pırlanta daha değerli birşey, değeri bir agatha dan daha yüksek ve fiyatı da tabiiki yüksek olucak bir plastik tokayla karşılaştırmasını yapmak çok saçmaarkadaşlar hakkaten ne olay olmuş bir toka sempatiksalakcinni
sahte ürün kullanmak istemeyenler orjinalini alır, 50 tl değil 250 tl verilse kime ne? aynı mantıkla pırlanta da almayalım o zaman, zirkon taşlı takıları alıp alıp takalım 10 da 1 fiyatına, nasıl olsa çok benzer duruyor zemuszemus şimdi pırlanta almak da mı enayilik yanilmaz:
ve ben de kemikten yapıldığını duydum hatta kullanan bilir, çok hafif ve çok dayanıklıdır. yani uyusanız bile tokaya da saçınıza da bi şey olmaz, başınızı da hiç ağrıtmaz.
ama bence canlı hayvanları sırf bunun için öldürüyor olsalardı, fransa ayağa kalkardı, kimse göz yummaz böyle bir şeye, hele ki avrupada. ben de bir hayvan sever olarak gönül rahatlığıyla bunları söyleyebilirim a.s
pırlanta daha değerli birşey, değeri bir agatha dan daha yüksek ve fiyatı da tabiiki yüksek olucak bir plastik tokayla karşılaştırmasını yapmak çok saçma
malesef sahte olduğu çok belli oluyor, ayrıca çok avam görüyorum ben
arkadaşlar hakkaten ne olay olmuş bir toka sempatiksalakcinni
sahte ürün kullanmak istemeyenler orjinalini alır, 50 tl değil 250 tl verilse kime ne? aynı mantıkla pırlanta da almayalım o zaman, zirkon taşlı takıları alıp alıp takalım 10 da 1 fiyatına, nasıl olsa çok benzer duruyor zemuszemus şimdi pırlanta almak da mı enayilik yanilmaz:
ve ben de kemikten yapıldığını duydum hatta kullanan bilir, çok hafif ve çok dayanıklıdır. yani uyusanız bile tokaya da saçınıza da bi şey olmaz, başınızı da hiç ağrıtmaz.
ama bence canlı hayvanları sırf bunun için öldürüyor olsalardı, fransa ayağa kalkardı, kimse göz yummaz böyle bir şeye, hele ki avrupada. ben de bir hayvan sever olarak gönül rahatlığıyla bunları söyleyebilirim a.s
her yazılan olay oluyosa eger, ozaman baslık da acılmasın forum da olmasın. insanlar burda fikirlerini dile getiriyo, tıpkı senın de yaptıgın gibi. dogal bişi yani burda olan biten. olay yaratılmış degil. gerilme yani relax ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?