Ağda ısıtıcısı alcam bilgim yok yardımlarını bekliyorum

lalbegonya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
16
0
33
Kombine ağda almak istiyorum. hem konserve hem kartuş ısıtıcılı. Ege markası kullanan var mı ? Vivol markasını kullanan var mı ? Birde cezveli olanlar var o kalıp ağda için mi ? Önerdiğiniz marka var mı ? Kaç gramlık olanlarını tercih edeyim ?

Kombine ağda almak istiyorum. hem konserve hem kartuş ısıtıcılı. Ege markası kullanan var mı ? Vivol markasını kullanan var mı ? Birde cezveli olanlar var o kalıp ağda için mi ? Önerdiğiniz marka var mı ? Kaç gramlık olanlarını tercih edeyim ?

evkurlarda epilla markası satılıyor. harika bir makine. bittikte kartuşlar evkurdan da alabilirsin veya gratislerde de mevcut. hiç de pişman olmazsın.

yazdım çıkmadı:KK61: galiba su an satılmıyor. bu cezve konusu ney canım biliyorsan

aWMha0Ox9vqYlyeZvMsN3ojIhddwLCDVdp2kytt7MbOL58g4EWnajxaJVb3BWt-eZXGg0M7TKRgBQi-1dlNbqFa4jgy7H5-bs0wrvpJPhb-byZwxGeADpl67xRQ0Tp0MQk9JKpCuhyIdlF9WYomDc2zMQA=w384-h384-nc

Burda cezve kismini gorebilirsin. Ufak pembe kutuda da sir agdalar var. Onu cezveye koyuyorsun. Istersen kartus isyersen sir agdayi kullanirsin.

uzun vadede düşün. Zaten iyi bi yere komple ağdaya gitsen 50 lira alıyor. her ay gittiğini düşün 5 ayda zaten kendini kurtarıyor parası. evkurda 15 ay taksit yaptırıyorsun ayda 10 tl. son derece karlııı :)
haklısın canım da ağdalrım var
sadece kartuş ve konserve ısıtıcı bir arada bir ısıtıcı istiyorum o yüzden pahalı geldi bana

X