Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

konu sahıbıne hak verıyorum..

kapalıysan daha bı usturuplu olmalısın..basit davranışlar yakışmıyor kapalı ınsanlara..

ayrıca 'abi' şeklınde hıtap etmekte nedır! X bey seklınde konuşulmalı..

sanırım kocanız mesafelı davranamamış,bana ılıskılerı laubalı ve saygısızca geldı..

herkes haddını bılmelı..

eşim şirketin tüm muhasebe işlerini onlara yaptırıyo görüşecek tabiki.
Davetlerine gitme mevzumuz onların ısrarlarıydı.
Eşimde 2 yıldır tanıyo ayıp olur dedi..
diğer adamada abi diyolardı
sanırım ağızları böyle yani çalışanlara abi mi diyolar nedir bende çözemedim
İlk defa gördüm bu kadar samimi bir ortam belkide ondandır vesvesem
Biz kendi aile içimizde bile bu kadar samimi değiliz laçkalaşmıyoruz

İşte bende onu söylüyorum. Şimdi ben işim gereği çok kalabalık bir yerde çalışıyorum. Ve çalışanlar olarak biz birivirmize çok bağlıyız işle alakalı bağlantılarımız. Dolayısıyla nefret ettiğin biriyle bile gün içinde görüşüp işini yapıyorsun. Bey hanım çerçevesi ve iş dışı asla ortam oluşmuyor.

Dediğin tarzda insanlar kendi aralarında daha sakin olanlar kendi aralarında vs yakınlık kurulmuyor yani iş dışında. Mantığı da böyle oluyor zaten iş yerinde ki herkesle sosyal hayatta görüşülmez. Görüşmek için ortam oluşuyorsa zaten zemini vardır.

Neyse anlatmak istediğim bu tam olarak kendi aralarında ki muhabbet bolluğundan kaynaklanıyor gibi geldi bana.

Ha şu eşi ile ayrı araçlarda gitmek dışında anormallik yok gibi. Zira o kısmı fazla laçka!

bende böyle düşünüyorum
Onların kendi aralarında da fısırdaşmaları hiç hoşuma gitmedi ayrıca.
Evli insan bunumu yapmıcak onumu yapmıcak diyolar daha temkimli davranmalı diyorum ben sadece benim görüşüm onların yaptığını ben yapsam eşim kesin ikaz eder beni
Ama tutup onları uyarmakta akıl vermekte olmuyo işte neticede bayan 30 yaşında.
Onun kendisi düşünmeli bunu

Bende o mevzuya ayrı bir takıldığımdan anneme bile sordum anne normalmi sence dedim?
Ne biçim iş o öyle dedi..
Eşime dedim ben yapsaydım diye kızardım dedi..
eee neden özellikle arabamızla gelmek istediler dedim.
ne bilim ben diyo bizim arabaya binmek istediler demekki diyo onun bende farkındayım da neden?
cevapsız.
Düşüncesizliklerine veriyorum artık.

Aynen katiliyorum!

Konu sahibi,
Bu durumdan rahatsizsaniz esinizle konusun,
hic kimse nazinin gececegini dusunmedigi, yuz bulamadigi kisiye oyle samimi davranamaz.

Demek ki biraz daha mesafeli olmaliymis esiniz,
Hem farkinda, hem rahatsiz gibi konusuyor, hem de is yerinde lafini ederler diyip aynen devam ediyor...
asıl sorun burda bence.

bu yazdıklarınız gibiyse şakalasşmalar...neyini bu kadar abarttınız dert ettiniz anlamadım...çok çok uç noktalarda şakalar değil bunlar....ayrıca bu espirileri biri eşinize yapabiliyorsa demekki eşiniz o fırsatı vermiş....
bana çok anormal bi durum gelmedi....sadece araba olayı dışında o noktada size katılıyorum. bir kadın hep kocasının yanında yer almalıdır....sizin aracınızı kullanması tuhaf.....

bence siz eşinizi çok kıskanıyorsunuz...bu yüzden ona yapılan normal espirileri bile kendize dert ediyorsunuz

BEN ONLARIN DAVRANIŞLARINI tuhaf buldum ne alakası var Allah aşkına ya.

Okulda 10 ogretmenız 5 ımız bayan 5 erkek.Erkeklerın hepsı evlı ve cocuklu.Bız bayanlar hepımız bekarız ve okulda bızım muhabbetlerımız de bu sekıldedır(abi demek dışında )Hep gulerız,şakalasırız,esprıler havada uçuşur,yeri gelir uğraşırız bırbırımızle yeri gelir kalkar beeraber yemek yaparız..Ama hıcbırımız aklında farklı durumlar gelmez.Demek birde işyerindeki dıyaloglara sahit olsanız cinler tepenize çıkar ki ben az cok tahmın edebılıyorum nasıl bir ortam oldugunu.Ben abartı bir durum goremedım.He su fark var bızde bırbırımıze ev zıyaretıne gıderiz.Çoluk cocuk cok oldugundan biz bayanlar ayrı erkekler ayrı oturur halıylede o okuldakı samımı ortam mısafırlıge yansımaz.Ben kötü bir durum göremedim.

