- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.038
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Yeni nesiller sarılarda da etkili diye biliyorum bi arkadaşimla birlikte kullaniyoruz benim kadar hızlı olmasada memnun bi araştir bak sen onuDüşük çıksa üzülürdüm şahsen hdhjdksl
Bu keşke erkelerde olsaydı yüksek çıkarmak için nerelere nerelere indim derelere yaparlardı kesin.
Benim gibi sarılarda işe yarayacağını bilsem iki dakka durmam şu tavsiyen bile aklımı çeldi
Hazzı arttırmak için olmalı, temas ettikçe etkiliyordur. Dil piercingi de aynı mantık, dil dile ya da nereye değerse hazzı arttıracak değişik dokular işte.
Dusunsene sen B diyorsun, agdaci yanlis anlayip P yapiyor. Gel de adama acikla kim bu P ahshshd
Ulan resmen piyirsink aşerdim haydaaDüşük çıksa üzülürdüm şahsen hdhjdksl
Bu keşke erkelerde olsaydı yüksek çıkarmak için nerelere nerelere indim derelere yaparlardı kesin.
Benim gibi sarılarda işe yarayacağını bilsem iki dakka durmam şu tavsiyen bile aklımı çeldi
Hazzı arttırmak için olmalı, temas ettikçe etkiliyordur. Dil piercingi de aynı mantık, dil dile ya da nereye değerse hazzı arttıracak değişik dokular işte.
Hazzı nasıl artıracak, titreşimli piercing mi? Şaka şakaHazzı arttırmak için olmalı, temas ettikçe etkiliyordur. Dil piercingi de aynı mantık, dil dile ya da nereye değerse hazzı arttıracak değişik dokular işte.
Arkadaşımda taşlı piercing vardı işte klitorisinde :) nasıl ağdacısın diyecem ama galiba sahil bolgelerinde drğilsin antalya civarı olsan baya bi şok olursun arkadaşım Türktü :) benimde bi ara memink ucumda vardiArkadaşınızın klitorisine mi !? taşlı taşlı ne? Türklerde mi, yabancılarda mı yaygın? Ben yalnızca bi tane gördüm.O da Fransızdı.
Penise mi? Valla, çok şaşırdım.
Ay taa burdan meme ucum düştü acıdan kdjdj bibi her masada varsın ulanArkadaşımda taşlı piercing vardı işte klitorisinde :) nasıl ağdacısın diyecem ama galiba sahil bolgelerinde drğilsin antalya civarı olsan baya bi şok olursun arkadaşım Türktü :) benimde bi ara memink ucumda vardi
Kayseri'deyim, bizim müşteri portföyümüz farklı.Arkadaşımda taşlı piercing vardı işte klitorisinde :) nasıl ağdacısın diyecem ama galiba sahil bolgelerinde drğilsin antalya civarı olsan baya bi şok olursun arkadaşım Türktü :) benimde bi ara memink ucumda vardi
Kanka seninki kaç çıktı seni geçmem lazım dsdsdhKeske kukumuzda sayac olsaydi. Acaba ömrümüz boyunca kac kere fikfiklemis olurduk ahshdh
manuel titreşimler içinHazzı nasıl artıracak, titreşimli piercing mi? Şaka şaka
Geçti hacı bizden bee geçen şunu paylaştım ya düşünürken narkotik evimi bastı diyeAy taa burdan meme ucum düştü acıdan kdjdj bibi her masada varsın ulan
Sapyocum mühim olan piercingi değil işlevi, natürel şeylerle de etkili iletişimler kuruluyor. Ama değişiklik için yüzük müzük takılabilir belki (ytd)Ulan resmen piyirsink aşerdim haydaa
Bu başlık iyi oldu ya Allah razı olsun jdjdSapyocum mühim olan piercingi değil işlevi, natürel şeylerle de etkili iletişimler kuruluyor. Ama değişiklik için yüzük müzük takılabilir belki (ytd)
Cidden ya. Aycan hanıma katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Gerisine zaten ediyorum iyi ki varsınız karılarBu başlık iyi oldu ya Allah razı olsun jdjd
Kulagimdan baska yerimi deldirmem ahshdAy taa burdan meme ucum düştü acıdan kdjdj bibi her masada varsın ulan
Konu bildiğim yerden çıkınca bana da iyi geldi. Sizler de hepiniz sağ olun.Cidden ya. Aycan hanıma katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Gerisine zaten ediyorum iyi ki varsınız karılar
Yuzugu pipiye takip he said yes diye foto atma fikri, cik aklımdan.Sapyocum mühim olan piercingi değil işlevi, natürel şeylerle de etkili iletişimler kuruluyor. Ama değişiklik için yüzük müzük takılabilir belki (ytd)
Yüksükte bir büyüğümüzün kullanmasıylan baya bir meşhur olmuştu galibaSapyocum mühim olan piercingi değil işlevi, natürel şeylerle de etkili iletişimler kuruluyor. Ama değişiklik için yüzük müzük takılabilir belki (ytd)
Kapalı kadınların cogunlukta oldugu yerde fantazi dünyası daha şaşaalı olur jdjdKayseri'deyim, bizim müşteri portföyümüz farklı.
Hahahahah ulannYuzugu pipiye takip he said yes diye foto atma fikri, cik aklımdan.
Mutluyken acılan delikler jdjd ulan ben bi fena oluyorumKulagimdan baska yerimi deldirmem ahshd
Ilk piercinglerimi eximle ne zaman kavga etsek gidip sinirden deldiriyordum. Hepsinde keloid oldu cikarttirdim.
Mutluyken deldirdiklerim cillop gibi duruyor
Ahshdhdh ay sesli guldumMutluyken acılan delikler jdjd ulan ben bi fena oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?