• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ağda yaptıran yada yaptırmayı düşünen arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
agda yaptırıyorum ve hıçbır sorun yok sadece agdacınıza ve gıttıgınız yere guvenın

canım normal doğumda bana şart gibi geliyor..dr hemşire ebe herkes görüyor..ben kendi adıma rahat olmam lazım ondan yani..

bide bişey anlatacağım.ablamın arkadaşı ebe o anlatmıştı..abartı falan değil yani...temizliğine pek fazla dikkat etmeyen bir topluluk var..ismini zikretmeyeyim burda.işte onlardan biri doğuma gelmiş..neyse masaya yatırıyorlar ama manzara berbat...o kadar fazla uzamışki hiçbirşey görünmüyormuş...oradaki bitlerden başkakaydirigubbakcemile3 ciddiyim bit kaynıyormuş...dr un midesi bulanmış görür görmez öğürmüş zaten...alın götürün şunu temizleyin demiş...insanlar midesi bulana bulana jilet yapmışlar aman allahımkafamçokkarıştı hemen etfaı falan temizlemişler...bitlerin düştüğü yerlere hep çamaşır suyu döküp temizlemişler...çok kötü bir deneyimdi diyor...yazık valla doğumu yaptıranada temizleyenede

ay inanmiyorum,bu kadarda olurmu bi insan yaaa,,,okurken midem bulandi.......aman allahim:1shok:

IYYYYYY rehavet İÇİM KALKTI iğrenççç kızzz ama maalesef böle insanlar var benim dışım ağrıdığınd hastaneye gitmiştik kadının biri doğurcak açılması ne kadar diye bakıcaklardı ama ..... görevliler ne kadar söyleniyodu.Bilmiyorum ama yine temiz güzel bi ağdacı iii olur doğumdan sonrası içinde en azından çabuk uzamaz....kaşıntı yapmaz ...

slm kızlar size sorarken kendim yaptım bugün ağdamı ama zor oldu pek göremeyince aynayla falan hallettim ama gelin bana sorun herlyerim tutuldu desem yeridir... 6 aylıkken böyle 8 - 9 aylıkken kendim yapamayacağım heralde inşallah kendim yapabilirim başkasına yaptırmak istemem çünkü:çok üzgünüm:

Afedersiniz ama bir kadına utanan arkadaşlar doktorlara nasıl açıyorsunuz
ikisi de bir ihtiyaç sonuçta...

kızlar kesinlikle kendinizin yapmanızı önermiyorum.ben kendim yaptım ve kaslarım felekat bir biçimde gerilmiş şuan zaten geriliyormuş 2 katına çıkarmanın anlamı yok.ağdacıya gitmek en güzel en azından bebişlerimiz doğana kadar gitmeliyiz.yada bir başkası yapsın.

Afedersiniz ama bir kadına utanan arkadaşlar doktorlara nasıl açıyorsunuz
ikisi de bir ihtiyaç sonuçta...

dr a daha açmadım açacağım zaman gelecek elbet ama o mecburiyetten...ama ağdacıya açmak gibi bir mecburiyetim yok....:1closedeyes:dr la onu aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz anlamıyorum...gereksiz yere elalemin kadına göstermeyi düşünmüyorum annem varken..yaptıran yaptırsın elbet ona karışmıyorum..ama şahsi düşüncem bu.

ay allahım ben şimdi yapmaya gidiyorum anca kendim yaparım başkasına göstermem anacım oy ya su doktorlar ağda işinide yapsaya hazır acmışken oda çıkardı ardan naeyse saçmaladım herralde

Arkadaşlar bende jilet kullanıyordum ama cumartesi gözümü kararttım ve ağda yapmaya karar verdim. Kendim yaptım ama heryerim tutuldu ertesi gün. Çok canım yanacak diye korkmuştum ama bir kere canın yanınca devamı geliyor. Yapmadan önce bir magnezyum için yoksa kasılıyo heryeriniz.

