Gözün aydın canım. Aynen öyle doktora giderken kızımı gorucem özledim diyorum sanki hep karnımda heran benimle değilmiş gibi.Gerci benimki artık öyle hareketliki kendini hic unutturmuyor.Evet parmaklarim bile zonkladi gece. Aglaya aglaya en son sabah sizmisim. Doktor bazi bayanlarda daha şiddetli olabilcegini soyledi.
Ayrintiliya girdim bugun temiz cikti bi sorun yok cok şükür. Artik ultrasonda cok daha net gozukuyor. Insana sanki karninda degilde hastaneye gidince goruyormussun gibi mutlu ediyor ultrason ; )))
Cok haklisin ben bebisle ugrasmaktan firsat olmuyooAfyondakiler bu siteye girmiyor muuuu!! Neden basligimiza ugramiyorlar. Bu kadar az olamayizz..
Benim tatilim çok birşeye benzemedi seninki nasıldı?Merhaba arkadaşlar nasilsiniz. Çok uzun zamandır yazamyordum. Tatiliniz nasil geçti. Bebisleriniz nasil. Ben derslerle ugrasiyorum.
afy264: 39343734 .!.:Benim tatilim çok birşeye benzemedi seninki nasıldı?
Sanurim kpss kursa gidiyosun bolum ne bende atanamdm evdeyim bebek bakyrmBenim tatilim süperdi. İlk hafta Kuzenimin düğünü vardi hazirlik falan derken zaman gecti çok eglendim. Sonraki hafta kardeşlerimle gezdim bol bol. Hic afyona gelesim yoktu
öğretmenliği 39347373 .!.:Sanurim kpss kursa gidiyosun bolum ne bende atanamdm evdeyim bebek bakyrm
[Evey E="limonlucheesecake, post: 39348523, member: 633450"]çok güzel kar yağıyorr :))
Okul oncesi girmicemMatbaa ögretmenligi bölümüm. Ben 7 yil aradan sonra tekrar hazirlanmaya karar verdim. Senin bölüm ne , bu yol girecekmisin sinava.
Merhaba...bende afyondayim ama koruda takip oluyorum.sincan koru da.sen hangisine gidiyorsun ve doktorum kim ogrenebilirmiyim.sincanda gunay hanima gidiyorum cok memnun kaldim...Yani dogurunca demek istedim. Bilmuyorum benim kasigimdan bacagima hir agri var. Zeynep hanim birsey demedi. Sanirim ankarada koru hastanesinde dogum yapicam. Zirt pirt karar degistirmek de iyi degilde off bilmiyorum.
Merhaba...bende afyondayim ama koruda takip oluyorum.sincan koru da.sen hangisine gidiyorsun ve doktorum kim ogrenebilirmiyim.sincanda gunay hanima gidiyorum cok memnun kaldim...
Hayiisiyla kucagina alirsin inşallah cnm...Teşekkürler. .ankarada yakın olduğu için gideyim dedim bir ara sürekli karar deiştirmiştim ama artık medicale gidiyorum.düzenli doktorum orda inşallah doğumda orda olacak Allahın izniyle.
inşallah. bu arada bayanlar seda kayman köse gelmiş parka zeynep bilge kulak gitmiş ama afyonda mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?