Canim sen şuanda hangi doktora gidiyorsun?Akisina biraktim artik ben de. Normal dogum istiyorum kim bu konuda guven verirse ona gidecegim. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah.
Zeynep hanım park hastanesinde galiba dimi yanlış hatirlamiyirsamAfyonda zeynep hanima gidiyorum ama sabit bi şehirde kalamadim bu surecte bir ayi kesin uc daha boyle devam edecek gibi gozukuyor. Ankarada devlet hastanesine gidiyorum cok memnunum. Burda kalirsam devlet hastanesinde dogum yapmak istiyorum.
Ben ilk muayenede zubeyde de hüsrana ugradiktan sonra parkta zeynep hanimdan randevu almıştım.ilk muayene lerde karindan ultrasonla kalp atışı kese gorunmezse alttan ultrasonla bakilabiliyor diye bayan olsun istedim.Sonra amcamın kızı na söyledim zeynep hanimdan randevu aldım diye.Sakin gitme ben birkez gittim pişman oldum hicbirseyden anlamıyor dedi.Asiri adet kanamasi ve ağrı şikayetiyle gitmiş ama doktor birturlu sebebini bulamamış. Sonra degistirmistim randevuyu hasan beyden almıştım. Yani demek istediğim birinin çok memnun kaldığı doktordan diğeri hiç memnun kalmayabiliyor.Daha sonra hastanede bir tanidik gördüm annesini getirmiş zeynep hanima oda gayet memnun olduklarini soyledi.Ne zor işler ya.oglumda bor doktor buldum hep ona gittim dogumuda onunla yaptim.Hic böyle omuydu bumuydu diye dusunmemistim. Allah yardimcimiz olsunEvet parkta
Aynen öyle.Bende karar alıyorum aman kimseyi dinlemiycem diye sonra bişey duyuyorum hopp kafaya takiyorum.Elime kendimi uzmekten başka ne geçiyor hiç.Birde su bir gerçekki ben doktor konusunda sanssizim gerçekten.Yani doktorumu ayarlamisken doğum hayalleri kurarken iki ay kala doktorum gidiyor.Vardir elbet bir hayır belkide böylesi daha hayırlıdır .Ben doğum hikayemi burda sizinle mutlaka paylasicam Allah izin verirse.Sizede fikir olmuş olur.Afyon kucuk ve doktor isimleri belli. Bazi doktor bisuru liste cikarir adi ilgiliye cikar bazisi mumkun mertebe ilac yazmak istemez ilgisiz olur. Zeynep hanim cok canim cicim bi doktor degil. Ama ozensiz dersem yalan olur. Bende daha once hic falan iyi falan kotu laflarina takilmamistim ama belki hamileliktn her söylenene kulak kabartiyirum ister istemez.
Daha oncede yazdim burda sanirim. Ekstrem durumlar haric dogum olayi tamamen bizde zaten. Ninelerimizi falan dusunun. Evde kimsebile olmazmis. Ha simdi vbisürü prus cikiyor. Doktorlar da bu anlar icin var. Bunlar bu surecten cikardiklarim oldu. Yani cokta degisen bisey yok genel icin. Bu telase bizi uzuyor o da kadinligin sanindan galiba ; )))
İnşallah canımBekliyoruuuzz Afyonda oldugum zamana gelirse bi bakmissin hastane odanin kapisini calmisiz ; ))
Kesinlikle canım bende çok takiyordum ilk zamanlar tam doktor buldum dedim doktor daha ben hiç gitmeden memkeketindeki kendi hastanesine gitmiş(Neşet bey)sonra seda hanıma gideyim dedim ki fuarda başka kadın dogumcu yoktu cok araştırdım arastirttim ve iyi bir doktor olduğunu öğrendim aylardır ona gittim şimdi oda gidiyor çok üzüldüm resmen uykularim kaçtı ama vardır elbet bir hayır diyorum. Belkide mehmet sait bey çok daha iyidir diyorum ve herşeyi oluruna bıraktım
