Agatha Tokalar

arkadaşlar hakkaten ne olay olmuş bir toka sempatiksalakcinni

sahte ürün kullanmak istemeyenler orjinalini alır, 50 tl değil 250 tl verilse kime ne? aynı mantıkla pırlanta da almayalım o zaman, zirkon taşlı takıları alıp alıp takalım 10 da 1 fiyatına, nasıl olsa çok benzer duruyor zemuszemus şimdi pırlanta almak da mı enayilik yani lmaz:

ve ben de kemikten yapıldığını duydum hatta kullanan bilir, çok hafif ve çok dayanıklıdır. yani uyusanız bile tokaya da saçınıza da bi şey olmaz, başınızı da hiç ağrıtmaz.

ama bence canlı hayvanları sırf bunun için öldürüyor olsalardı, fransa ayağa kalkardı, kimse göz yummaz böyle bir şeye, hele ki avrupada. ben de bir hayvan sever olarak gönül rahatlığıyla bunları söyleyebilirim a.s

Çok güzel oluyor, çakmasının kalitelileri en fazla 10 lira oluyor o da satanın kazığına karına bağlı.. ben 3 liraya bijuteriden aldım , hem çok kaliteli hem şık. Gerçeğine o kadar para vermek çok saçma geliyor. Zaten bit tokanın markası olmak çok gereksiz. Tamam isteyenler alır bende seviyorum agatha yı ama gidip 10 tane agatha alıcğma bir prada çanta alırım daha iyi dimi yani !

pırlanta daha değerli birşey, değeri bir agatha dan daha yüksek ve fiyatı da tabiiki yüksek olucak bir plastik tokayla karşılaştırmasını yapmak çok saçma

pırlanta daha değerli birşey, değeri bir agatha dan daha yüksek ve fiyatı da tabiiki yüksek olucak bir plastik tokayla karşılaştırmasını yapmak çok saçma

pırlanta fiyatlarından gayet haberdarım canım ama saol aydınlattığın için kaydirigubbakcemile3 burada agatha toka ile pırlanta karşılaştırması yok, sahte bir ürün ile orjinali ne kadar birbirine benzese de orjinalini aldığımı anlatmaya çalıştım sadece ama anlaşılamamışım demek ki yerimseniben

marka olduğunu bilmiyodum
köpekli toka diyodum kendi kendime
ben 1 liraya almıştım
özellikli bişey olduğundan haberim yoktu bildiğin toka işte
diyodum fiyatını görünce şaşırdım

Bence de çok olay olmuş gezerken gördüm de cevap vermeden edemedim sırasında hiçbir özelliği olmayan kalitesiz bir taca 10 15 tl verdiğim olmuştur hiçbirinizin mi olmadı yani garantili kemikten üstelik marka olan bir şeyin 50 tl olması çok da abartılmamalı kaldı ki isteyen orj. sitesine girsin normal fiyatları bunlardan daha ucuz tabi.
Ayrıca pırlanta meselesine de katılıyorum o zaman pırlanta alanlar da enayi nasılsa sahtesi ucuzu var alıp napcaksın ne farkediyo ki bu mantığa göre nasılsa bir işe yaramıyo taş altıüstü bu konudaki insanların alıp almamasını yadırgamak gerçekten saçma güzel tokadır evet parasının hakkını yıllarca kullanılarak verir alıp almamak da kişiye kalmıştır

bende bunlardan bi kaç tane var pek kullanmaktan haz etmesemde evde saçımı tutturmaya iyi oluyolar işte bi hevesle almıştım ama sağlamlar yani hakkını yemiyim

her yazılan olay oluyosa eger, ozaman baslık da acılmasın forum da olmasın. insanlar burda fikirlerini dile getiriyo, tıpkı senın de yaptıgın gibi. dogal bişi yani burda olan biten. olay yaratılmış degil. gerilme yani relax ol.

olay olmuş demekten kastım, birbirine zıt çok mesaj yazılmış. yoksa forumun ne demek olduğunu biliyorum, açıklamaya gerek yok. üstelik gerildiğim falan da yok, mesajım gayet rahattı şakkıdı hem nasıl bir cevap yazacağımı, yani sinirli ya da rahat, senden izin alıp mı yapacağım? sana sinirliymişim gibi geldiyse de, dediğin gibi herkes fikrini rahatça beyan ediyor, forum ne de olsa, ben de böyle anlatıyorum kaydirigubbakcemile3

hey Allah'ım yaaaa :icecream:

Ne mevzusu olmuş be! Bunlarda benim agathalarımın(orjinal) resimleri. 3 tanesi de kardeşimde. Daha da almayı düşünüyorum. Ohh verdiğim paralara değiyor.:lepi:

Bu arada bir moda blogum vardı, onun için çekilmiş resimler. Olmadı yarın bir daha çeker koyarım.boshayallersmile

sahtelerinden 10-20 tane var heralde bende sempatiksalakcinni
agatha falan die diil çok şeker oldukları için alıyorum :dance:
sahteleri bile bu kadar sağlamsa gerçek kemikli olanını tahmin edemiyorum yaniii zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…