Ağır bir travma yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Turkuazliman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
64
21
38
3-4 aydır görüştüğüm kişi ayrılmak isteyince aileme tüm yazışmalarımızı attı. Arkadaşıma, ve daha yeni konuşmakta olduğum kişiye atmış. Nasıl bu kadar hasta olabilir insan. Dava açıldığı halde yapıyor bunu Gözü dönmüş.
Parmak izini telefonuma okutmuş. İstediği zaman girmiş ve bütün parolalarımı almış, fotoğraf uygulamamdaki bütün fotoları almış. Ve telefonuma bişey yüklemiş nerde olduğumu meğerse ordan biliyormuş.
Dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim. Ama bir pislik yüzünden değmez güçlü olacaksn dedim kendime. Ama çok ağır bir imtihan sadece uyutsunlar beni uzunca bir süre uyandığımda her şey güzel olsun mutlu olayım istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Ya kıyamam bunun farklı versiyonu başıma geldi inan öyle kişilerle uğraşmak çok kötü ailen arkada ise ona fırsat verme korkak davranma senin zaafını bilip daha çok tehdit eder böyle kişiler. Benim şahsi görüşüm tek dışarı çıkma haberlere çok çıkıyor kötü haberler böylelerinden herşey beklenir canım

Onlarla aram açıktı zaten şimdi dahada kötü oldu. Kimse onunla konuşmasın demişler. Annem adımı duymak istemiyormuş.

Ne gibi yazışmalar,ne şerefsizler var şu dünyada. Anlamıyorum eline ne geçti üzülmeyin bir süre sonra kizginliklari geçer.

3-4 aydır görüştüğüm kişi ayrılmak isteyince aileme tüm yazışmalarımızı attı. Arkadaşıma, ve daha yeni konuşmakta olduğum kişiye atmış. Nasıl bu kadar hasta olabilir insan. Dava açıldığı halde yapıyor bunu Gözü dönmüş.
Parmak izini telefonuma okutmuş. İstediği zaman girmiş ve bütün parolalarımı almış, fotoğraf uygulamamdaki bütün fotoları almış. Ve telefonuma bişey yüklemiş nerde olduğumu meğerse ordan biliyormuş.
Dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim. Ama bir pislik yüzünden değmez güçlü olacaksn dedim kendime. Ama çok ağır bir imtihan sadece uyutsunlar beni uzunca bir süre uyandığımda her şey güzel olsun mutlu olayım istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Savcılığa bildir bence

Ya kıyamam bunun farklı versiyonu başıma geldi inan öyle kişilerle uğraşmak çok kötü ailen arkada ise ona fırsat verme korkak davranma senin zaafını bilip daha çok tehdit eder böyle kişiler. Benim şahsi görüşüm tek dışarı çıkma haberlere çok çıkıyor kötü haberler böylelerinden herşey beklenir canım
Nasıl atlattınız peki

Hattını ve hatta telefonunu değiştir. Ben bile burada rahatsız oldum. Tamam insan terkedilmeyi hazmedemiyor bazen ama bu sapıklık resmen doktora gitmesi gerek. Kendince yargı dağıtıyor
Herşeyimi sildim tüm fotoğraflarımı gitti tüm anılarım :( hattımıda değiştirdim, mailimide sildim. Öldüreceğim seni dedi , sonra öldürmem sen kendin ölmek isteyeceksin dedi. Sapık birer yaşadığımız herşeyi anlatmış utanmadan yüzü kızarmadan. Benim aileme söylemdiği sırlarımı yazmış anneme. Daha teni tanışmakta olduğum kişiye yazışmalarımızı göndermiş , biz bunları bunları yaşadık demiş. Sonra mafya ile tehdit etmiş adamı

Uzaklaştırma kararını cıgneyınce ceza almıyor mu bunlar?
Alır , zaten alacağı için yapıyor nasıl olsa alırım diyor. Sen öldürme ben zarar veririm kendime bunu istiyorsan dedim. 90 kez aradı açmadım, polise haber verdi , site güvenliğini aradı ulaşamıyorum diye. Sonra beni kandırdın diye kızdı.

