Afranurum artık annesiyle değil.

Allah sabir versin, dayanamayacak kula dert vermezmis. Bu da bir sinav.... Sabirlar diliyorum, oglun icin tutun hayata canim...

Son düzenleme:
Artvinlimm çok ama çok üzüldüm, ben de birkaç hafta öncesinde aynı şeyi yaşadım biliyorsun, şu an hepimizin söylediği herrşey sana boş ve anlamsız geliyor ama yine de yazmadan edemedim. Kızının sorunları olduğunu dile getiriyordun, belki dünyaya gelse onu da seni de çok zor bir hayat bekliyordu, elbet bunda da var bir hayır. ınşallah oğluşuna sağlıkla kavuşursun, Allah sabır versin canım.

Nasıl yazarım ne yazarım inanın beynim bom boş.Bu benmiyim onuda bilmiyorum.Daha düne kadar nasılda moralim yerindeydi,bir ümitle gitmiştim kontrole.

DR.Bana dediği aynen şöyle,daha yatıp kontrole başladığında.Bu bebeğin kalp atımı durmuş,çok iyi oldu bizde bunu istiyorduk.

Nasıl nefes aldım,ne dedim bilmiyorum,benim beklediğim bu değildiki,ben güzel haberler bekliyordum.

Bu benim 3.kızım.önce kübram,şeymam,afranurum.artık anladım benim kızım olmayacak.

Hamilee olduğumu un uttum,oğlum hareket etmese hiç anlayamıycam bile.

Bana çok dua edin biran önce kendimi toplamam lazım,oğlum için.bundan sonra doğumu nasıl beklerim inanın bilemiyorum.

Artvinlimmm bu doktorlar insanlıklarını yitiriyor işte, artık herşeye tıbbi gözle maddesel gözle bakıyorlar. senin o anki halini hiç gözönünde bulundurmuyor, bana da aynısını söylemişti, sen ikiz taşıyamazdın çok iyi olmuş kalbi durmuş birinin dedi. ama bu böyle denirmi yaa. off yine çok kızdımm.

Canım bir an önce toparla kendini ki oğluşun sağlıkla tutunsun, zaten yolun sonuna yaklaştın, onu sağlıkla kucağına aldığın anı hayal et. bunları yapmak çok zor biliyorum ama içindeki cana can katmak için yapman lazım, o sana tutundu, direndi ona yardım etmen lazım.

Daha çok gençsin, inşallah kızın da olur bir gün hayırlısıyla.

ama kızın ordayken nasıl olucak durucak orda oğlun şimdi,
ben de onu düşünüyorum geceden beri yaaa mafoldumben

E yasakkelime yangina korukle gitmesek bir zahmet???
akannehir

İşgüzarlığa gerek yok,
uzun zamandır kendi sıkıntımız gibi burda paylaştığımız,takip ettiğimiz bir durum var,hepimizin duygu durumu tarif edilemez boyutta,
burası diğer gezindiğiniz topiklerden farklıdır,kardeş gibiyiz burda,
ayrıca,yanlış birşey söylediysem de bunu siz değil,konunu sahibi düzeltsin lütfen,ondan özür dileyeyim..

Uslubunuzu gozden gecirerek yazin. Ben konu sahibi arkadasin, ruhunun incinmesine kiyamadigim icin bu sekilde bir cevap yazdim size. Bu hitap bicimi ile yazma hakkini ben size vermiyorum, son sozumdur.

Hymarryciim,

Rahimde halen bir sirkülasyon ve kan akımı olduğu için, kalbi duran bebeğin anneye ve diğer bebeğe zararı olmuyor. Tabii annenin dinlenmesi, bolll su tüketmesi ile buna destek sağlaması gerekiyor. Rabbim oğluşunu sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah.

Uslubunuzu gozden gecirerek yazin. Ben konu sahibi arkadasin, ruhunun incinmesine kiyamadigim icin bu sekilde bir cevap yazdim size. Bu hitap bicimi ile yazma hakkini ben size vermiyorum, son sozumdur.
canım arkadaşım biz onlarca ikiz annesi bu topikte arkadaşız hepimiz bu konuyu ve olma ihtimalini biliyor ve paylaşıyorduk... biz aylardır bu topikteyiz.... arkadaşımında dediği gibi burası başka topiklere benzemez..... biz sadece burada değil bir çoğumuz tefonlada yüzyüzede görüşürüz ki ziraaa arkadaşımıza böyle bir soruyu sormaktsan çeknmeyiz öçünkü o bizi ve içimizi bilir..........

uslüptan dem vurmadan önce tüm yazdıklarını herkes kendisi için bir okusun..

dünden beri ne kadar kötü olduğumu anlatamam,
beni anladığın bana tercüman olduğun için teşekkür ederim canım..

işte sormak ve öğrenmek istediğim sadece buydu,
sana da teşekkür ediyorum yavrukirpiciğim..

canım ne söyliyeceğimi bilemiyorum Allahım sabırlar versin inan çok üzgünüm kelimeler yeterli değil ne diyebilirim ki Allahımdan oğluna uzun ömürler vermesini diliyorum inşallah acın hafifler

Hymarycim bana ve oğluma zararı yok diyemiyorlar dr.
Ama kontroller sıklaştı,benden haftada 1 muayene nst,ve kan tahlili istiyor dr.larım.Acil bir durum olursa hemen doğum olacak.Herşey yolunda giderse 34,35.haftamda oğlumu yanıma alıcam inşallah.
15.gün önce kızımın kilo 3 kiloyken,şimdi 1800 e düşmüş.yani gittikçe küçülüyormuş,küçülecekmişte.
Gerçekten çok zor,tarifi bile yok beynimde.ama kızımın kalbi durmasaydı,doğumdan sonra en fazla 1 saat yaşama şansı varmı.ben bunları ne yazıkki 20.haftamdan beri biliyordum.Ama hiç kabullenememişim kendimi hiç bu duruma alıştırmamışım.Ben kızımı 31 hafta taşıdım ya dile kolay 31 hafta,şimdi yokluğuna nasıl alışırım bilemiyorum.Rabbim bana sabır versin.

aahh canım benim ahhh,
aramayı ve sesini duymayı çok istiyorum ama sonra,çünkü ben de hiç iyi değilim,çok yoğunumm,
bazı şeylere önceden hazırlıklıydın biliyorum fakat hala duyduklarına inanamadığını da biliyorum,
ama var ya şunu çok iyi bil ki canım,
diğer yavrunu sağlıkla kucağına alınca herrşeyi unutacaksın,herşeyi,sen ne olursa olsun bir annesin,yavrunla anne olacaksın,
yine onu dünyaya getirrecek onu koklayacaksın inşallah,
Rabbim sabır versin ama hep önündeki olulu şeyleri düşünmeye gayret et olur mu,
sonra daha çok genciz,yavrularımıza birer kardeş daha yaparız Allah izin verirse opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…