Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

Benim dha 6.haftam cnm bnm seda hanim dis gebelikten sphelenmsti iste kan tahlili yaptrdm hcg baya artnca 1hafta snra gel demisti. ))
Hayırlı olsun canım parkta tanıdığınız var hemde ortağı bence yardimci olur herkonuda.Evet ben ilk hasan beye gitmiştim gerçektende ultrason daha iyi ve net.ama bana biraz pahali gelmişti çünkü 1400 demişlerdi bende fuara gitmeye karar vermiştim ve orda tanıdığım da olunca oraya devam ettim.ama şimdi kafam allak bullak. Zubeydede hastabakici olarak çalışan bir abla var bizde kesinlikle özel oda yok diyormus ama annemin komşusu,amcamın eşi de ısrarla var diyo annem orda yap odalar iki kisilikse bile iyi diyo başka bir akrabam sakin orda yapma diyo.offf çok karisigim anlayacağın. Bu arada ismini ogrenemedim ama yeni bir doktor gelmiş zübeyde ye ve çok çok iyiymiş. Senin bilgin varmı bu zübeyde konusunda

Evet canım burda 2015 mart anneleri diye bir forum var orayada üyeyim ve istanbulda falanda fiyatlar çok uçuk mesela detaylı ultrasona 200 300 ödeyen var dogumda ona keza biz yine iyiyiz şükür

evet ben su an ankarada gidiyorum mecburen 175 gidicek. Bisuru de fiyat sordum oraya buraya karıştırıyorsam yalan olmasin.

Tesekkr edrim.)Valla cnm ben cok arastrdim orayi cok bakmsz diyorlar temizlik konusunda falan ve odalari hc iyi dglms bnde orda dogum yapan birinden ogrendim evet yeni doktorlar gelmiş canim cok merak ediyorsan 1kere git kntrole diye aklina yatarsa dogumu ole dusun orda derim ben

evet ben su an ankarada gidiyorum mecburen 175 gidicek. Bisuru de fiyat sordum oraya buraya karıştırıyorsam yalan olmasin.
Doğrudur canım hayırlısı olsun.ben sanirim 60 odemistim ama açıkçası 3 boyutlu falan değildi renklendirme de yapmadı bence normal ultrasondan pekde farklı değildi. Ben oglumda izmirdeydim.Ben heray zaten burda detaylı dedikleri ultrasona gidiyordum yani doktorum yönlendiriyor du radyolog bakıyordu ve sanırım 6.aydi ekrana bakarken doktor birden renklendirdi ve oglumun yüzünü bile çok net görmüştük ama busefer öyle değildi yani belki biraz pahali ama senin daha detaylidir bence.

Keşke yakın zamanda orda doğum yapan birileri deneyimlerini yazsada bizde bilsek.Ozel hastane gibi arayip özel odaniz varmı diyede soramiyoruz ki.Annem üst komşusu çok memnun diye sende orda yap diyo özel oda konusu meçhul. Bence onlarda hafta sonu ve tenha olduğu için okadar rahat etmişlerdir hafta ici öyle olmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ya niye hiç girmiyor bu Afyonlu anneler. Doğum tecrübelerine ihtiyacimiz var.Ozelliklede zübeyde de yakin zamanda sezeryan Olanların. Bu arada kesin özel oda yokmuş kaldırılmış. Birisi diyorki çok azarliyorlar sen orda yapamazsin,diğeri diyorki çok güzel ilgilendiler. Ama odalarda wc falan yokmus. Özel de doğum yapıp Allah korusun bebekte sorun olursa yine gonderecekleri yer zübeyde diyolar.Benim artık karar vermem lazım. Burcum gereği de çok çabuk karar degistiriyorum zaten çok kararsizim yani.Off birileri yazsın artık yaaaa