ben hamileliğimden önce ağda yapıodum ama hamileliğimde doktor kesinlikle yasakladı işin komiği ben jilet de yapamıorum korkuyorum çünkü bi yerimi kesicem diye.
Veet in sprey köpüğünü kullanıyorum fena değil sertleştirmedi en azından .
Doğumdan sonra ilk işim epilasyon olcak ama kesinlikle

canım normal doğumda bana şart gibi geliyor..dr hemşire ebe herkes görüyor..ben kendi adıma rahat olmam lazım ondan yani..

bide bişey anlatacağım.ablamın arkadaşı ebe o anlatmıştı..abartı falan değil yani...temizliğine pek fazla dikkat etmeyen bir topluluk var..ismini zikretmeyeyim burda.işte onlardan biri doğuma gelmiş..neyse masaya yatırıyorlar ama manzara berbat...o kadar fazla uzamışki hiçbirşey görünmüyormuş...oradaki bitlerden başkakaydirigubbakcemile3 ciddiyim bit kaynıyormuş...dr un midesi bulanmış görür görmez öğürmüş zaten...alın götürün şunu temizleyin demiş...insanlar midesi bulana bulana jilet yapmışlar aman allahımkafamçokkarıştı hemen etfaı falan temizlemişler...bitlerin düştüğü yerlere hep çamaşır suyu döküp temizlemişler...çok kötü bir deneyimdi diyor...yazık valla doğumu yaptıranada temizleyenede

kiz ne diyosun, oldurdun beni, yapma gozunu sevem, dagdanmi inmis , ormandanmi kacmis bu kadin tovbeeeeeeeeeee

ben kuaföre gidiyorum.jiletle aldım bir süre.baktım başedemedim.şimdi emla kremi sürüp gidiyorum 5 dakikada rahatlıyorum.çok da memnunum.

ben kuaföre gidiyorum.jiletle aldım bir süre.baktım başedemedim.şimdi emla kremi sürüp gidiyorum 5 dakikada rahatlıyorum.çok da memnunum.

canım nasıl bi krem bu ??? bende hep ağda yapıyodum bi ara zorsundum yani hamile kaldıktan sonra jiletle alim dedim ama dediğin gibi başedemedim ağdaya devam senin dediğin krem ne için ??

canım nasıl bi krem bu ??? bende hep ağda yapıyodum bi ara zorsundum yani hamile kaldıktan sonra jiletle alim dedim ama dediğin gibi başedemedim ağdaya devam senin dediğin krem ne için ??

canım uyuşturucu bir krem..aslında o ilk gece acısını azaltmak için çıkarılmış bir krem ama çoğu kişi ağda için kullanıyor..kk da takip ettim biraz güzellik bakım kısmında..herkeste aynı etkiyi yaratmıyormuş malesef...boşa aldık diyen de çok var..kimini hiç uyuşturmuyormuş..

Ben yaptırıyorum .şimdilik bir problem yaşamadım.

ben da ağda yaptırıyorum lazere başlamıştım hamileymişim yarıda bıraktım
ağdadan sonra yıkamadan mutlaka limon sürün kızlar azaltıyor işe yaradı bende

ben hamileliğim süresince yaptırdım gittiğiniz yerden eminseniz bence sorun olmaz

ben hamileliğim süresince yaptırdım gittiğiniz yerden eminseniz bence sorun olmaz

merhaba,
nerde yaptırdın merkez nerde yani ben anadolu yakasındayım ve benim gittiğim merkez yapmıyor malesef 4 seansım oldu ama hala var cumartesi gününe ağda randevusu aldım mecbur :( ağdada jilet sonrası gb çok canım yanarmı acaba yoksa lazerden çıktığım için kıl kökleri daha zayıf olup canım yanmazmı merak ediyorum birde lazerden sonra ağdaya giden var mı?

Back
X