ağabeyim ve davranışları

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Dunya'nın bir ucundan kalkıp bebeğini görmeye geldik. Maddi açıdan durumumuz iyi olmasada yardım ettik, istediği yiyecekleri aldık. On günlüğüne geldik ama günleri sayıyoruz.

Annem yaşlı ve rahatsız olmasına rağmen her şeylerini yapıyor, biz de öyle, tatile geldik diyip yatmıyoruz.

Annem kadın budu köfte yapın dedi, kıymadan tasarruf ve daha doyurucu olsun diye. Bu sadece bir öneri, işine karışmak ya da canı çekti diye değil.

Ağabeyimin verdiği cevap da " her şeyin sırası var " oldu. Benim zoruma gitti açıkçası, sanki sürekli bir şey istiyormuşuz da yetiştiremiyormuşuz gibi. Halbuki akşam yemeği bile yemeyelim diyoruz yuk olmamak için.

Şimdilik çemkirmedim ama üzüldüm. Bu arada annem, babam maaşlı insanlar yani kadınbudu malzemesini almaya güçleri var.

Verdiği cevap normal mi? En son duğunune geldik zaten, kendisi gelir karısıyla, karısı kendi çopunu bile atmadan masadan kalkar, biz de evlerin de adım atarken bile izin istiycez.

Ben sorun göremedim.
Abin annene bu cümleyi dedi diyemi cemkirceksiniz?

Ya ben anlamadim ya siz anlatamadiniz

Evet hoş bir cevap değil bence. Aynısı ben demezdim evime misafir gelen birine.

Sen deme ama o demiş. Bende misafir oldugum evde kimseye cemkirmem mesela.
Bakdimki rahatsiz oldum toplarim pilimi pirtimi giderim evime. Yani gelin kendi çöpünü toplamazmış filan bence sacma düşünceler.
Çağırma evine. Cagirsanda plastik tabak ve bardak koy önlerine.
Ben öyle yapdim. Oh rahatlik. Abine cemkirme. Sonra gelin der : bak... gelip huzursuzluk yapiyolar

annemin uzulmesine uzuldum sadece. buradayken cemkirmem tabii bes gunumuz kaldi.

ne yazik ki pilimizi pirtimizi toplayip gidilcez mesafede degiliz. tum masrafimizi buraya gelmek icin yaptik.

herşeyin sırası var lafında abartılacak terslikte bir şey görmedim. Sanırım genel bir birikim sonucu. Bu şekilde bir aile ilişkiniz varsa da 10 gün kalmak çok fazla geldi bana. gidersin 1 2 gün kalır dönersin.

Ek olarak abinin evi tabi kalırım diye düşünebilirsin ama belki gelin istemiyor, abinle tartışıyor ve bu durum da onu geriyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…