Benim gorumce dusuk yaptığında zubeyde almadi teknik donanim yetersiz diye. Zorla universite hastanesine girebildi. Park direk buraya hic gelip vakit kaybetmeyin dedi. Daha oncede yazdim yeni dogan yogum bakim surekli bi uzmanin mesaide olusu bakimindan universite iyi. Temizlik ozle bakim ilgi alaka vs tarzi seyler icin park. Afyonda secenekler bunlar. Her sey yolundaysa üniversite hastanesinde herhangi bir doktora muayene olup istedigin bo doktora 600 civari biseye dogum gerceklestirebilirsin. Kafani takma neticede kimse ocu degil hemsireler haric ; )) biri sana birsey derse cevap verirsin olur biter neticede. Hibeden is yapmadiklari gibi karnimizi da doyurmuyorlar kimse kimseyi azarlayamaz. Afyonun dortte ucu zubeydede dogum yapiyor bu arada. Dogum esnasinda su an dusundukleeinin hicbirini dusunmiyceksin zaten. Bebegine ve sana saglik diliyorummm.

Canım çok sağol. Ikimizden başka giren yok galiba buraya.olmadi ben haftaya bir gideyim zübeyde ye evren beye yeni gelen doktorda çok iyiymiş gerçi. Adini ogrenemedim henüz. Bir bakayım hiç içime sinmezse fuara giderim yine.Ya böyle rahat herşey oluruna varır diyen insanlar vardır ya.oyle olmayı çok isterdim ama elimde değil çok kafama takiyorum.Insallah yeni hastane yetişir sana. Sanırım burda doğum yaparsan zübeyde de yapmayı düşünüyordun demi?hangi doktora gidiyorsun

Normal dogumlar için pis diyeni duydum ama kimse devlet hastanesine doktorlarina olumsuz bir sey demedi. Ben park zeynep hanima gidiyordum ama su an ankarada medicale gidiyorum. Hamilelik surecini yalni geciremedim afyonda. Yoksa evimde olsun isterdim tabi. Burda icim de rahat ediyor. Bilmiyorum tabi pek plana gelmeyen bi is bu dogum olayi ya hhayirlisi bakalim.

Aklima gelmişken bizim bi komsu da üniversiteye gidiyordu memnun kalmamis ve zubeydede Şevki dedi sanirsam onunla dogjm yapti. Fikir olsun en azindan.

Valla bende hic rahat edemeyenlerdenim heleki sezeryandan dha cok korkyorum bazi kisiler uyuşmuyormuş fln okudum netten ve kafama cok takyorum dha 1ay btti 2.aya grdk dha cok var ama korkyrmmm..s

Evet canim normal doğumda kurbanlık koyun gibi yanyana diziyolarmis ve herkes herkesin herseyini goruyormuş.benim konuştuğum insanlar hep 7-8 sene önce dogum yapanlar. Ozamanlar çok kötüydü ama şimdi öyle değil diyorlar oyüzden diyorum yakin zamanda dogum yapan birileri yazsa diye.Aksam netten biraz araştırdım yorumlar vardı ama tarih yazmiyordu ve hemen hepsi olumsuzdu.Hayirlisi bakalım.şu ana kadar tek olumlu yorum annemin komsusundan geldi.Hayirlisi bakalım. Bence senin ankarada yapma Şansın varsa orda yap her açıdan daha gelişmiş bir şehir. Gerçi medical de özel galiba demi?ama neolursa olsun büyük şehir büyük şehir dir.

Valla bende hic rahat edemeyenlerdenim heleki sezeryandan dha cok korkyorum bazi kisiler uyuşmuyormuş fln okudum netten ve kafama cok takyorum dha 1ay btti 2.aya grdk dha cok var ama korkyrmmm..s
Canım o uyusmama küçük bir ihtimal dir diye düşünüyorum. Amcamin kızıda uyusmadim azda olsa hissettim diyo ama bence imkansiz yoksa o acıya nasıl dayanilir.Amcamin kızı diş cektirirken de bir iğneyle uyusmuyormus mesela.Ama ben öyle değilim igne yapılır ve hemen uyusur.Ama doktorlar sezeryan sırasında illaki birsekilde kontrol ediyordur uyusup uyusmadigini.

Valla cnm ins normal dogum olur benimki yoksa heyecandan korkudan giderim heralde .)))

