Agda yaptirmaya gittim bir dövülmedigim kaldi

ya inan olamazsin...eminim.

tövbe tövbe ya simdi detaylara girecem:14:

ya düsün genital bölgede 7-8 santim basimdaki saclarimin iki kati neredeyse killar doluuu

Yanlis anlasilmaya kurban gittiginizi dusunuyorum ben..

Agdaya baslamadan once, keske size agda yapacak hanima durumunuzu anlatsaydiniz, kadini duruma biraz hazirlasaydiniz zannediyorum ,boyle bir tavirla karsilasmayacaktniz..

Birde kadin olarak kendinize ozen gostermediginizi dusundum ben, genital bolgede 7-8 cm tuy neden uzattiniz ki? Ciddi bi uzunluk bu, alinmasinin zorlugunu falan gectim ama o uzunlukla hijyeni nasil sagladiniz ?
Eger ayni uzunluk bacaklarinizda da sozkonuysa , yazik kadinin sasirmasi ve boyle davranmasi cok normal..
Caniniza yazik, o kadar uzatilmis bir tuy koklenmistir , alinirken dahi caninizi cok yakar ...
Oncelikle ozsayginizi kendinize yeniden kazanin, kisi ozsaygiyi yitirdiginde, karsisindaki insan bunu tavirlardan kolayca seziyor, ve ona gore hareket etmeye basliyor..
Siz kendinize sayi duyun, guvenin , kendinizi iyi ifade etmeye baslayin ki, agdacidan bile laf yedim diye uzulup aglamayasiniz..
Yoksa kildan, tuyden meselelerden sorun cikmaz..

Bu dert mi şimdi ?

Bi dövülmediğim kaldı diyorsunuz, kadın size sadece aşırı uzamış olduğunu söylemiş
bilemiyorum artık...
yorumsuz.

insanların hiç işi gücü yok herhalde. böyle dalga geçip duruyorlar insanların problemleriyle....neyse yarımelma siz takmayın bence, görmezden gelin artık. size tavsiyem bence de lazer epilasyon en mantıklı çözüm. birkaç seans sonra tüylerin bir daha çıkmayacak olması bir kadın için çok güzel bir şey bence. ben de ileride imkanım olunca kesinlikle yaptıracağım. ama o zamana kadar en mantıklısı sir ağda derim. çünkü sir ağda tüyleri inceltiyor ve azaltıyor...

Canim internette baktim ve cok korkuyorum yanik olusturursa...

hem bilemiyorum ya ise yaramazsa diye endisem:59:

hayal kirikligina ugramak gelmisti cünkü basima.

Bu dert mi şimdi ?

Bi dövülmediğim kaldı diyorsunuz, kadın size sadece aşırı uzamış olduğunu söylemiş
bilemiyorum artık...
yorumsuz.

ya arkadasim dert herkesin kendine göredir...kimse kimseye dert beyendirmek zorunda mi?

hem sorun kilin uzunlugu degildi,kadin dediki asiri killisin.

Memleketim Sinop'a gitmiştim ankarada paket bölgesini 20 ytl alıyorlar. Ankara'ya gitmeden Sinop'ta ağda yaptırayım dedim. Zaten öyle fazla güzellik salonu yok rast gele gittim bir yere ben çok az kıllıyımdır benim paketi 30 tl aldı bir de ne dese beğenirsin aşırı kıllı olanları 50 tl falan alıyorlarmış:53:

Bu dert mi şimdi ?

bilemiyorum artık...
yorumsuz.

oooo artık millete dert beğendiremiyoruzz...yazma yorum ozaman arkadaşım .. herkesin derdi kendine büyük..hem beğenmezler hemde yorum yaparlar..:51:

Bu dert mi şimdi ?

bilemiyorum artık...
yorumsuz.

