Ağda yanığı

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
nereye açacağımı bilemedim konuyu
Hızlıca söyliyim ben rouccutane 4. Aydayım bugün kuaföre gittim ip dedim ama burnuma sürecek sandım dudağıma sürdü dudağımın üstü resmen derisi kalktı kıpkırmızı saatler geçti acıyo ve kötü duruyo çok
Nasıl geçer ne süreyim sadece sudocremim ve vücut nemlendiricim var hametan yarın alabilirim ancak.
İz kalır mı sizce ?

Bepanthol hemen keser acısını

Tanıdığım birinin başına gelen olayı anlatıp moralinizi bozmak istemiyorum ama kremleyip evde oturmayın, en geç yarın bir dermatoloğa gidin. Yüz, hiçbir şekilde saklayamayacağınız bir bölgeniz yani ihmal etmeyin.

Yarın finalim var sabah çok erken kalkıp gitmeye çalışcam çok felaket duruyo çünkü

kalın bi tabaka travazol sür acısını alsın.pisiklere sudocremden daha hızlı etki ediyor.biraz yatışınca hafif saf zeytin yağı sürersin.travazol kortizonlu bir belli bir gün devamlı sürersen fazlası zararlı.

Yarına bir şey kalmaz. Çok fazla bir şey sürme bence.

Madecassol pomad alın bi eczaneden yara ve yanik merhemidir hem çabuk toparlar hem iz kalmasını engeller hücre yenileyici özelliği var Dudak üstü goz çevresi kadar incedir iz kalma ihtimali yüksek sakın sakın güneşe çıkmayın o halde leke yapar tüm yaz evde bile olsanız yüksek faktörlü güneş kremi kullanın

Şuan kocaelinin ilçesindeyim merkezinde de değilim nöbetçi ecz bulmam mümküm değil ama yarın erkenden kalkıp cildiyeye gidicem inşallah

Çok canım yansa da güneş kremi sürdüm hemen madecassolum vardı çöpe attım geçen gün artık Lazım olmas diye yarın ilk iş doktora gidicem

Çok canım yansa da güneş kremi sürdüm hemen madecassolum vardı çöpe attım geçen gün artık Lazım olmas diye yarın ilk iş doktora gidicem
En doğrusunu yaparsınız doktora gitmekle yinede hiç yoktan sudocremi sürün yarına kadar icindeki cinko yatistirir derinse su toplamasina engel olur.. Güneşe maruz kalmazsaniz bi kaç güne toplar zaten tek risk leke kalması. Bu arada ilaçtan dolayi cildiniz aşırı hassastir bu süreçte evde bu tarz kremleri bulundurmayi ihmal etmeyin derim. Geçmiş olsun

Leke kalmasın başka bişey istemem :)) çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…