O uyusmama cook kucuk bi ihtimal. Netten okuma. Unutma insanlar olumlu durumlardansa olumsuz halleri daha detayli hatirlarlar ve daha cok paylasirlar.

bi de bazıları cok giy giy oluyor soz meclisten dışarı. Doktorun hemsirenin anneleri gibi el bebek gul bebek davranmalarini istiyorlar. Devlrt hastanesinde adam günde ikiyuz hastaya bakiyor. Seni mi egliycek demiyor kimse. Ankarada gittim devlete mesela acile. Yok doktorun soyle yapmasi lazim yok boyle yapmasi lazim. Sanirsin kendi okudu onca sene. Vir vir. En son dayanamadim. Bak dedim surda koru muayene ucreti de 87 lira. Git sana canim cicim derler. Hayir gercekten anlamiyorum. Doktora ayni anda normal.dogum ve iki dusuk geldi. Kan ter icinde kosturdu hemen. Yani dusun bu tar insanlarin anlattijlari ne kadar saglikli olabilir.

Ben normalde özel hastaneleri pek tercih etmem.Mesela diş için hiç özele gitmeyi düşünmedim çünkü şu anki hastane gayet iyi bence özelliklede 182 den randevu alabiliyor olmak büyük avantaj. Yada göz,kardiyoloji,cildiye için hep devlet hastanesine gittim . Devlet hastaneside çok iyi bence.yakin zamanda bir yakınım küçük bir operasyon geçirdi devlette ve oda aynı özel hastanelerinki gibiydi gayette temizdi.Eger zübeyde yeni yerine tasinsaydi ki yetişir diye düşünüyordum oraya gitmeyi düşünüyordum. Ama malesefki yetişmesdi.su anki hastane gerçekten eski ve dolayısıyla yeterli donanım yok sanirim odalarını falan bilmemekle beraber gördüğüm kadariyla hijyen pek yok.Fuar çok temiz çok mu donanımlı bilemiyorum ama aslinda ordaki avantajim odanın sadece bize ait olması dolayısıyla esimin babamın erkek kardeşimin rahatlıkla gelebilecek olmasi.Ziyaret saati 10 a kadarmış yani.oglum o saate kadar kalabilir çünkü 9 yaşında ve bugüne kadar 3 kez ayri evlerde kaldık.birinde kardeşim dogum yapmıştı diger ikisindede okul tatildi ve benim erkenden doktora gitmem gerekiyordu öyle ananesine birakmistim zar zor.Simdide zaten kardeş fikrini zor kabullenmisken eve gitmek istemezse yanimdaki refajatciyle birlikte bizimle kalır belki. Ama zubeydenin internet sitesinde ziyarete 0-12 yaş çocukları getirmeyin diyor ya oğlumu almazlarsa mahfolur bebeğim çok üzülür ve aynen bende. Bide daha önce doğum yapmış biri olarak aşırı duygusallik oluyor doğum sonrası ben sebepsiz yere hüngür hüngür aglamistim oglumda.Yani benim kafamı kurcakayan öyle çok şey varki.Hani sadece hemsirelerin doktorların tavırları değil oyüzden de çok kararsizim biraz uzun oldu galiba içimi döktüm kusura bakmayın

Ben de devlette ciddi bir operasyon gecirdim. Tek kaldim odada. Banyo tuvalet icindeydi. Hemsireler ve ozellikle doktorum sahane insanlardi. On bes gunden fazla kalinca her seyi goruyorsun. Yani dedigin gibi devlet hastaneai sahane oldu her ne kadae insanlar ahira cevirmeye calissalarda mis gibi hala. Yeni dogum hastanesi yetisse guzel olurdu gercekten ama hayırlısı hakkinda. kuzularinla mutluluklar.

Slm bayanlar uzun zamandır giremiyordum. Nasilsiniz. Buarada Hosgeldin E eylul31 . devlette evren beyde bir arkadasim sezeryan oldu. Doktorundan cok memnundu. Oda meselesini bir sorayim. Kurtaji bende zübeydede oldum ufuk hanimda, evren beyin esi. İkiside hastasiyla ilgili. Sezeryan yapan bayanlarin odasina girdim iki kusi vardi sadece ama 6yatak vardi. Tuvaletler pis degildi ama bina eski esyalar eski haliyle cok ic acmiyo. Bana denk gelen hemsirelerde iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…