Alır , zaten alacağı için yapıyor nasıl olsa alırım diyor. Sen öldürme ben zarar veririm kendime bunu istiyorsan dedim. 90 kez aradı açmadım, polise haber verdi , site güvenliğini aradı ulaşamıyorum diye. Sonra beni kandırdın diye kızdı.
Sıdıklıye bak, hem tehdit ediyor hem kendine birsey yapmandan korkuyor. Çomar.
Allah karsısına kendi gibi insanlar cıkarsın ınsallah onun.

Sıdıklıye bak, hem tehdit ediyor hem kendine birsey yapmandan korkuyor. Çomar.
Allah karsısına kendi gibi insanlar cıkarsın ınsallah onun.
Amacı psikolojik zarar, kendim ölmek isteyecekmişim o an istedim ölmek ama annem beni bir haysiyetsiz yüzünden kaybetmek için doğurmadı. Dualarla tutunmaya çalışıyorum

Amacı psikolojik zarar, kendim ölmek isteyecekmişim o an istedim ölmek ama annem beni bir haysiyetsiz yüzünden kaybetmek için doğurmadı. Dualarla tutunmaya çalışıyorum
Bırak canım ya ne öleceksin,, allah uzun guzel omur versin suan sınavın bu.
Insallah Gececek her sınav gıbı, sonunda ferahlayacaksın.
Her kotu seyın bir sonu var unutma.

Herşeyimi sildim tüm fotoğraflarımı gitti tüm anılarım :KK43: hattımıda değiştirdim, mailimide sildim. Öldüreceğim seni dedi , sonra öldürmem sen kendin ölmek isteyeceksin dedi. Sapık birer yaşadığımız herşeyi anlatmış utanmadan yüzü kızarmadan. Benim aileme söylemdiği sırlarımı yazmış anneme. Daha teni tanışmakta olduğum kişiye yazışmalarımızı göndermiş , biz bunları bunları yaşadık demiş. Sonra mafya ile tehdit etmiş adamı

kusura bakma bana bir gülme geldi.
yalniz sinirden.
buna benzer bir sapik da benim basimda var...
valla bu yazdiklarini okuyunca sinirlerim depresti :KK70:
mahkeme bile paklamaz bunlari..
hazmedemiyor iste canim. öyle düsün.
daha da dik dur sen bundan böyle.
okadar istemis ki seni okadar degerli bulmus ki kafayi yemis diye dusun. hatta gerekirse kendisine bile söyle.
ez onu iyice. Beni unutamadigindan böyle yapiyorsun. baskasini asla bulamazsin seni zaten kimse istemez de vsvs... belki ters etki yaratir da gaza gelir kendine baska birini bulur ve seni unutur.
Ruh hastasi pislikler ...

Hem ne ölmesi yahu....hala ayaktayim diye göster kendini. herseyi inkar et. bu sapik yakami birakmiyor de. gururlu egolu bir sekilde dimdik dur. sen dik durdukca kuduracak zaten kudurdukca daha da kafayi yiyecek..ondan sonra kendi kazdigi kuyuya dusecek. hapisi boylar ins

kusura bakma bana bir gülme geldi.
yalniz sinirden.
buna benzer bir sapik da benim basimda var...
valla bu yazdiklarini okuyunca sinirlerim depresti :D
mahkeme bile paklamaz bunlari..
hazmedemiyor iste canim. öyle düsün.
daha da dik dur sen bundan böyle.
okadar istemis ki seni okadar degerli bulmus ki kafayi yemis diye dusun. hatta gerekirse kendisine bile söyle.
ez onu iyice. Beni unutamadigindan böyle yapiyorsun. baskasini asla bulamazsin seni zaten kimse istemez de vsvs... belki ters etki yaratir da gaza gelir kendine baska birini bulur ve seni unutur.
Ruh hastasi pislikler ...
Siz nasıl kurtuldunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X