- 13 Haziran 2015
- 5.924
- 19.725
- 448
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Eglenceden ziyade travma olur sanki1- Kendiniz ağda yapabilirsiniz, küçük küçük ağda bantları kullanırsınız. Öncesinde pudrayı unutmayın.
2- Buralarda iç Anadolu'da yaygın evde ağda, bir arkadaş grubu kurarak birbirinize ağda yapabilirsiniz. Çok eğlenceli de oluyor.
Zehir salınmış vicıddaa dolaşıyorken nasıl uyusun bu garibanlarGece gece canınızın çektiklerine dikkat edin yatın zıbarın saat kaç olduukdkd
Zerrincim Tülay seni bozmuş anamAy bu beennn
Artık muz mu kullanırsınız patlıcan mı fiskiye mi siz seçinZehir salınmış vicıddaa dolaşıyorken nasıl uyusun bu garibanlar
Rüyalarda buluşuruz deyip yatıcam ben akmsslkskArtık muz mu kullanırsınız patlıcan mı fiskiye mi siz seçin
Yok beee o saf ne anlasın genelde benim gittiğim ortamlar bozuluyorZerrincim Tülay seni bozmuş anam
Gitmen guzum öyle ortamlara slmssllsYok beee o saf ne anlasın genelde benim gittiğim ortamlar bozuluyor
Artık muz mu kullanırsınız patlıcan mı fiskiye mi siz seçin
Bu ne beeee skkskdhd
Hayır yaa, travma falan yok. Kızlar, kadınlar birbirlerine yardımcı oluyor. Kuaförün olmadığı, olsa da pahalı olduğu, gitmenin bile sorun olduğu ortam diye düşünün. Kız arkadaşlar bir arada, mutlaka güzel muhabbet oluyor, eğleniliyor. O arada ağda da aradan çıkmış oluyor. Yıllarca böyle bir ortamdaydım, hiçbirimize taravma olmadı, tam tersine en sağlam arkadaşlıklar oluştu. Kimse de arkadaşının poposu, vajinası ile ilgili dışarıda konuşmadı, espri yapmadı. Espri yapsak da o ortamda kaldı. Bence büyük şehirler ve yeni anlayışlar insanlar arası iletişimi bozuyor. Anadolu'da çok normal olan, büyük şehirlerde anormalmiş gibi anlaşılıyor.Eglenceden ziyade travma olur sanki
Boylece "sana kalbimi verdim" de diyebilirim ahshdYani kukusu yüksek ağda enstitüsü tarafından güzellik patenti almış bi kadınsın nasıl olabilemez,acaba kalp mi yapsan tüylerini ndj
Fışkiyeme dokunma !Bu ne beeee skkskdhd
Lan hashhahshh
Kalbini kırmazlar inşallah hshhsBoylece "sana kalbimi verdim" de diyebilirim ahshd
Dikkat et kalbini ezip geçmesin yada üstüne yatmasın dsdshBoylece "sana kalbimi verdim" de diyebilirim ahshd
Ay okurken bile travma gecirdim kuzumHayır yaa, travma falan yok. Kızlar, kadınlar birbirlerine yardımcı oluyor. Kuaförün olmadığı, olsa da pahalı olduğu, gitmenin bile sorun olduğu ortam diye düşünün. Kız arkadaşlar bir arada, mutlaka güzel muhabbet oluyor, eğleniliyor. O arada ağda da aradan çıkmış oluyor. Yıllarca böyle bir ortamdaydım, hiçbirimize taravma olmadı, tam tersine en sağlam arkadaşlıklar oluştu. Kimse de arkadaşının poposu, vajinası ile ilgili dışarıda konuşmadı, espri yapmadı. Espri yapsak da o ortamda kaldı. Bence büyük şehirler ve yeni anlayışlar insanlar arası iletişimi bozuyor. Anadolu'da çok normal olan, büyük şehirlerde anormalmiş gibi anlaşılıyor.
Ortam ve imkanlar diyelim. Anlaşılabilir olmasını bekliyorum. Ağdacının yapacağını arkadaşınız yapıyor, siz de ona yapıyorsunuz. Hepsi bu. Bizim gerçekliğimiz, olanımız bu.Ay okurken bile travma gecirdim kuzum
Konunun agda pldugnu unutuyorum her seferinde ne alaka oluyorum hahshshOrtam ve imkanlar diyelim. Anlaşılabilir olmasını bekliyorum. Ağdacının yapacağını arkadaşınız yapıyor, siz de ona yapıyorsunuz. Hepsi bu.
Araya reklam alıyoruz gibiKonunun agda pldugnu unutuyorum her seferinde ne alaka oluyorum hahshsh
Bu şarkı kalbimin tek sahibine hshshKalbini kırmazlar inşallah hshhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?