ağda yapılır mı

Peki güzel kokması için sürülen ya da vajinaya koyulan bişeyler oldugu doğru mu

Ben ağdaya gitmekten bahsetmedim yalnız. Regl döneminde gitmekten bahsediyorum.
Karşıdaki bunu sorun etmeyebilir ama ben hem kendime hem karşımdakine saygımdan böyle bir şeyi asla yapmazdım.
Jilet kılları kalınlaştıran ya da çoğaltan bir uygulama değil bilinenin aksine. Kıllar kesildiği için kalınlaşmış  gibi görünüyor sadece.
Bir daha böyle bir ikilem yaşarsanız aklınızda bulunsun yine de.

Kuku bakımı hakkında bilgiler alalım,mesela gürcü kadınlar kukusuna güzel koku veren bişeyler sürüyorlarmış diye bişey duymuştum nerde satılır acaba jdhd
Ay zaten elli tane seye dikkat ediyoruz, kıllı kıllı adamlar icin bir de onunla ugrasamam ya

Gora'daki Garavel Usta gibi koklamayiversin ahdhdh

Genç kızlık halimi hatırlamadığım için karşılaştırma yapamıyorum Şey geldi aklıma ; ilk ağdama utancımdan içip gitmiştim bu seferde sürekli çişim geldi dsdshs Allah'tan arkadaşlarım vardı yanımda

Abartmışsınız yaa. İlk ağda biraz utandırıcı ve acılı oluyor ama alışana kadar. Arkadaşlarıyla gelen oluyor , elini, ayağını arkadaşlarına tutturanlar oluyor. Bi şekilde halloluyor. Uzun süre tüylerini hiç almamış bi genç kız vardı, ağlayıp durdu. En sonunda kendini pırıl pırıl görünce mutluluktan bana sarıldi, defalarca teşekkür etti. Ben de çok mutlu olmuştum.

Kız o kadar para vericenize lumea alsanıza

Ay benim ağdacim bir ara zirt pirt degisiyordu. Sehirde kukumu gormeyen kalmayacak diyordum

Kuku bakımı hakkında bilgiler alalım,mesela gürcü kadınlar kukusuna güzel koku veren bişeyler sürüyorlarmış diye bişey duymuştum nerde satılır acaba jdhd
Aşko bana neden sormuyorsun bunu evliyim diyemi
1 lazer yapilacak pambık gibi oluyorsun zamanla
2 ananas düzenli yiyilecek
3 duşta özel bölge şampo kopük ürünleri kullanilacak

Aman ne bileyim aliskanlik bibi ya.
Bir de bekar baagyanim, ileride beyimin tercihi belli olmazsa dönüşü yok. Sac ektirir gibi tovbe estagfurullah neyse susayim ben ahshdhxhd
Yav yemişim onların tercihini bide ağda çekme işlemi olduğundan zamanla kararmada olabiliyor lazerden sonra iyice pembik oldu kukum hani genç kız kukusu diyorsun ya şaşurursun demiştim

Ay benim ağdacim bir ara zirt pirt degisiyordu. Sehirde kukumu gormeyen kalmayacak diyordum
Erkekler neyse de hemcinslerimden utanıyorum Düşünsene bizi puanlayıp birbirimizle kıyasladıklarını
Aman ne bileyim aliskanlik bibi ya.
Bir de bekar baagyanim, ileride beyimin tercihi belli olmazsa dönüşü yok. Sac ektirir gibi tovbe estagfurullah neyse susayim ben ahshdhxhd
Bazı erkekler şekil şükül seviyormuş dsdshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…