Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Çok sağol canım

Sağol canım sen nasılsın?Ya ziyaret olayını sorabilirmisin birde.Az once 7 yıl once orda normal doğum yapan arkadaşımla konuştum. Doktor hemşireler ilgiliydi ama çok çok pisti yatakkarda lekeler cikmamisti,tuvaletkere oturmak bile istemezsin kapılara kadar batikti dogumhaneyi hiç sorma dedi.Birde eşini almamislar içeri bebeğin fotosunu çekip göstermişler adama.Gerci belki odada doğum yapan baskalarida olunca biyeri açılır çocuğu emziremez diye falan almiyolardir.Ama ben eşim ve oğlum yanimda olsun istterim yaaa

Birde arkadaşlar fuarı aradım azonce Nst ucretsizmis.Burda bir arkadaş parkta Nst ye odedigim paralarlar mavide prof.a giderdim demişti de bende çokmu pahali diye düşünmüştüm.

fhrye ben arkadasima sordum. Şuan kizi 3aylik. Devlette evren beyde sezeryanla doğum yaptı demiştim. O özel odada kalmış. Çocuğu ve esi yanindaymis haliyle. Tuvalette odadaymis. Bence sen git evren beye hem muayene ol hem de konuş bu mevzuyu iyice. Temizlik konusunda hafif fireler var tam dort dortluk degil ama memnun kaldim dedi.

Canim orda çalışan bir tanıdığım var. Kesinlikle özel oda yok diyor.Eskiden varmış ama şuanda yokmuş.Sadece enaz iki kişilik odalar varmış.8 yıl önce ablamin gorumcesi özel odada kalmış ama tuvaleti falan yoktu odada dedi.Yani orda çalışan abla mı bilmiyor diycem ama oda imkansız ayy sastim kaldim valla

Konuşmalarınızı takip ediyorum Allah kolaylık versin... ben oğlumla yaşamaya uyum sağlamaya çalışıyorum hala uykumuz düzene girmiş değil... bazen çok zorlaniyorum sabahları başım dönüyor kulaklarim duymuyor uyusam yapılacak işler kalıyor uyumasam kendime gelemiyorum...

Seninde Allah yardımcın olsun canım. Gecicek bugünler de birgün hayalmis ruyaymis gibi hatirlayacagiz.

[Birkaç a"afy2646, post: 38915957, member: 542640"]Konuşmalarınızı takip ediyorum Allah kolaylık versin... ben oğlumla yaşamaya uyum sağlamaya çalışıyorum hala uykumuz düzene girmiş değil... bazen çok zorlaniyorum sabahları başım dönüyor kulaklarim duymuyor uyusam yapılacak işler kalıyor uyumasam kendime gelemiyorum...[/QUOTE]

Birkac ay daha sık dişini düzelecek inşallah . bende dershane ev arasinda gidip geliyorum. Cooook sıkıldım.

Seninde Allah yardımcın olsun canım. Gecicek bugünler de birgün hayalmis ruyaymis gibi hatirlayacagiz.

Inşallah canım sağolasın :)

Birkac ay daha sık dişini düzelecek inşallah . bende dershane ev arasinda gidip geliyorum. Cooook sıkıldım.[/QUOTE]

O dersane olayını biliyorum çok sıkıcı eymeni ne yapıyorsun derseneye gidince? Inşallah emeginin karşılığını alırsın...

Inşallah canım sağolasın :)

Birkac ay daha sık dişini düzelecek inşallah . bende dershane ev arasinda gidip geliyorum. Cooook sıkıldım.

O dersane olayını biliyorum çok sıkıcı eymeni ne yapıyorsun derseneye gidince? Inşallah emeginin karşılığını alırsın...[/QUOTE]

Haftaici sabah gidiyorum babasi evde oluyor. Haftasonu da babamiz evde. Eymen acisindan sorun yok.

