çok teşekkür ederim :) darısı sana inşallah. sağlık ve sıhhatle kucaklayın bebişlerinizi
kalp çarpıntısı nefes darlığı ağrılar durumum böyle.erken doğum riski var demişti 2 haftadır nst de ağrı çıkmadı.bayramı atlatamayız demişti şimdi bayramdan sonra gel sezaryan gününü belirleyelim dedi doktor.36 hafta gibi olacak sanırım .içimde sürekli vesvese bebek inşallah sağlıklı olur diye korkularım arttı.durumum böyle işte.bebeğin adını ne koydunuz canım?biz daha ona bile karar veremedik
Canım inşallah sağlıcakla alırsın bebegini kucağına... Rabbim kolaylık versin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kalp çarpıntısı nefes darlığı ağrılar durumum böyle.erken doğum riski var demişti 2 haftadır nst de ağrı çıkmadı.bayramı atlatamayız demişti şimdi bayramdan sonra gel sezaryan gününü belirleyelim dedi doktor.36 hafta gibi olacak sanırım .içimde sürekli vesvese bebek inşallah sağlıklı olur diye korkularım arttı.durumum böyle işte.bebeğin adını ne koydunuz canım?biz daha ona bile karar veremedik
hangi hastanede doğumun oldu canım. Allah kızına sağlıklı ömür versin .herkese selam. 06.08.2014 çarşamba günü epidural sezaryanla kızım defne dünyaya geldi.epidural iyi gibi gelmişti ama doğum sonrası eve gelince ayaklarım hamilelikten daha fazla şişti.geçmesi biraz süre alıyormuş.hepinize hayırlı doğumlar dilerim.nurrah arkadaşım sana da kızınla musmutlu günler yıllar uzun bir ömür dilerim
park ta canım.amin hepimizinkine inşallah Allahı sağlıklı mutlu ömür versinhangi hastanede doğumun oldu canım. Allah kızına sağlıklı ömür versin .
hangi konuda?Arkadaşlar bana bir fikir verebilecek olan yokmu?dogum yapacak arkadaslarim fikirkerinize ihtiyacım var
Canim hastaneve doktor arayisi icindeyimde yukaeda mesajim var yazmistim gerci simdi fuar hastanesinde Neşet bey diye bir doktor varmis bir yakinimiz orda çalışıyor ve inunda doktoruymus cok memnun ona gidicem bakalım hem dogum ucretleride park a gore daha uygunmus gidince yazarim tekrarhangi konuda?
Canim hastaneve doktor arayisi icindeyimde yukaeda mesajim var yazmistim gerci simdi fuar hastanesinde Neşet bey diye bir doktor varmis bir yakinimiz orda çalışıyor ve inunda doktoruymus cok memnun ona gidicem bakalım hem dogum ucretleride park a gore daha uygunmus gidince yazarim tekrar
canım ben parkta halil güldene gittim orada doüum yaptım.normal giden bir hamileliğin varsa hiç tavsiye etmem.adam afyonda en çok hastası olan doktor.hiçbirşeyi düzgün takip edemiyor çok dolu.Ama Allah korusun şüpheli birşeyler dendiğinde müthiş bir tecrübe ve teşhisi var.öyle bir durumda ilk gidilecek kişi.herşey yolundaysa sorularına cevap almak istiyorsan doktordan başka doktora gitCanim hastaneve doktor arayisi icindeyimde yukaeda mesajim var yazmistim gerci simdi fuar hastanesinde Neşet bey diye bir doktor varmis bir yakinimiz orda çalışıyor ve inunda doktoruymus cok memnun ona gidicem bakalım hem dogum ucretleride park a gore daha uygunmus gidince yazarim tekrar
Evet canım Halil Gülden i yıllardır duyuyorum bende ama cok istemedim niyeyse ona gitmeyi dedigin gibi cok talep görünce biraz zor oluyo doktorlar hem maddi hem manevi.bu hafta ici gidicem Neşet beye tecrubelerimi yazarim.canım ben parkta halil güldene gittim orada doüum yaptım.normal giden bir hamileliğin varsa hiç tavsiye etmem.adam afyonda en çok hastası olan doktor.hiçbirşeyi düzgün takip edemiyor çok dolu.Ama Allah korusun şüpheli birşeyler dendiğinde müthiş bir tecrübe ve teşhisi var.öyle bir durumda ilk gidilecek kişi.herşey yolundaysa sorularına cevap almak istiyorsan doktordan başka doktora git
herkese selam. 06.08.2014 çarşamba günü epidural sezaryanla kızım defne dünyaya geldi.epidural iyi gibi gelmişti ama doğum sonrası eve gelince ayaklarım hamilelikten daha fazla şişti.geçmesi biraz süre alıyormuş.hepinize hayırlı doğumlar dilerim.nurrah arkadaşım sana da kızınla musmutlu günler yıllar uzun bir ömür dilerim
inşallah gönlüne göre olur...Merhaba ben henüz hamile değilim ama afyonda yasiyoum ve ikinci hamileliği düşünüyorum. Ekimde hamile kalmayi düşünüyorum Bakalim ne olur.
Merhaba ben henüz hamile değilim ama afyonda yasiyoum ve ikinci hamileliği düşünüyorum. Ekimde hamile kalmayi düşünüyorum Bakalim ne olur.
İnşallahinşallah gönlüne göre olur...
İnşallak ikimizde ekimde hamile kalmayı başaririz:) sen hangi doktora gitmeyi düsünüyorsunaynen canım aynı şeyler bende mevcut afyonda yaşıorum,ekimde hamile kalmak istiyorum veee benimde ikinci bebeişim olacak inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?