Ağır bir travma yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ğöğsümde kitle vardı en son gittiğimde büyümüştü biraz . Ve bu olaydan sonra ğöğsümde ağrılar olmaya başladı eğer sağlıma bişey olursa o da hapiste çürüsün şikayetimi asla geri çekmem
Geçmiş olsun. Bu pisliğe odaklanma derdinden sağlığını ihmal etme.
Çevrende sana destek olan insanlar var işte ne güzel.
Zaman herşeyin ilacı, herkes geçim, sağlık derdinde emin ol sürekli o mesajları düşünmüyorlar, zamanla iyice hafızalardan siliniyor. Tek bizler sanki ilk gün yaşanmış gibi hatırlıyoruz.

Babam arkadam durmuş o yaratıkla konuşmuş. Konuyu kapatma sözü vermiş babama, babamda tamam çeker demiş şikayeti, ardından tekrar yazmış çevreme. Neden diye sorduğunda şikayetini çekmemiş ondan yazdım demiş. Neden çekmediniz diye sorabilirdi ne diye gidip yazmış alçak yalancı
Çünkü sizi kaybettiği için canı acıyor Ee onun canı acıyor diye sizin de canınızı böyle acıtmaya çalışıyor ailenizden uzaklaştırmaya çalışıyor

Canim zaten manyak oldugunu herkes anlamistir o cocugun sen icini ferah tut.
Ailenin sana olan bakislari degisse dahi sen yinede onlarin evladisin.
Sakin ölümü vs düsünme. Ailen bunu kaldiramaz emin ol. Bu günlerde gecer eskisi gibi olursunuz.
Hem mahkeme sürecinde ceza yerse o pislik ozaman ailende sana inanmayan herkeste kendinden utanir.
Bu olay seni daha da güclendirsin. Sen zaten ezilip buzuldukce insanlar seni suclu sanir. Kafan daima dik dursun.
Yeni tanışmıştım biriyle ve bizi tanıştıran kişide beni öyle anlatmış ki kalkıp o kişiye ölüm tehditi yazmış. Herşeyimizi anlatmış fotoğtraf atmış. Sadece iki gün konuşmuştuk sonrasında yazamadım ona bir şey söylemem gerekir mi.

Evet iletişime geçmemi istiyor asla geçmiyorym. Arayıp nasıl böyle bişey yaparsın dememi istiyor. Sesini duysam kusarım o derece. Asla ve asla ölsem dahi konuşmayacağımı söyledim
Bu durumdan sonra iletişimini tamamen kopardıysan Harika. İnsanoğlunun en önemli özelliği unutmak zamanla hiç kimse hatırlamaz bile. Benzer bir şey yıllar önce bir arkadaşın başına geldi. Şu an kimsenin umrunda bile değil geçiyor yani

Zor bir durum ama hayatın sonu değil. Belki de yeni başlangıçların eşiğindesiniz. Güçlü duruşunuzu bozmayın, tekrar şikayet edin.

3-4 aydır görüştüğüm kişi ayrılmak isteyince aileme tüm yazışmalarımızı attı. Arkadaşıma, ve daha yeni konuşmakta olduğum kişiye atmış. Nasıl bu kadar hasta olabilir insan. Dava açıldığı halde yapıyor bunu Gözü dönmüş.
Parmak izini telefonuma okutmuş. İstediği zaman girmiş ve bütün parolalarımı almış, fotoğraf uygulamamdaki bütün fotoları almış. Ve telefonuma bişey yüklemiş nerde olduğumu meğerse ordan biliyormuş.
Dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim. Ama bir pislik yüzünden değmez güçlü olacaksn dedim kendime. Ama çok ağır bir imtihan sadece uyutsunlar beni uzunca bir süre uyandığımda her şey güzel olsun mutlu olayım istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Şikayetini geri çekmeyin yaptıgının bedelini ödesin pislik. Ama benim anlamadıgım parmagını tlf na okuturken, telefonu program yüklerken sen nerdeydin neden tlfnunu başkasına veriyosun ki ya. Güvenmeyin insanlara bu kadar

