Ağır bir laf değil mi

Arkadasım konunuzu okuyunca eski konulariniza baktim ...ilişkiniz en baştan beri cok sorunluymuş keşke biseyler oturmadan çocuk yapmasaymışsıniz..

Olmazsa biraz zaman verin kendinize baktınız olmuyo yol verin gitsin, askerler zordur..sizin de ekonomik ozgurlugunuz var kendi ayaklarinizin uzerinde rahatlikla durabilirsiniz...iyi bi babaysa cocugunun üzerinden elini cekmez zaten boşansanız bile...

Birde gerçekten eşlerden biri hastayım dediğinde , diğeri de aynı cümleyi kursa o an için sinir bozucu olabiliyor.
Önce onun serzenişine dokunmak lazım. Sonra kendini ortaya atacaksa atar karşıdaki.

Hocam eski konulariniza da baktım da, acaba bi aile terapisine mi gitseniz? O sorunlara ragmen devam ediyorsanız altta bi yerlerde sevgi var gibi duruyor ama ikinizin de kendi basina asamadiginiz problemlerjniz var gibi. Ikinizin de meslegi cok zor. Bence bi yardım alın eminim cok ise yarycaktır

kocanizin sofraya gelmemek icin verdigi tepkinin meali : HANIM GEL YANAGIMA BI OPUCUK KONDUR...nazlanmasinin sofraya gelmemesinin sebebi sizden sicak bi tavur gormek,bagirip dayilanmaniz degil..
benim esimde aramiz limoni oldugunda yemek yemeyi filan reddeder hatta bende onun yaptiklarini yemeyi reddederim ama yanina yanasip elimi omzuna koymam yeter sofraya gelmesi icin..
iletisim kurma yonunuzu gelistirin,kocanizda sizde caninizdan bezersiniz boyle.

ay çok güldüm yaa süpersiniz annem olacaktı burda aboowww doktor kız verdim diye her defasında damadı ezim ezim ezerdi muma çevirirdi konu sahibinin odun kocasını.

siz doktor eşiniz askerdi sanırım eski konuları hatırlıyorum.maddi durumunuz yerindedir bir yatılı bakıcı belki bütün derdinize derman olacak .ya da bibirinizden soğuyarak son ayrılık olacak.biraz alttan alın tahammül gösterin dicem ama ben de kurmalı saat gibi kendi kendimi gaza getiren biriyim sakinleştirmek yerine yani size böyle bir tavsiye yanlış olur. of bilemedim ya yatılı kadın en azından yorgunluğunuza çare olur.azıcık büyüsün memeden kesilsin kızında uykuları düzene girer .

Erkeklerinde özel günleri var herhalde,
ayın bazı zamanları 'trip atma sen benim halimden anlamıyorsun atarları' birçok evli çiftte mevcut maleseff
çok üstüne gitme kendiliğinden normale döner..

Bu olayın bı geçmişi var sankı..
Ki sizde kocanız kadar hatalısınız..

Adam size çok uykusuzum demiş sizde napayım dıyerek ortalığı ateşe vermişssiniz yanı..
Sankı resmen huzursuz olalım dıye konuşmussunuz...

Bence ne geçmişi olursa olsun 9 da yatmis adam ve sabah uykum var diyor. Konu sahibinn yerinde olsam bende öyle tepki verirdim. Bazi erkeklere rahat batıyor bence.

Bence mevzunun cikmasinda konu sahibinin bir hatasi yok. Herhangi bir nimetten yoksun birine nispet yaparcasina kendi sahip olduguyla yetinememezlik yapilmamali. Orada uykusuz olan kadin, adam saatlerce uyumus ama kadina uykusuzlugundan yakiniyor! Zaten uykusuzluk asabi ve gergin yapar insani, ben de olsam ya ben napayim tepkisi verirdim. Adaminki resmen simariklik. Sonrasi ise pireyi deve yapma. Bende baska turlu sorunlari buradan anlamsizca patlak vermis. Ve konustugu lafin nereye gidecegini dusunmeden sirf can yakmak icin konusuyor. Mesele hic bu raddeye gelecek bi mesele degil. Mantiken. Adam en basindan haklisin hayatim yaa benimki de laf iste kusura bakma deseydi hem sorun cikmazdi hem kadina uykusuzlugunu unuttururdu.

bu klasik erkek ök.zlükleri bizdede mevcut. hem her ay dünya para kazan. hem az uyu hem evde her işi yap. sonrada huzur verme. başlarım onların huzurlarına. çok doluyum bu konuda.

fazlayız biz bunlarada işte yapacak bişey yok.şanslı beyler

Son düzenleme:
Ne oldu ki anlamadım.altı üstü iki cümlelik atışma olmuş, uzatmayın ya. Bazen sen alttan al bazen o alttan alsın.
Yoruluyorsan ben burda çok kişiye dedim. Yemek mi yapıyorsun işten geldin. 3 çesit yemek salata şu bu yapma, bazen 1 çorba yap, bazen pilav tek çeşit yap 3- 4 çeşit yapıp yorulacağina az yap. Ev dört dörtlük temiz olmasın sadece pis olmasın yeter. Kendini ve aileni yıpratma herşey tam olacak diye. Ben mutfaktayken eşimi de yanıma çekerim. Gel bakalım misal sen doğra bakayim sen mi güzel doğrarsın ben mi. Bu tarz gel şunu yap diyerek değil.

sanki bana da öncesi var gibi geldi bir de şunu söylemek istiyorum bazı erkekler yüksek sesli konuşmalardan pek hoşlanmıyor. biz mesela ciddi bir konu bile olsa haklı da olsam sesimi yükseltmeme hiç tahammül edemiyor. sakin konuş diyor belki eşiniz de konuşma tavrınızdan etkilenerek öyle demiştir ama yine de ağır sözler bunlar bence de

Evet eşinin tavrı hoş değil ama öncesine bakmadan bir tavır üzerinden kişileri yargılamayı hiç doğru bulmuyorum ben. Belli ki sabah eşiniz sizden birazcık ilgi beklemiş. Uykusunu alamadığını söylediğinde hemen terslemek yerine birazcık ilgi gösterseydiniz sonuç böyle olmazdı bence. Sadece bizim değil erkeklerin de zaman zaman ilgiye ihtiyaçları vardır. Bu ilgiyi görmek istiyorsak göstermek de zorundayız.

Trip atan erkege yokmus gibi davranacaksin eger gercekten sizi seviyorsa cok dayanamaz

ay çok güldüm yaa süpersiniz annem olacaktı burda aboowww doktor kız verdim diye her defasında damadı ezim ezim ezerdi muma çevirirdi konu sahibinin odun kocasını.
Vallahi kızım doktor olacak evlenecek böyle kocayla, ''Benim kızım sana 3-5 beden büyük, sen kızıma dua et kim bakacak sana görmemiş'' diye yerin dibine sokarım.

Senin bu olay özelindeki hatan, karşındaki insan bir derdini paylaşırken, kendi derdini onunkinin önüne koyarak, onun derdini önemsememen olmuş canım. Dert yarıştırmaya gerek yok. O yüzden tepki göstermesi normal. Ama konuyu da uzatmaması gerekirdi eşin.

Böyle durumlarda, onun derdini dinlemeni, değer verdiğini ve önemsediğini gösteren bir kaç kelime söylemeni tavsiye ederim. Kendi sorunlarını da farklı bir zamanda paylaş ki, olay sen-ben çekişmesine dönüşmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…