seda hanim gidiyotmuymuss bende ona muayene olyordmmm.sKesinlikle canım bende çok takiyordum ilk zamanlar tam doktor buldum dedim doktor daha ben hiç gitmeden memkeketindeki kendi hastanesine gitmiş(Neşet bey)sonra seda hanıma gideyim dedim ki fuarda başka kadın dogumcu yoktu cok araştırdım arastirttim ve iyi bir doktor olduğunu öğrendim aylardır ona gittim şimdi oda gidiyor çok üzüldüm resmen uykularim kaçtı ama vardır elbet bir hayır diyorum. Belkide mehmet sait bey çok daha iyidir diyorum ve herşeyi oluruna bıraktım
Canim gercektenmi ama benim orda çalışan bir yakınım var seda hanimla kendisi konuşmuş evet gidiyorum demiş gerçi ozamandan beri hiç konuşmadık. Sen nezaman gittin ensonseda hanim gidiyotmuymuss bende ona muayene olyordmmm.s
Afyon park hastanesine yani afyonda durcak yine orda nezaman muayeneye baslckms cnm biliyomsn bnm bugn kontrolum vardi hava sartlarindan gidemedim aradim bugn muayenesi sonmuş fuarda.s
Canım bende tanıdığım la konuştum bugün son seda hanımın dedi.Ana ben parka gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü fiyatlar fuara göre çok fazla. Fuarda sezeryan 600.parkida arayıp sormuştum 850 ile 1150 arası değişiyor demişlerdi. Saniyorum parkta oda ücreti falan ayrıca aliniyormus geçenlerde orda doğum yapan biri söylemiş burdada bir arkadaş yazmıştı önce 900 demişler sonra 1100 gibi birşey çıkarmışlar. Muhasebede tanidiklari varmış pazarlikla yine 900 e dusurtmusler. Bende fuardaki akrabam a sordum ordada öylemi diye değilmiş. Özel oda+1 refakatçi+2 gün kaliniyormus saat 10 a kadar ziyaret serbestmis ve hepsi 600 extre bir ücret cikmiyormus.Gerci ben daha öncede yazmistim belki zubeydede evren beye gidebilirim çok iyo bir doktormus çünkü. Birde özel oda tutabiliyormussun wc si falan varmış onu arastiricam ama özel oda olmazsa gitmem ozamanda fuarda mehmet sait beye gidicem.sen parka mı gidiceksin ve nekadarlik hamilesinSeda hanimla konustum pazartesi parkhastanesinde basliyormus cnm belki bilmek istersin dedm sn yazdktan snra aradimda.)
Evet canım burda 2015 mart anneleri diye bir forum var orayada üyeyim ve istanbulda falanda fiyatlar çok uçuk mesela detaylı ultrasona 200 300 ödeyen var dogumda ona keza biz yine iyiyiz şükürAnkarada fiyatlar uc kati ; ((( uff sistimm haa
Evet park hastanesine gidecegim cnm bIzimde akraba var oranin ortagi esimin amcasi olyo mehmet özkal ilk oraya gtmeyi dusunuyorduk zaten oranin chazlari fln dha iyiymis yeni sistemmis ole duymstumCanım bende tanıdığım la konuştum bugün son seda hanımın dedi.Ana ben parka gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü fiyatlar fuara göre çok fazla. Fuarda sezeryan 600.parkida arayıp sormuştum 850 ile 1150 arası değişiyor demişlerdi. Saniyorum parkta oda ücreti falan ayrıca aliniyormus geçenlerde orda doğum yapan biri söylemiş burdada bir arkadaş yazmıştı önce 900 demişler sonra 1100 gibi birşey çıkarmışlar. Muhasebede tanidiklari varmış pazarlikla yine 900 e dusurtmusler. Bende fuardaki akrabam a sordum ordada öylemi diye değilmiş. Özel oda+1 refakatçi+2 gün kaliniyormus saat 10 a kadar ziyaret serbestmis ve hepsi 600 extre bir ücret cikmiyormus.Gerci ben daha öncede yazmistim belki zubeydede evren beye gidebilirim çok iyo bir doktormus çünkü. Birde özel oda tutabiliyormussun wc si falan varmış onu arastiricam ama özel oda olmazsa gitmem ozamanda fuarda mehmet sait beye gidicem.sen parka mı gidiceksin ve nekadarlik hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?