Tesekkurler senden haber bekliyorum, sevgiler.yeni gördüm msjı.yarın sorayım.ben de perşembeleri alıyordum 1. dönem zor ayarladı dolu genelde hep düzenli gidiyor.ikinci dönem ders programıma göre bakalım bana bile ayarlayabilirse gelecek.olur derse özelden yazarım yarın noyu
benim net hesabıyla dr unki tutmuyor şu an bilmiyorum 10--11--12 falan olabilir cuma gidicem bakalım ne olacak kesinleşir artık.mehmet bet hangi hastanede
biraz önce aradım hiç verme dedi düzenli hergün 3'e kadar işe başlamış bana da ayda bir haftasonu gelebilirim dediTesekkurler senden haber bekliyorum, sevgiler.
dün gece hamile bir arkadaş bahsetti özelden gidilebiliyormuş.prof tabii farklı olabilir ben şimdilik halil beye devam edicem bakalım yarın ne olacak umarım olumsuz bir şey söylemez
Merhaba bayanlar, annelıkte de Afyonda da yeniyim, temizlik icin iki haftadır bayan arıyorum. Var mı bildiğiniz biri, telefonunu özelden yazar mısınız, şimdiden tesekkurler.
not: sevgili hamileler sans, sağlık sizden ve bebişlerden yana olsun insallah.
amin Allah bütün annelere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
Iki senedir ev hanimiyim, her hafta almak istiyorum arastirirsaniz cok sevinirim. Bulamiyorum, bulduklariminda bos gunleri yok. Teşekkürlerçalışıyor musunuz mesleğiniz nedir. afyonda biraz zor ama buluruz inşallah ben de bir araştırayım
Iki senedir ev hanimiyim, her hafta almak istiyorum arastirirsaniz cok sevinirim. Bulamiyorum, bulduklariminda bos gunleri yok. Teşekkürler
Hepsini aradim bos eve geliyorlarmis, hani insaat temizligi falan.aslında afyonda temızlık sirketlerı var nete gır orda tlfnlar var öyle olmazmı
Hepsini aradim bos eve geliyorlarmis, hani insaat temizligi falan.
Cok tesekkurler, ozel msj.atamadim, ulastim sevgiler.çalışıyor musunuz mesleğiniz nedir. afyonda biraz zor ama buluruz inşallah ben de bir araştırayım
neden kimse çevrim içi değilll
Cok tesekkurler, ozel msj.atamadim, ulastim sevgiler.
karsılasamıyoruz ondan cevrımıcı olamıyoruz....
nıhayet karsılastıkkkk
ordamsın sen calısyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?