Seni üzmek için yapıyor. Sakin dert etme kendine. Düşünsene böyle bir tiple evlensen 3 çocuğun falan olsa Allahe esirgesin

Şikayetini geri çekmeyin yaptıgının bedelini ödesin pislik. Ama benim anlamadıgım parmagını tlf na okuturken, telefonu program yüklerken sen nerdeydin neden tlfnunu başkasına veriyosun ki ya. Güvenmeyin insanlara bu kadar
Ben de büyük konuşuyordum, ama olunca insan nasıl olduğunu anlamıyor emin ol. Ve sürekli içime sinmeyen bişeyler var dememe rağmen bunlar oldu. Bu kadarını kimse tahmin edemezdi

Ben de büyük konuşuyordum, ama olunca insan nasıl olduğunu anlamıyor emin ol. Ve sürekli içime sinmeyen bişeyler var dememe rağmen bunlar oldu. Bu kadarını kimse tahmin edemezdi
Herşey insanlar için ve bir anlık. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Benimde 2 kizim var . Keske dışarıdaki herkes sizler kadar masum olsa

3-4 aydır görüştüğüm kişi ayrılmak isteyince aileme tüm yazışmalarımızı attı. Arkadaşıma, ve daha yeni konuşmakta olduğum kişiye atmış. Nasıl bu kadar hasta olabilir insan. Dava açıldığı halde yapıyor bunu Gözü dönmüş.
Parmak izini telefonuma okutmuş. İstediği zaman girmiş ve bütün parolalarımı almış, fotoğraf uygulamamdaki bütün fotoları almış. Ve telefonuma bişey yüklemiş nerde olduğumu meğerse ordan biliyormuş.
Dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim. Ama bir pislik yüzünden değmez güçlü olacaksn dedim kendime. Ama çok ağır bir imtihan sadece uyutsunlar beni uzunca bir süre uyandığımda her şey güzel olsun mutlu olayım istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
oha ne adammış ya ...

Seni üzmek için yapıyor. Sakin dert etme kendine. Düşünsene böyle bir tiple evlensen 3 çocuğun falan olsa Allahe esirgesin
Ya üzüldüğüm nokta şu ki paronayak olduğunu anladım. Yavaşça bitireyim soğusun benden dedim ama olmadı. Göz göre göre oldu herşey. Ama bu boyutu asla tahmin etmedim bu kadar gözü döneceğini. Ben kimseye şans vermezken nasıl dümyanın en iğrenç insanına şans verdim. Ki ben bunu önceden reddetmiştim. Asla tarzım değildi. Sevmek için zorladım kendimi. O bu kadar ısrarcı olunca hadi bakalım denicem dedim

Ya üzüldüğüm nokta şu ki paronayak olduğunu anladım. Yavaşça bitireyim soğusun benden dedim ama olmadı. Göz göre göre oldu herşey. Ama bu boyutu asla tahmin etmedim bu kadar gözü döneceğini. Ben kimseye şans vermezken nasıl dümyanın en iğrenç insanına şans verdim. Ki ben bunu önceden reddetmiştim. Asla tarzım değildi. Sevmek için zorladım kendimi. O bu kadar ısrarcı olunca hadi bakalım denicem dedim
Olan olmuş . Kendini suçlama sakin

Herşey insanlar için ve bir anlık. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Benimde 2 kizim var . Keske dışarıdaki herkes sizler kadar masum olsa
29 yaşındayım. Allahım sizi ve kızlarınızıda doğru insanlarla karşılaştırsn. Ben bu lanet dünyada nasıl çocuk doğurucam bilmiyorum. Hele ki kız çocuğu. Ya hislerimde yanılsaydım keşke , anneminde hisleri kuvvetli ana yüreği işte bu içime sinmedi demişti. Bu kadar farkına varmamıza rağmen bunlar yaşandı o yüzden imtihan diyorum. Bazende çok kzııyorum işin içinden çıkamıyorum

takıntlı ruh hastası.... allah korumuş ki görmüş anlamış gerekli işlemleri başlatmışsınız. geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X