Ağır bir laf değil mi

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Heeehe yine ben yine kocam....... Bu seferki olayımız şu eşim kalktı işe gidecek o tam çıkacakken ben kalktım çoknuykusuzum dedi ben de ben ne yapayım gece birde yattım kızda sabaha kadar uyandı durdu dedim ki eşim gece Dokuzda yattı bağıra bağıra evden çıktı onunla neden kendimi kıyaslıyor muşum derdim neymiş falan pek sallamadım. Gün içinde de ben onu aramadım oda beni aramadı akşam geldi suratıma bakmadan Kızı sevmeye başladı ben de Yüzümüze niye bakmıyorsun dedim eşimde üç senedir baktım da ne oldu dedi. Bende ipler koptu gittim mutfağa hüngür hüngür ağlamaya başladım. O sırada Kızımın ve bizim için sofrayı kurdum yemeği ve salatayı ayarladım oda kızla oynadı.sonra kızı kucağıma alıp sofra hazır gel dedim. Gittim masaya oturdum tam yirmi dakka bekledim gelmesini gittim yanına yemeğe gelmiyor musun canım istemiyor dedi neden dedim bana huzur vermiyorsun dedi vallahi cinnet geçirecektim başladım bağırmaya ne yaptım ben sana ne istiyorsun benden yine neyim dert oldu,sidik yarışına girmem mi,kapıda karşılamamam mı,gün boyu aramamam mı nedir dedim burda benim suçum ne yaaa yoruldum gerçekten şimdi ben küstüm konuşmuyorum zorunlu haller dışında ne hali varsa görsün ne yapayım ben vallahi akıl sağlığım elden gidecek akşama kadar it gibi çalış eve gel birde trip ye bu ne yaa

Eğer siz de çalışıyorsanız esinizin yaptığı doğru değil. Ama keşke siz de o çok uykum var dediğinde benim de öyle canım sabaha kadar kızımız çok sık uyandı inşallah bu gece dinleniriz deseydiniz. Benzer şeyler bizde de oluyor çünkü. Ama eşimin işi mesela daha stresli ve yoğun o yüzden ben mümkün olduğunca ustune gitmemeye calisiyorum

Geri adım atmayın kesinlikle.. Çok ağır ve saygısızca konuşmuş. Aynı sözleri iade etseydiniz keşke. Ben o yemediği yemeği alır kafasından dökerdim verilmeyen huzuru görürdü sonra

eşiniz gibi adamlar tipik ev hanımı istiyor herhalde kapıda karşılayan ayağına terliğini veren en az 3 çeşit yemek yapan hergün yemekten kalkmadan çayı koyan sırtını kaşıyan omuzunu ovan ailesine hizmet eden devamlı bla bla bla.Hem iyi maaşı olan doktor eşin olsun hem de bunları iste olduuuu derlerrr adama

Evet var biriktirdiği benimde var ama inat mı inat onu kapıda karşılamalıymışm hep güler yüzlü olmalıymışım deli gibi horlamasona rağmen tedaviyi kabul etmiyor Cinsel sorunları var suçlu benim benim benim Ona sorsan o bana birşey demiyormuş ben paranoyak mışım.

Şimdi şekerim erkeklere öyle sert Mizaç kullanmiycaksin her zaman kölesi gibi davranıcaksinki eşin seni baş üstünde tutsun asla üzerine gitme hep canım cicim de sonra sen bi bakmissin ki farkına varmadan sana yardım ediyor

yaaa bunların karşılığı olarakta böyle mi davranacakmis ... asıl paranoyak kendisi olmuş farkında değil. gitsin tedavisini olsunn önce karısına çatacagina...
yaa diolar ya bazi adamlar tam köteklik die işte tamda böylesi seninki

Hep boyle olur zaten sikinti boyu asar bi laf edince kavga cikarmaya calisan siz olursunuz.
Bi seylere doluyosa da boyle olmadik yerde bu sekilde patlanmaz.
Surekli guleryuzlu olmak diye bi sey zaten mumkun degil.

Guleryuzlu olmanizi cok bekliyosa guldurmek icin bi seyler yapsin.

Ediyor yardım herişi yapar evde ama miskinin teki öğlene kadar yatsın dokunmayın ona bense tez canlıyım çıkalım gezelim eğlenelim yok. Hoş onunda suçlusu benim ben arıza çıkarıp kahrediyormuşum ona hayatı bir hatası için uyardığım zaman

Belki haklsınız ama bence bunun eğitimle falan alakası yok eşim çok garip bir adam çocuk gibi istiyor ki anası gibi bakayım yada onu toparlayalım ama ben de de bu güç.ve istikrar yok kızım beni zaten Darmaduman etti

Yarıştırma lafı çok itici.. Ne hakla diyorki ? Kaldıki çalışmasanız bile çocuk bakıyorsunuz ki çalışırken daha zor.. Allah akıl fikirversin sizin eşinize..

Böyleyse olmaz üzüldüm şimdi ya zıt iki karakter ikinizde çalışıyorsunuz bide eşinizin mesleği ne peki bu kadar tembelse nasıl çalışıyo ya kadın hem iş hem ev hem çocuk biraz da yardım et ya bu yuva sadece benin değil ya

Tabii ki de var. Mecbur olsanız, aileniz sırtını dönmüş olsa ya da işsiz olsanız neyse de, hayat sizin hayatınız tabii.

Sizin eşiniz askeri personel di sanırım doğru mu hatırlıyorum??
Maalesef tsk mensuplarının büyük çoğunluğunda bu var gerçekten psikolojik olarak yıpranıyorlar.Emir komuta içinde olmak yıpratıyor evdeki karısını da emrindeki asker gibi görmeye başlıyorlar.
Görmezden gelseniz bir süre yani alttan almak gibi değil de farklı meşgaleler bulsanız? Kızınıza odaklansanız?
Eşiniz gibi adamlarla geçinmek çok zordur hele de tahammül sınırının çoktan tükendiği doktorluk gibi bir meslekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…