek bebeğim varmış gibi düşünmeye gayret ediyorum.
Ama her haft.ultrasyona giriyorum.Dr.kızımında şişlikleri iniyormu diye ölçüm yapıyor.
Kızımmın yüzünü net görebiliyorum.Oanı tarif bile edemem size.işte o zaman herşeye yeniden başlıyorum.

cok uzuldum canım basın saolsun allah yardımcın olsun yarabbım sabır versın senı tesellı edecek soz yok bılıyorum ama hayata baglan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…