Slm arkadaşlar biliyorsunuz doktor konusunda kararsizdim ve fuara mehmet sait güneş e gittim dün. Hızlı konuşması dışında iyi bir doktor herseyi anlatıyor açıklıyor mesela seda hanım muhtemel doğum tarihimi hiç soylememisti ama hu hemen kaç haftalik olduğumu hesapladi doğum tarihini hesapladi.Doktor ayni zamanda tüp bebek uzmaniymis kartında yazıyor. Nst ye girdim biraz sancim çıktı ilaç vericek kadar değil ama kendini yorma dedi.Bebegim yaklaşık 1.800 müs boyunu söylemedi ama biryerini ölçtü sanirim bacak boyuydu uzun boylu olucak dedi.Ben sormadım ama kendisi bebeğin başı yukarda ayaklar asagida ve asagida olduğu için cinsiyet tam görünmüyor ama kız gibi dedi.Bende seda hanimda kiz demişti dedim.Ilaclarimi yazdi ben vitamin decavit kullaniyorum doktor elevit yazalim dedi bende decavit yazsaniz nette elevitte domuz katkısı olduğunu okudum dedim Hayır öyle birşey yok ki elevit çok daha iyi bir ilaç ama sizin içiniz öyle rahat edecekse decavit yazalım dedi ve ben decavit istedim.15 gün sonra birdahaki randevu.Esimle falan baya samimi konuştu doktor esimde beğendi. Ben yuzsuzluk yapip hocam gitmezsiniz demi dedim inşallah dogumunuzuda ben yaptiririm dedi.Korkuyorum artık ya bu doktorda giderse diye.Yani benden haberler böyle.

[QUOTE="fhrye, post: 39039867, member: 23619İnşallah rkadaşlar biliyorsunuz doktor konusunda kararsizdim ve fuara mehmet sait güneş e gittim dün. Hızlı konuşması dışında iyi bir doktor herseyi anlatıyor açıklıyor mesela seda hanım muhtemel doğum tarihimi hiç soylememisti ama hu hemen kaç haftalik olduğumu hesapladi doğum tarihini hesapladi.Doktor ayni zamanda tüp bebek uzmaniymis kartında yazıyor. Nst ye girdim biraz sancim çıktı ilaç vericek kadar değil ama kendini yorma dedi.Bebegim yaklaşık 1.800 müs boyunu söylemedi ama biryerini ölçtü sanirim bacak boyuydu uzun boylu olucak dedi.Ben sormadım ama kendisi bebeğin başı yukarda ayaklar asagida ve asagida olduğu için cinsiyet tam görünmüyor ama kız gibi dedi.Bende seda hanimda kiz demişti dedim.Ilaclarimi yazdi ben vitamin decavit kullaniyorum doktor elevit yazalim dedi bende decavit yazsaniz nette elevitte domuz katkısı olduğunu okudum dedim Hayır öyle birşey yok ki elevit çok daha iyi bir ilaç ama sizin içiniz öyle rahat edecekse decavit yazalım dedi ve ben decavit istedim.15 gün sonra birdahaki randevu.Esimle falan baya samimi konuştu doktor esimde beğendi. Ben yuzsuzluk yapip hocam gitmezsiniz demi dedim inşallah dogumunuzuda ben yaptiririm dedi.Korkuyorum artık ya bu doktorda giderse diye.Yani benden haberler böyle.[/QUOTE]

Hadi hayirli olsun. Begendiysen sorun yok. İnsallah bundan sonra gönül rahatligiyla doktoruna gidersin. Güzel haberlerini bekliyorum buradan :)

Hadi hayirli olsun. Begendiysen sorun yok. İnsallah bundan sonra gönül rahatligiyla doktoruna gidersin. Güzel haberlerini bekliyorum buradan :)[/QUOTE]
Sağol canım.İnşallah sonradan hayal kırıklığına ugramam.Aslinda dediğim gibi en çok korktuğum bu doktorunda gitmesi inşallah olmaz öyle bir şey

Hadi gozunaydin ; )))

Ben de ayrintili ultrasona giricem yarin bi aksilik olmazsa. Tetanos asisi yuzunden hala uyuyamadim ...

Hadi gozunaydin ; )))

Ben de ayrintili ultrasona giricem yarin bi aksilik olmazsa. Tetanos asisi yuzunden hala uyuyamadim ...
Ay canım seni çok iyi anliyorum oglumda hic birsey hissetmemistim aşı dan sonra. Ama busefer hele ilk aşı beni mahfetti.Resmen ağladım yok böyle bir sızı. Ebe vics sür dedi ama onun bile faydası olmadı. Ikinci de yine kipirdattikca ağrıdı ama ilki kadar ağır olmadı. Senin ilk aşımı. Detaylidan sonra yaz mutlaka buraya merak ederim

Evet parmaklarim bile zonkladi gece. Aglaya aglaya en son sabah sizmisim. Doktor bazi bayanlarda daha şiddetli olabilcegini soyledi.

Ayrintiliya girdim bugun temiz cikti bi sorun yok cok şükür. Artik ultrasonda cok daha net gozukuyor. Insana sanki karninda degilde hastaneye gidince goruyormussun gibi mutlu ediyor ultrason ; )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…