Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

çok teşekkür ederim :) darısı sana inşallah. sağlık ve sıhhatle kucaklayın bebişlerinizi

kalp çarpıntısı nefes darlığı ağrılar durumum böyle.erken doğum riski var demişti 2 haftadır nst de ağrı çıkmadı.bayramı atlatamayız demişti şimdi bayramdan sonra gel sezaryan gününü belirleyelim dedi doktor.36 hafta gibi olacak sanırım .içimde sürekli vesvese bebek inşallah sağlıklı olur diye korkularım arttı.durumum böyle işte.bebeğin adını ne koydunuz canım?biz daha ona bile karar veremedik

Canım inşallah sağlıcakla alırsın bebegini kucağına... Rabbim kolaylık versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah sağlıcakla alırsın bebegini kucağına... Rabbim kolaylık versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım.Allah hepimize sağlılkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Öncelikle geçmiş olsun zor zamanlar. Ama hiç korkma canım Allah'ın izniyle gayet sağlıklı olur. İçini ferah tut ve olumlu düşün. endişelenip üzülürsen bebeğin de üzülür. İsmini İpek koyduk. Biz de doğduktan sonra netleştirdik. İnşallah hayırlı olmuştur kızım için de.

olumlu düşün olumlu olucak. ben buna inanıyorum. Allaha emanet ol. haber ver doğum yaparsan.

herkese selam. 06.08.2014 çarşamba günü epidural sezaryanla kızım defne dünyaya geldi.epidural iyi gibi gelmişti ama doğum sonrası eve gelince ayaklarım hamilelikten daha fazla şişti.geçmesi biraz süre alıyormuş.hepinize hayırlı doğumlar dilerim.nurrah arkadaşım sana da kızınla musmutlu günler yıllar uzun bir ömür dilerim

Slm arkadaşlar bende afyondayim ve 10 haftalik hamileyim.bu doktor ve hastane kararsizligindan kafayi yiyeceğim ya park Hastanesi ne gittim ilk hasan beye ama dogum ücretini duyunca sok oldum 1.400 tl sezaryen bu arada benim ikinci dogumum olacak ilkini izmirde yspmistim yine ozel hastanede ama devlet bir kismini karsiliyordu ben yine oyledir sandim ama değilmiş. Birde kuvez falan yokmus parkta.bir arkadaşım maviye gidiyor mine hanıma cok iyi bir doktormus doçent ama oda 100 tl aliyormus muayene icin doğum icinde alirmi bilmiyorum ama alir gibi geliyor.iki hafta sonra tekrar gidicem ve neyapacagimi bilmiyorum.fogum hastanesinin durumu malum kafam cok karışık sizlere danisayim dedim.artik bir hastane ve doktor belirlemeliyim oglumda hersey daha kolaydi ya lutfen bir akıl verin bana

hangi hastanede doğumun oldu canım. Allah kızına sağlıklı ömür versin .

Arkadaşlar bana bir fikir verebilecek olan yokmu?dogum yapacak arkadaslarim fikirkerinize ihtiyacım var

Canim hastaneve doktor arayisi icindeyimde yukaeda mesajim var yazmistim gerci simdi fuar hastanesinde Neşet bey diye bir doktor varmis bir yakinimiz orda çalışıyor ve inunda doktoruymus cok memnun ona gidicem bakalım hem dogum ucretleride park a gore daha uygunmus gidince yazarim tekrar

fuarı bilmiyorum ama parkta ismail teker var bildiğim bi de telekte metin bey. Ben metin beye gidiyorum.

canım ben parkta halil güldene gittim orada doüum yaptım.normal giden bir hamileliğin varsa hiç tavsiye etmem.adam afyonda en çok hastası olan doktor.hiçbirşeyi düzgün takip edemiyor çok dolu.Ama Allah korusun şüpheli birşeyler dendiğinde müthiş bir tecrübe ve teşhisi var.öyle bir durumda ilk gidilecek kişi.herşey yolundaysa sorularına cevap almak istiyorsan doktordan başka doktora git

Evet canım Halil Gülden i yıllardır duyuyorum bende ama cok istemedim niyeyse ona gitmeyi dedigin gibi cok talep görünce biraz zor oluyo doktorlar hem maddi hem manevi.bu hafta ici gidicem Neşet beye tecrubelerimi yazarim.

bebiş gelmiş demek dünyaya allah uzun ömür versin kızına ve sana... şimdi nasılsın? küçük melek nasıl?

Merhaba ben henüz hamile değilim ama afyonda yasiyoum ve ikinci hamileliği düşünüyorum. Ekimde hamile kalmayi düşünüyorum Bakalim ne olur.

Merhaba ben henüz hamile değilim ama afyonda yasiyoum ve ikinci hamileliği düşünüyorum. Ekimde hamile kalmayi düşünüyorum Bakalim ne olur.

aynen canım aynı şeyler bende mevcut afyonda yaşıorum,ekimde hamile kalmak istiyorum veee benimde ikinci bebeişim olacak inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…