Kusura bakmayın ama şimdi böyle diyenlerin yazdıklarını da görüyoruz. Onlarınki de bizim için dert değil !
Dert aslında tüylenme ...
Her tarafında olmasını geçtim yüzünde olması büyük problem
Bir çok şeyden mahrum kalma, kafanın estiği gibi yaşayamamak
Diyeceksiniz çözümü var
Hayır işte öyle kolay olmuyor bu süreç
Bende hap kullanmaya başlamadan önce çok kötü durumdaydım.
Milletin kafasına taktığı bir sivilce , birde benim uğraştığım şeylere bak
Millete bakıyorsun birşey yok , birde kendine bakıyorsun erkekten farkın yok
Kendini yadırgıyorsun
Milletin tuhaf bakışlarına maruz kalıyorsun çoğu zaman , bakıyorlar evet hemde acıyan gözlerle
Birçok kırıcı olayda yaşadım
İçime kapandım
Artık pek sallamıyorum tabi ilacın etkisi büyük , azalma mevcut
Ama yaşadıklarımı atlatmam zor .
Anlamadığım kadın olarak neden bu kadar acımasız yorumlarda bulunduğunuz :44:

Son düzenleme:
Yanlis anlasilmaya kurban gittiginizi dusunuyorum ben..

Agdaya baslamadan once, keske size agda yapacak hanima durumunuzu anlatsaydiniz, kadini duruma biraz hazirlasaydiniz zannediyorum ,boyle bir tavirla karsilasmayacaktniz..

Birde kadin olarak kendinize ozen gostermediginizi dusundum ben, genital bolgede 7-8 cm tuy neden uzattiniz ki? Ciddi bi uzunluk bu, alinmasinin zorlugunu falan gectim ama o uzunlukla hijyeni nasil sagladiniz ?
Eger ayni uzunluk bacaklarinizda da sozkonuysa , yazik kadinin sasirmasi ve boyle davranmasi cok normal..
Caniniza yazik, o kadar uzatilmis bir tuy koklenmistir , alinirken dahi caninizi cok yakar ...
Oncelikle ozsayginizi kendinize yeniden kazanin, kisi ozsaygiyi yitirdiginde, karsisindaki insan bunu tavirlardan kolayca seziyor, ve ona gore hareket etmeye basliyor..
Siz kendinize sayi duyun, guvenin , kendinizi iyi ifade etmeye baslayin ki, agdacidan bile laf yedim diye uzulup aglamayasiniz..
Yoksa kildan, tuyden meselelerden sorun cikmaz..

yani kendime aslinda eskiden ne özen gösterioyrdum bir kac ay öncesine.....:43:

bu konuyuda kapattirsam belki hayirima olacak cünkü,bazeleri gelip satasip gidiyor.-kastim siz degilsiniz-

Bir insani yargilamak cok kolaydir.

ama önemli olan birazcik cözüm üretebilmek.

düsmez kalkmaz bir Allah,ben burada derdimi anlatmaya calisirken,niye böyle acimasizca sözlere maruz kaliyorum anlamadim...

düsene vurmak kolay oluyor

hic duygusömrüsü olarakt görülmesin!!!bu yazdiklarim...

merhaba konu sahibini tebrik ediyorum kıla tüye bu kadar yorum yaptırdığı için:1: ilk iki sayfayı okudum sizde sanırım özgüven eksikliği var yoksa insan kılına tüyüne o kadar takmaz yada sizin çoooookkk çooookk aşırı tüylenme sorununuz var.. bu arada ağdacı kadın da bir değişikmiş gerçekten :4: cevaplamak zorunda değilsiniz ama bişeyi çok merak ettim sadece tüylerinizdemi böle hissediyorsunuz yoksa kendinizden genel bir memnuniyetsizliğinizmi var:26:

Son düzenleme:
diğer konularınızı okudum sorduğum sorunun cevabını oradan aldım :19: aman özden boşver yazma dedim ama tutamıyorum kendimi ne bu melankoli allah aşkına insan bir kez geliyor şu dünyaya kılına tüyüne değil bu yorumum tüm konularını biraz silkelen kendine gel.. senin normal bir insanın ruh sağlığında olmadığını düşünüyorum hele bir konuda iş için gittiğin yerde birden kopukluk yaşamışsın bunlar hayra alamet durumlar değil belliki ruh halin senin umrumda ... konu açmaktan ileri git bir doktora başvur daha yazıcaktım ama susuyorum inan üzüldüm durumuna :50:

Son düzenleme:
Back
X