Afranurum artık annesiyle değil.

canım benım yaa kıyamam sana rabbım ne eyelr neylerse gzuel eyler cnm bolesı demekkı daha hayırlıymıs bunları demek cok zor rabbım sana kaldıramayacagınyuku vermez cnm allah ogluna uzun omurler versın ıns lutfen kendını cok uzme mumkn dıel ama oglunu dusun cok sasırdım cok resmen yıkıldım nasıl olur ama artık sneın daha cok morale ıhtıyacın var canım bız hepımız sneın yanındayız ve acını paylasıoruz canım

geceden beri içim içimi yiyo.. sabaha kadar seni düşündüm uyuyamadım artvinli .....telde almamışım aramak istedim ama... diyecek bişide bulamıyor insan... çok zor çok... güçlü ol diyebiliyorum sadece oğlun için neolur...

Ya Rab, neylersen güzel eylersin... sen bilirsin hakkımızda en hayırlısını, en iyisini, en güzelini... Artvinlimm canımm Allah ım sabır selamet sağlık kuvvet versin.. içim titredi inan canım.. ama diyecek ne bir söz ne bir teselli var kuzum... kalbim yüreğimdualarım seninle ve oğluşunla... candan ciğerden kucaklarım seni.. keşke çok yakındaolsak.. belki bu yaz gelirsin bursaya görüşürüz inşallah...

hymarryim yürekten katılıyorum canım...

doktorların hepsinin taştan kalplerinin oldugnu düşünüyorum, hep aynı şey banada her kontrolde birisini feda edebiliriz diyor düşünce kıtlıgı var hepsinde..
bir anne için helede zorluklarla anne adayı olan bizlerin tek dostu, bizi tek anlayan RABBİMİZ ona sıgınalım grisi boş..
İnş. minik prens saglıcakla dogacak ve kendinden sonra gelecek olan kız kardeşlere çok ii bir abi olacak bunu aklından hi çıkarma canım...

canııımmm nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamamm...................
diyecek söz bulamıorummm................
rabbim yardımcın olsun senin ve oğlununnn

Artvinli çok üzüldüm. Allahım sabırlar versin sana inşallah. Kendin güçlü olmalısın oğlun için canım .Bütün dualarımız seninle inşallah sağ sağlim oğluan kavuşacaksın sakın üzülme canım. Meleğin emin ellerde merak etme. Cennet kapısında şimdiden yerini almış seni bekliyordur canım. Tekrar başın saolsun.

Dün gece ve bugün bir saniye aklımdan çıkmadın..senin için bir şeyler yapmayı çok istiyorum,yanında olabilmeyi inan çok istiyorum ama elden gelmiyor bir şey..hep dilimde sana dua sabırlı olman için,Ali Yağız'ımıza sağlıkla bir an önce kavuşabilmen için..ınanıyorum ki yavruna kavuşunca daha güçlü olacaksın..canım kardeşim benim..

canım öncelikle allah sabır versin moralini oğlun için yüksek tut nolur allah oğluna ömür versin kendine çok iyi bak

Başınız sağolsun, çok üzüldüm,
Allah oğlunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Düşününki sevgililer sevgilisi peygamberimiz ne çileler çekti,
Bu hayatta maalesef çok ağır sınavlardan geçiyoruz,
Sabırlar diliyorum...

Kızlar hepinize dualarınız için tek tek allah razı olsun diyorum.
Durumumdan aileler dışında tek sizlerin haberi var,diğer akrabalar vs.kimseye söylemek istemiyorum.Kaldıramam çünkü herkese laf anlatmayı,
Bana faceden bu konuyla ilgili mesaj yazmazsanız çok sevinirim.

Başın sağolsun Artvinli, Allah bir daha evlat acısıyla sınamasın ...
Bende seni merak ettiğimden bir bakayım demiştim,
Nasıl üzüldüm, nasıl içime oturdu anlatamam...
Allah sana sabırlar, oğluşuna uzun ömürler versin canım.

Canim kardesim Allah c.c. sabirlar versin inseallah
Okadar etkilenmisimki dun gece sizi ruyamda gördum.Rabbim oglunu hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin aminnn
Dualarimiz seninle Allaha emanet olun

artvinli canım başın sagolsun canım Allahım sabırlar versin rabbim ogluna hayırlı uzun ömürler versin inşallah hayırlısıyla saglıklılı sıhatli kucagına al inşallah

Allah sabırların en büyüğünü versin canım Allahım oğluna upuzun sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah

canım çok üzüldüm başın sağolsun allahım yinede oğlunu sana bağaşlamış bunu düşünmelisin ve hayata daha sıkı tutunmalısın onun için canım ya hiç olmasaydı en azından oğlunla teselli bulacaksın canım kızlarınıda cennete gittiler kardeşleri ve senin için hep dua edecekler canım

artvinli inanki okurken hüngür hüngür ağladım. ne olur kendini toparla oğlunun sana en çok ihtiyacı olduğu zamanlar bunlar. inşallah rabbim oğlunu sana bağışlar. canım sınavın daha bitmemiş demekki rabbim verdiyse vardır bir hikmeti. allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…