- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Geri adım atmayın kesinlikle.. Çok ağır ve saygısızca konuşmuş. Aynı sözleri iade etseydiniz keşke. Ben o yemediği yemeği alır kafasından dökerdim verilmeyen huzuru görürdü sonraHeeehe yine ben yine kocam....... Bu seferki olayımız şu eşim kalktı işe gidecek o tam çıkacakken ben kalktım çoknuykusuzum dedi ben de ben ne yapayım gece birde yattım kızda sabaha kadar uyandı durdu dedim ki eşim gece Dokuzda yattı bağıra bağıra evden çıktı onunla neden kendimi kıyaslıyor muşum derdim neymiş falan pek sallamadım. Gün içinde de ben onu aramadım oda beni aramadı akşam geldi suratıma bakmadan Kızı sevmeye başladı ben de Yüzümüze niye bakmıyorsun dedim eşimde üç senedir baktım da ne oldu dedi. Bende ipler koptu gittim mutfağa hüngür hüngür ağlamaya başladım. O sırada Kızımın ve bizim için sofrayı kurdum yemeği ve salatayı ayarladım oda kızla oynadı.sonra kızı kucağıma alıp sofra hazır gel dedim. Gittim masaya oturdum tam yirmi dakka bekledim gelmesini gittim yanına yemeğe gelmiyor musun canım istemiyor dedi neden dedim bana huzur vermiyorsun dedi vallahi cinnet geçirecektim başladım bağırmaya ne yaptım ben sana ne istiyorsun benden yine neyim dert oldu,sidik yarışına girmem mi,kapıda karşılamamam mı,gün boyu aramamam mı nedir dedim burda benim suçum ne yaaa yoruldum gerçekten şimdi ben küstüm konuşmuyorum zorunlu haller dışında ne hali varsa görsün ne yapayım ben vallahi akıl sağlığım elden gidecek akşama kadar it gibi çalış eve gel birde trip ye bu ne yaa
Şimdi şekerim erkeklere öyle sert Mizaç kullanmiycaksin her zaman kölesi gibi davranıcaksinki eşin seni baş üstünde tutsun asla üzerine gitme hep canım cicim de sonra sen bi bakmissin ki farkına varmadan sana yardım ediyorHeeehe yine ben yine kocam....... Bu seferki olayımız şu eşim kalktı işe gidecek o tam çıkacakken ben kalktım çoknuykusuzum dedi ben de ben ne yapayım gece birde yattım kızda sabaha kadar uyandı durdu dedim ki eşim gece Dokuzda yattı bağıra bağıra evden çıktı onunla neden kendimi kıyaslıyor muşum derdim neymiş falan pek sallamadım. Gün içinde de ben onu aramadım oda beni aramadı akşam geldi suratıma bakmadan Kızı sevmeye başladı ben de Yüzümüze niye bakmıyorsun dedim eşimde üç senedir baktım da ne oldu dedi. Bende ipler koptu gittim mutfağa hüngür hüngür ağlamaya başladım. O sırada Kızımın ve bizim için sofrayı kurdum yemeği ve salatayı ayarladım oda kızla oynadı.sonra kızı kucağıma alıp sofra hazır gel dedim. Gittim masaya oturdum tam yirmi dakka bekledim gelmesini gittim yanına yemeğe gelmiyor musun canım istemiyor dedi neden dedim bana huzur vermiyorsun dedi vallahi cinnet geçirecektim başladım bağırmaya ne yaptım ben sana ne istiyorsun benden yine neyim dert oldu,sidik yarışına girmem mi,kapıda karşılamamam mı,gün boyu aramamam mı nedir dedim burda benim suçum ne yaaa yoruldum gerçekten şimdi ben küstüm konuşmuyorum zorunlu haller dışında ne hali varsa görsün ne yapayım ben vallahi akıl sağlığım elden gidecek akşama kadar it gibi çalış eve gel birde trip ye bu ne yaa
yaaa bunların karşılığı olarakta böyle mi davranacakmis ... asıl paranoyak kendisi olmuş farkında değil. gitsin tedavisini olsunn önce karısına çatacagina...Evet var biriktirdiği benimde var ama inat mı inat onu kapıda karşılamalıymışm hep güler yüzlü olmalıymışım deli gibi horlamasona rağmen tedaviyi kabul etmiyor Cinsel sorunları var suçlu benim benim benim Ona sorsan o bana birşey demiyormuş ben paranoyak mışım.
Evet var biriktirdiği benimde var ama inat mı inat onu kapıda karşılamalıymışm hep güler yüzlü olmalıymışım deli gibi horlamasona rağmen tedaviyi kabul etmiyor Cinsel sorunları var suçlu benim benim benim Ona sorsan o bana birşey demiyormuş ben paranoyak mışım.
Ediyor yardım herişi yapar evde ama miskinin teki öğlene kadar yatsın dokunmayın ona bense tez canlıyım çıkalım gezelim eğlenelim yok. Hoş onunda suçlusu benim ben arıza çıkarıp kahrediyormuşum ona hayatı bir hatası için uyardığım zamanŞimdi şekerim erkeklere öyle sert Mizaç kullanmiycaksin her zaman kölesi gibi davranıcaksinki eşin seni baş üstünde tutsun asla üzerine gitme hep canım cicim de sonra sen bi bakmissin ki farkına varmadan sana yardım ediyor
Belki haklsınız ama bence bunun eğitimle falan alakası yok eşim çok garip bir adam çocuk gibi istiyor ki anası gibi bakayım yada onu toparlayalım ama ben de de bu güç.ve istikrar yok kızım beni zaten Darmaduman ettiKocaya muhtaç eğitim görmemiş kasaba kızı sanmıştım konunuzu ilk okuduğumda. Doktor bir kadının böyle yaşamayı kabullendiğine inanmak istemiyorum çünkü. Her konu açtığınızda bunu yazacağım, üzgünüm. Ben doktor olsam kocanıza sümüğümü atmam, siz evli kalıyorsunuz.
Böyleyse olmaz üzüldüm şimdi ya zıt iki karakter ikinizde çalışıyorsunuz bide eşinizin mesleği ne peki bu kadar tembelse nasıl çalışıyo ya kadın hem iş hem ev hem çocuk biraz da yardım et ya bu yuva sadece benin değil yaEdiyor yardım herişi yapar evde ama miskinin teki öğlene kadar yatsın dokunmayın ona bense tez canlıyım çıkalım gezelim eğlenelim yok. Hoş onunda suçlusu benim ben arıza çıkarıp kahrediyormuşum ona hayatı bir hatası için uyardığım zaman
Tabii ki de var. Mecbur olsanız, aileniz sırtını dönmüş olsa ya da işsiz olsanız neyse de, hayat sizin hayatınız tabii.Belki haklsınız ama bence bunun eğitimle falan alakası yok eşim çok garip bir adam çocuk gibi istiyor ki anası gibi bakayım yada onu toparlayalım ama ben de de bu güç.ve istikrar yok kızım beni zaten Darmaduman etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?