- 23 Aralık 2012
- 7.824
- 52.168
- 748
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Olum düzenledim ne diye alıntılıyonLan banlanıcan totosuna yaz
Cep güzel sevdimCebine bile koyarsın
Korku neler yaptırıyor kdjd başlık abdestlik olduCep güzel sevdim
Niye olum aklıma niye ayıplı şeyler getiriyowunBende diyorum çenem boğazım neden acıyor ha taam taam
GetirNiye olum aklıma niye ayıplı şeyler getiriyowun
Bir adet yüzük alıp şeyine piyirsink takacak her aksam da bi dilim ananase noldu sonuç, konu sahibi ağda yaptıracak mı
Bibi zaten sıcak don gtüme yapıştı adam çalışıyor,durumlar vahim
BiZde klima full açıkBibi zaten sıcak don gtüme yapıştı adam çalışıyor,durumlar vahim
İnsafsız sabuha, piyirsinkin herifin dişine takılsın inşallahBiZde klima full açık
Şu senaryoda tek eksigim adamBir adet yüzük alıp şeyine piyirsink takacak her aksam da bi dilim ananas
Bibi haklı dağılalım sksmskksm
Cok büyük eksiklik sayılmaz aslında hshshsh ulan sen gibi kadın nasıl efsane bi ilişki yaşamaz yawŞu senaryoda tek eksigim adam
Kalp mı yapıyorlarmış. Yine bilgi dolu bir konuAboo yollu bu yolluuuu
Sekille ugrasamam aga, oramda da kalp olmasin artik ahdh ama agdasiz lazersiz seven var. Ulan adamlarin bunda bile tercihi var be ahdhd
Bu gerçek beni de üzüyor ahshd degerimi bilmiyollaa halbuki erkegimin geyşası olurum ahshdbCok büyük eksiklik sayılmaz aslında hshshsh ulan sen gibi kadın nasıl efsane bi ilişki yaşamaz yaw
Erkolar seni haketmiyor onlar senin geyşan olsun sksnmskskBu gerçek beni de üzüyor ahshd degerimi bilmiyollaa halbuki erkegimin geyşası olurum ahshdb
harika bilgilerle dolu kültürlenme aydınlanma yaşadıgımız bi başlık oldu,konu sahibi sağolsun.Kalp mı yapıyorlarmış. Yine bilgi dolu bir konu
Ay hadi inşErkolar seni haketmiyor onlar senin geyşan olsun sksnmsksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?