Agatha Tokalar

olay olmuş wala bi tokack..beğenen alır beğenmeyen almaz arkadaşlar tartışmaya gerek yok..almayan avam alan enayi olmuyo yani herkesn kendi bütçesi gereksiz geldi bu tarışmalar bana

olay olmuş wala bi tokack..beğenen alır beğenmeyen almaz arkadaşlar tartışmaya gerek yok..almayan avam alan enayi olmuyo yani herkesn kendi bütçesi gereksiz geldi bu tarışmalar bana

aynen diyeceğim ve senle aynı fikirde olduğumu hiç şaşırmayacağım :))
seviyorum ben bu tokaları gerisi beni bağlamaz. kıyıp veriyorsam benim cebimden çıkıyor sonuçta (; almayan da almaz, alana madalya vermiyolar zati :))

bunlar eğer gercekten köpek kemıgı ise hıc zannetmem ölmüş köpek aramalarını neye hayvan severler bunu duyunlar ayaklanırlar bende asırı derecede hayvas sever bırı olarak cok yadırgadım gercek köpek kemiğini kafanıza takıp bırde o tokalarla hava yapmaya calışmanızı aslında bu tokaları ınsan kemıgınden yapmalı o zaman daha havalı olur dımı asla bı tokaya 50 mlyon bana kımse verdıremez o kadar gerekız bıseye 50 mlyon verene kadar 5 tane aç çocuk aç hayvan doyururum he toka harıcınde herseye verırım allaha şukur istesem o tokadan 50 tane alırım ama etrafta o kadar aç çocuk o kadar aç hayvan varken ben bı tane tokaya 50 mılyoın verecek param yok hele kemık oldugunu oğrendım ya 50 mılyon degıl 50 kurus bıle vermem

alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak

Bana bedava verseler takmam ööle şeyler kafama. Bide hakkaten köpek kemiği ise ayrıca takmam yazık hayvanlara ya ne suçları var

yani bunların köpek kemiğinden filan yapıldığını ilk defa duydum bende öle normal bi tokacıdan almıştım çok küçük bi rakama bnce o kadar kasmaya gerek yok hiç işi yok milletin çakma mı gerçek mı die tokaya mı bakıooo ya -tatlicadiarzu- şaşrdım valla tabi tarz meselesi ama çakma yakışana herşeyde yakıo önmli olan kişinin kalitesidir bncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…