Açıksanız sorun yok zaten, kapalılar yapamazmış!!!

Açıksanız sorun yok zaten, kapalılar yapamazmış!!!

Açığım :)
Ben nedense konu sahıbı arkadasın o kapalılarla ılgılı soyledıklerını yanlıs anlamadım.Belkı ne alaka dıyeceksınız ama cogu kapalı bayan erkeklerle tokalaşmazken bile bu kadar samimi olunmasını yadırgamıştır diye düşündüğünü sanıyorum.Çok takılmadım o kısma beni :)

Alıntı yaptığınız ve bir kaçı nedense kapalı lafını aldı oraya vuruyo buraya vuruyo =)
okuyorum geçiyorum anladığınız için sevindim.
Sanırım benim üzerime gelip ortalık karıştırma çabalarındalar..

Okuyorum geçiyorum es rüzgar es.

Haklsn canm bn de olsam esimi kiskanirdm ve kendi arabasi varken bize gitmek isteselerdi bn drek soylerdim valla.Ne hadsizlik ya.Dikkat edin o kisilere valla hersey beklenir.

Haklsn canm bn de olsam esimi kiskanirdm ve kendi arabasi varken bize gitmek isteselerdi bn drek soylerdim valla.Ne hadsizlik ya.Dikkat edin o kisilere valla hersey beklenir.

Teşekkürler canım
Az önce yemek sonrasıda aynı mevzuyu açtım
O bile kapalı olmalarına göre fazla abartıyolar dedi göze batıyo dedi.
Eşimde yaptı yorumunu daha ne diyim ben.

Teşekkürler canım
Az önce yemek sonrasıda aynı mevzuyu açtım
O bile kapalı olmalarına göre fazla abartıyolar dedi göze batıyo dedi.
Eşimde yaptı yorumunu daha ne diyim ben.

İyi de eşiniz siz bu kadar bu konuya kafaya takmışken, elbette size "yok canım hiçte abartı değildi davranışı, biz onlarla abi kardeş ilişkimiz var, sen kötü niyetlisin" dese başına gelecekleri biliyor adam. zaten diyemez.
Sonuç itibariyle o bayan ve diğeri kimse artık bilemiyorum eşinizle işyerinde resmi olmadığı ve eşinizden de gayet yakın bir davranış gördüğü besbelli.
Sanırım bayan güzeldi de siz bu kadar kıskandınız ve kafanıza taktınız.
Ortada sizin abarttığınız kadar bir hafif başlılık yokk..
Aksine kadıncağız abi diyor eşinize , bey dese bence daha bir başka manalar çıkarabilirdiniz, bey derken uzattı , ses tonunu inceltti vs. vs.....

İyi ama çoğu tokalaşmıyo diye genelleme yapılamaz ki. Herkes kendine göre yaşar islamı. Derecesine biz karar veremeyiz.

Ortalık karıştırma mı, komiksiniz. Her paragrafınızda kapalı bayan şöyle böyle diyerek siz hiç katkıda bulunmadınız yani bu yorumlara.
Ha niyetimi de söyliyim sizin aklınızda kalmasın, kapalı bayan, açık bayan şeklinde kutuplaştırma yapmanıza bozuğum bilmem anlatabildim mi???

Ben eşimle arabaya binme mevzusu hariç başka bişe konuşmamıştım hanımefendi
İlk defa bu akşam tavırlarından dem vurdum
Eşimde herşeyin farkında

tövbe estağfurullah el azim el kerim lailahe illallah..

bi bekleme yapmayın

Anlattın canım tamam.

Valla ilk başta okumaya başlarken çol açık seçik konuştular filan zannettim ama onlar aynı işyerinde çalışıyorlar sürekli surat asarak sürekli soğuk konuşamazlar şakalaşırlar da gülerler de eğer konuyu kapalılar ama neler yapıyorlara getirirseniz herkeste o şekilde yorum yapar. Evet çok sıkı olan erkeklerle tokalaşmayan muhabbet etmeyenler var hatta o insanlar evde bile haremlik selamlık yapar ama bu bayanlar dışarıda çalışmaz ben üslupta birşey göremedim çok telin çalışıyor meşgulsün hep deyip şakalamışlar benim arkadaşlarım da var kapalı şen şakraklardır kendilerini soyutlamazlar belaltı konuşma yok birşey yok kızlar olarak bir arada olun diye o arabada gelmiştir tek o olsa tamam arabada eşinizle tek kalmadı ya sanki uzun yol gideceksiniz laubali olmak başka şey takılmak şaka yapmak başka bu insanlar işyerinde hiç konuşmasınlar şakalaşmasınlar mı vakit geçmez valla.

Valla konuyu yoruma açan sizsiniz...
Biz de size durumla ilgili her türlü olurları olmazları sergiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…