- 23 Aralık 2012
- 7.824
- 52.170
- 748
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Peki güzel kokması için sürülen ya da vajinaya koyulan bişeyler oldugu doğru muBunun şehir efsanesi olduğuna inanıyorum. Kesinlikle ağdayla ilişkisi yok. Sarkacağı varsa sarkıyor. Haa tecrübem neyi gösteriyor; yaşlılarda, çok doğum yapmışlarda ve şişmanlarda sarkma daha fazla ve iç dudaklar dışarı doğru belirginleşiyor. O da herkeste değil.
valla ben hep ağdaya gidiyorum hiçte utanmıyorum. sonuç olarak yaptırmaya giden tek ben değilim. kendim alamıyorum, onu yapıştırıp çekmeye cesaretim yok hiçbir bölgemde. işini bilen temiz insalara yaptırmak tercihim
Ay zaten elli tane seye dikkat ediyoruz, kıllı kıllı adamlar icin bir de onunla ugrasamam yaKuku bakımı hakkında bilgiler alalım,mesela gürcü kadınlar kukusuna güzel koku veren bişeyler sürüyorlarmış diye bişey duymuştum nerde satılır acaba jdhd
HahahhshsgshsAy zaten elli tane seye dikkat ediyoruz, kıllı kıllı adamlar icin bir de onunla ugrasamam ya
Gora'daki Garavel Usta gibi koklamayiversin ahdhdh
Eki Görüntüle 3629939
Evet, var ama haddimi bileyim de susayım. Çünkü sürülen şeyler vajina sağlığını bozabilir. Bu soruya bir doktor cevap vermeli.Peki güzel kokması için sürülen ya da vajinaya koyulan bişeyler oldugu doğru mu
Genç kızlık halimi hatırlamadığım için karşılaştırma yapamıyorumBunun şehir efsanesi olduğuna inanıyorum. Kesinlikle ağdayla ilişkisi yok. Sarkacağı varsa sarkıyor. Haa tecrübem neyi gösteriyor; yaşlılarda, çok doğum yapmışlarda ve şişmanlarda sarkma daha fazla ve iç dudaklar dışarı doğru belirginleşiyor. O da herkeste değil.
Abartmışsınız yaa. İlk ağda biraz utandırıcı ve acılı oluyor ama alışana kadar. Arkadaşlarıyla gelen oluyorGenç kızlık halimi hatırlamadığım için karşılaştırma yapamıyorumŞey geldi aklıma ; ilk ağdama utancımdan içip gitmiştim bu seferde sürekli çişim geldi dsdshs Allah'tan arkadaşlarım vardı yanımda
Kız o kadar para vericenize lumea alsanızaAy benimkine gore iyiymis
Ben bir suredir sirf fiyatlar yuzunden evde kendim yapiyorum. Daha cok vakit aliyor ama yaptigim tasarrufu düşündükce mutlu oluyorum.
Fiyatlar her yerde asagi yukari bu civarda demek ki.
Aman kadin olmak da zor ya.
Ay benim ağdacim bir ara zirt pirt degisiyordu. Sehirde kukumu gormeyen kalmayacak diyordumGenç kızlık halimi hatırlamadığım için karşılaştırma yapamıyorumŞey geldi aklıma ; ilk ağdama utancımdan içip gitmiştim bu seferde sürekli çişim geldi dsdshs Allah'tan arkadaşlarım vardı yanımda
Aşko bana neden sormuyorsun bunu evliyim diyemiKuku bakımı hakkında bilgiler alalım,mesela gürcü kadınlar kukusuna güzel koku veren bişeyler sürüyorlarmış diye bişey duymuştum nerde satılır acaba jdhd
Aman ne bileyim aliskanlik bibi ya.Kız o kadar para vericenize lumea alsanıza
Ananasaldırayım djdjdjAşko bana neden sormuyorsun bunu evliyim diyemi
1 lazer yapilacak pambık gibi oluyorsun zamanla
2 ananas düzenli yiyilecek
3 duşta özel bölge şampo kopük ürünleri kullanilacak
Yav yemişim onların tercihiniAman ne bileyim aliskanlik bibi ya.
Bir de bekar baagyanim, ileride beyimin tercihi belli olmazsa dönüşü yok. Sac ektirir gibi tovbe estagfurullah neyse susayim ben ahshdhxhd
Ailecek yiyilse çok daha güzel olur ne güzel tatlar birbirine karışsınAnanasaldırayım djdjdj
Ahshdh sen nikahlisin bi kereYav yemişim onların tercihinibide ağda çekme işlemi olduğundan zamanla kararmada olabiliyor lazerden sonra iyice pembik oldu kukum hani genç kız kukusu diyorsun ya şaşurursun demiştim
Erkekler neyse de hemcinslerimden utanıyorumAy benim ağdacim bir ara zirt pirt degisiyordu. Sehirde kukumu gormeyen kalmayacak diyordum
Bazı erkekler şekil şükül seviyormuş dsdshsAman ne bileyim aliskanlik bibi ya.
Bir de bekar baagyanim, ileride beyimin tercihi belli olmazsa dönüşü yok. Sac ektirir gibi tovbe estagfurullah neyse susayim ben ahshdhxhd
Aboo yollu bu yolluuuuErkekler neyse de
Sekille ugrasamam aga, oramda da kalp olmasin artik ahdh ama agdasiz lazersiz seven var. Ulan adamlarin bunda bile tercihi var be ahdhdBazı erkekler şekil şükül seviyormuş dsdshs
Zamanında az şekiller çiZmedik bizde ah be gençlikAboo yollu bu yolluuuu
Sekille ugrasamam aga, oramda da kalp olmasin artik ahdh ama agdasiz lazersiz seven var. Ulan adamlarin bunda bile tercihi var be ahdhd
Dsdshs dinime küfreden...Aboo yollu bu yolluuuu
Sekille ugrasamam aga, oramda da kalp olmasin artik ahdh ama agdasiz lazersiz seven var. Ulan adamlarin bunda bile tercihi var be ahdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?