- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Doğru hemde çokndoğru bir tespit çünkü en başta bunu bana yapan oydu o kadar şey yaşandı ki Aramızda ven şimdi o bana ne dese beni suçluyor izlenimine kapılıyorum ama ar ada gerçekten de yapıyor durup dururken bu saldırması mesela hiç kafaya takılacak birşey değil ama o kadar alıngan bir kız çocuğu gibi ki artık benimde umurumda olmuyor istesemde iyi davranamıyorum içimden hiç gelmiyor artık.Birikmişlik bu.. Sanırım sende şu oluşmuş, hani adam
"oof uykusuzum " diyor sen cevap olarak
"noolmuş ben de tüm gece uyumadım" diye kendini daha üst yorgunluğa tayin ediyorsun. Sorun bu cümle değil, bunun alışkanlık edinilmesi ve bu sandığının aksine değişik bir tepkime meselesi.
Eşin ne dese ona kızdığın şeyleri laf arasında iddialaşarak dile getirme problemi oluşmuş sizde. Başım ağrıyor dese, benim de hem başım hem karnım ağrıyor diye ondan daha üstün acı çekme durumu senin de onun da birbirinize olan ihtiyacınızı anlatıyor aslında. İletişimsiz kalmışsınız, dolayısıyla iletişimi ve alınganlıkları böyle basit cümlelerden çıkartarak birbirinizi yok yere üzüp kırıyorsunuz. Sen de üstüne çok gitmişsin belli, yapmayın böyle.
Git biraz adamla ilgilen anlıyorum seni çok yorgun kalıyorum hem iş hem çocuk seni bazen istemeden üzebilirim ama aşırı tepki vermen beni daha da çıkmaza sokuyor de...
Zaten şu son hamlede o olacak yokmuş gibi davranıyorum varken noldu evin hem erkeği hem kadınıyım zatenBu yazınızı okuyunca aradaki bazı cümleler dikkatimi çekti.Bana huzur vermiyorsun demesi bile her yaptığınıza takılmasını açıklıyor.Sizde mutlu değilseniz beklentilerinizi azaltın ve çok birşey beklemeden çocugunuzla ilgilenin onu görmezden gelin
Zaten şu son hamlede o olacak yokmuş gibi davranıyorum varken noldu evin hem erkeği hem kadınıyım zaten
Onuda denedik bize birlikte gittiğimiz bir seanstaki tartışmalarımızı görünce bu çok sağlıksız bir ilişki boşanma belki en iyisi gibi bir laf sarf etti ama biz yine boşanmadık boşanamadık.Bu düşünce tehlikeli bir düşünce ama
Ben de sizin konumunuzdaydım, hem maddi hem manevi evin hem erkeği hem kadını hem annesi olarak herşeyi ben yapıyorsam bu adama ne gerek var dedim, boşadım.
Benim tavsiyem aile terapisi size. Düzelirse siz de eşiniz de bebeğiniz de mutlu olursunuz. Düzelmez de biterse en azından içinizde denemedim diye vicdan azabınız olmaz.
Onuda denedik bize birlikte gittiğimiz bir seanstaki tartışmalarımızı görünce bu çok sağlıksız bir ilişki boşanma belki en iyisi gibi bir laf sarf etti ama biz yine boşanmadık boşanamadık.
Heeehe yine ben yine kocam....... Bu seferki olayımız şu eşim kalktı işe gidecek o tam çıkacakken ben kalktım çoknuykusuzum dedi ben de ben ne yapayım gece birde yattım kızda sabaha kadar uyandı durdu dedim ki eşim gece Dokuzda yattı bağıra bağıra evden çıktı onunla neden kendimi kıyaslıyor muşum derdim neymiş falan pek sallamadım. Gün içinde de ben onu aramadım oda beni aramadı akşam geldi suratıma bakmadan Kızı sevmeye başladı ben de Yüzümüze niye bakmıyorsun dedim eşimde üç senedir baktım da ne oldu dedi. Bende ipler koptu gittim mutfağa hüngür hüngür ağlamaya başladım. O sırada Kızımın ve bizim için sofrayı kurdum yemeği ve salatayı ayarladım oda kızla oynadı.sonra kızı kucağıma alıp sofra hazır gel dedim. Gittim masaya oturdum tam yirmi dakka bekledim gelmesini gittim yanına yemeğe gelmiyor musun canım istemiyor dedi neden dedim bana huzur vermiyorsun dedi vallahi cinnet geçirecektim başladım bağırmaya ne yaptım ben sana ne istiyorsun benden yine neyim dert oldu,sidik yarışına girmem mi,kapıda karşılamamam mı,gün boyu aramamam mı nedir dedim burda benim suçum ne yaaa yoruldum gerçekten şimdi ben küstüm konuşmuyorum zorunlu haller dışında ne hali varsa görsün ne yapayım ben vallahi akıl sağlığım elden gidecek akşama kadar it gibi çalış eve gel birde trip ye bu ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?