- Konu Sahibi ARTVINLI9876
-
hymarycim bana ve oğluma zararı yok diyemiyorlar dr.
Ama kontroller sıklaştı,benden haftada 1 muayene nst,ve kan tahlili istiyor dr.larım.acil bir durum olursa hemen doğum olacak.herşey yolunda giderse 34,35.haftamda oğlumu yanıma alıcam inşallah.
15.gün önce kızımın kilo 3 kiloyken,şimdi 1800 e düşmüş.yani gittikçe küçülüyormuş,küçülecekmişte.
Gerçekten çok zor,tarifi bile yok beynimde.ama kızımın kalbi durmasaydı,doğumdan sonra en fazla 1 saat yaşama şansı varmı.ben bunları ne yazıkki 20.haftamdan beri biliyordum.ama hiç kabullenememişim kendimi hiç bu duruma alıştırmamışım.ben kızımı 31 hafta taşıdım ya dile kolay 31 hafta,şimdi yokluğuna nasıl alışırım bilemiyorum.rabbim bana sabır versin.
Artvinlimmm bu doktorlar insanlıklarını yitiriyor işte, artık herşeye tıbbi gözle maddesel gözle bakıyorlar. senin o anki halini hiç gözönünde bulundurmuyor, bana da aynısını söylemişti, sen ikiz taşıyamazdın çok iyi olmuş kalbi durmuş birinin dedi. ama bu böyle denirmi yaa. off yine çok kızdımm.
Canım bir an önce toparla kendini ki oğluşun sağlıkla tutunsun, zaten yolun sonuna yaklaştın, onu sağlıkla kucağına aldığın anı hayal et. bunları yapmak çok zor biliyorum ama içindeki cana can katmak için yapman lazım, o sana tutundu, direndi ona yardım etmen lazım.
Daha çok gençsin, inşallah kızın da olur bir gün hayırlısıyla.
Hymarycim bana ve oğluma zararı yok diyemiyorlar dr.
Ama kontroller sıklaştı,benden haftada 1 muayene nst,ve kan tahlili istiyor dr.larım.Acil bir durum olursa hemen doğum olacak.Herşey yolunda giderse 34,35.haftamda oğlumu yanıma alıcam inşallah.
15.gün önce kızımın kilo 3 kiloyken,şimdi 1800 e düşmüş.yani gittikçe küçülüyormuş,küçülecekmişte.
Gerçekten çok zor,tarifi bile yok beynimde.ama kızımın kalbi durmasaydı,doğumdan sonra en fazla 1 saat yaşama şansı varmı.ben bunları ne yazıkki 20.haftamdan beri biliyordum.Ama hiç kabullenememişim kendimi hiç bu duruma alıştırmamışım.Ben kızımı 31 hafta taşıdım ya dile kolay 31 hafta,şimdi yokluğuna nasıl alışırım bilemiyorum.Rabbim bana sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?