Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

benim bir arkadasimin annesiyle babasi ayni gun vefat etti, kiz simdi kardeslerine ve kendine bakmak icin calismak zorunda, kardeslerden biri ozurlu. Insanlarin boyle dertleri var. Ben bosanmaya basit bi sey demiyorum ama allah yarin bi gun bunu unutturcak aci verir bu kadar salmamak ve metin olmak lazim bence.

arkadasının bası sagolsun allah yardımcısı olsun(amın)...ama allah herkese ayrı bı dert verıyor allah daha buyuk acılar vermesın tabıkı ama arkadasın sımdıkı yasadıgı acı esıyle bosanmıs olması ılerısını kımse bılemez...bız ne kadar salma kendını metın ol desekte olmaz cunku bıseyler yasanmıs bı ev kurulmus ınsanlar bellı umutlarla bı yuva kurmus ve bu yuva bozuluyor butun umutlar hayaller yıkılıyor unutmak o kadar kolay degıl kendını salmıs olmasıda normal bu kadar uzerıne gıtmemek lazım bence ve genel olrak herkes aynı degıl sen uzatmassın o uzatır onun coktur senın az:34:

ankarada kizilayi bilmem bilir misin :) genelde ucuz kuaforlerin bulundugu bir yer. yoksa bana da pahaliya patlardi gidemezdim :) bi de bazen camsakizi aliyorum 2 liraya, onla yapiyorum kendim. bacaklaraysa ayda bir falan gidiyorum :)

Yok Canım Bilmem..
İstanbul'da Yaşıyorum Ben..

Bu Arada Aklında Bulunsun,
Çam Sakızı Kullanma..
Şekerli Olduğu İçin Kıl Köklerini Besliyor..:34:

Vivet Al 7 Liraya Eczaneden Bayağı da Yetiyor..:34:

Almıştım Bir Kere Deneyim Dedim Kendim Beceremedim, Ama İyi Alıyordu..:27:

Senin Kullanıcı Adın Neden ''tuysorunu'' ?
Yoksa Sende mi Dertlisin:27:

Yok Canım Bilmem..
İstanbul'da Yaşıyorum Ben..

Bu Arada Aklında Bulunsun,
Çam Sakızı Kullanma..
Şekerli Olduğu İçin Kıl Köklerini Besliyor..:34:

Vivet Al 7 Liraya Eczaneden Bayağı da Yetiyor..:34:

Almıştım Bir Kere Deneyim Dedim Kendim Beceremedim, Ama İyi Alıyordu..:27:

Senin Kullanıcı Adın Neden ''tuysorunu'' ?
Yoksa Sende mi Dertlisin:27:

vivet'in biyiklar icin olan agdalarindan cok ama cok memnundum, ama bi ara bozdu, 2 kutu aldim 2si de cok kotu cikti ondan beridir veet aliyorum biyiklara, gayet iyi aliyor. agda bantlarini uygulayamiyorum bacaklarimin arkasina, kaliyor mutlaka bi yerler :( o yuzden kuafore gidiyorum genelde. komple agda (bacak+genital+kol alti) 25 tl'ye iyi yapan yerler var onlara gidiyorum. camsakizi olayini ben de duydum ama agda beziyle agda yapamiyorum :( her zaman da kuafore gidemiyorum o yuzden camsakizi :( yoksa ben de pek taraftari degilim :(

sen genelde kendin aliyosun sanirim her tarafi. keske ben de oyle olabilsem :( bu tarz kuaforler de cok gordum, ukala, simarik; isini dogru duzgun yapmayan.
dertliyim evet ya:D pek cok sey denedim. ama Allaha sukur yillar icinde azaldi. bi de ben bu siteye lazer epilasyon ve tuyler hakkinda konusmak yazmak icin uye olmustum aslinda, uye adi sorarken boyle yazayim dedim:) uzun oldu kusura bakma:)

Son düzenleme:
senin o tüylerin olmasaydı o nerden para kazanacaktı?
bu insanların böyle boş laf konuşmasına sinir oluyorum yaa!!
gidip başka yerde yaptırsaydınn

kızlar neden tartışma yaşadınız hayret bişey yani burası kadınlar klübü adı üstünde kız konu açmış yok birisi demiş çok uzatma bilmem ne öylemi gezilir ya kardeşim istersem ben uzatırım belki alamadım bişey oldu yada benim hormanlarımda birşey var eğer bu tarz konuşmaları kadınlar birbirne yaparsa pes yanii:63::63::63::63::63:

Yok herkes hersey mükemmel olmali sanki.

ya googleda baktim kadinin teki asiri killar yzünden cocuk aldirmis:53:

yani intihari düsünen cok kisi de var...

Yok herkes hersey mükemmel olmali sanki.

ya googleda baktim kadinin teki asiri killar yzünden cocuk aldirmis:53:

yani intihari düsünen cok kisi de var...

canım sen olayın sorun kısmını atlatmış espriler yapmaya başlamışsın.ne güzel burada sana teselli veren yol gösteren arkadaşlar başalrılı olmuş demekki.sohbet bölümüne dönmüş bu topic

evet yarımelmanın son yorumu saçma olmuş ama daha öncesinde münakaşaya mehilli arkadaşlar var.
bazıları hangi konu olursa olsun gelir alakasız yada suçlayıcı yorumlar yapar . neden ?
kendini göstermek için , amaç populeritem artsın .
halbuki ''kötü içerik '' butonu diye birşey var. ama konuda editöre bildirilecek bir durum yok.konunun gidişatından memnun değilsen zaten editörler sitenin huzuru için takipteler gereğini yaparlar.
konudan rahatsızsa okuma cevap verme yapacağın birşey yok ama yok olmaz muhalif bul kendine el birliği ile kapattır konuyu!!!

Son düzenleme:
bu hamam otu azaltiyor diyorlar öyle oldu mu sizdede?ben genital bölgemi yapmistim 2 güne bir ama yandi resmen yanik kremi filan kullandim..su topladi cok kötüydü

hamam otunu ıkı yıl kullandım ıgrenc bı kokusu var ve kesınlıkle azaltmadı aksıne dahada cok arttı koklerı kalınlastı ama sımdı 1,5 yıldır agda yapıyorm genıtal bolgeme cok menunum :)

Bacaklarima bugün agda yaptirmaya gittim,ya kadin beni gördü ve dedi asiri bunlar ve sanki benim sucum varmis gibi bir yüz ifadesi vardi....dogru düzgün almadi bile.

ya sanki birtek benmiyim böyle:50:

ah be arkadaslar zaten kendimi kaybetmisken böyle seyler olunca birde...

direk sorununa cevap veriyim bende senle aynı durumdaydım bundan 2 sene önce görsen erkek bacağı sanardın sonra ağda yaptırmaya başladım alcaklar tabiki hiçte laf etitrme kendine ağda yaptırmaya gidiyosun kılsız mı gitcem az olanı var cok olanı var
sonra lazer tedavisine başldım 6 aydr bacaklarıma hiç epilasyon yapmadım kökten kurtuldum

Back
X