- Konu Sahibi Turkuazliman
Siz nasıl kurtuldunuz
kurtulmadim ki hala

bende zamaninda cok üzüldum ama artik tinlamiyorum bile...devam ederse zaten hapisi boylayacak. simdilik kudursun bakalim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz nasıl kurtuldunuz
kusura bakma bana bir gülme geldi.
yalniz sinirden.
buna benzer bir sapik da benim basimda var...
valla bu yazdiklarini okuyunca sinirlerim depresti
mahkeme bile paklamaz bunlari..
hazmedemiyor iste canim. öyle düsün.
daha da dik dur sen bundan böyle.
okadar istemis ki seni okadar degerli bulmus ki kafayi yemis diye dusun. hatta gerekirse kendisine bile söyle.
ez onu iyice. Beni unutamadigindan böyle yapiyorsun. baskasini asla bulamazsin seni zaten kimse istemez de vsvs... belki ters etki yaratir da gaza gelir kendine baska birini bulur ve seni unutur.
Ruh hastasi pislikler ...
Hem ne ölmesi yahu....hala ayaktayim diye göster kendini. herseyi inkar et. bu sapik yakami birakmiyor de. gururlu egolu bir sekilde dimdik dur. sen dik durdukca kuduracak zaten kudurdukca daha da kafayi yiyecek..ondan sonra kendi kazdigi kuyuya dusecek. hapisi boylar ins
Ama bana zarar verdi aileme ve arkadaşıma attı zaten herşeyi , yapacağı başka ne kaldı ?kurtulmadim ki hala...mahkemeye vermeyi dusunuyordum. benim sapigim da ölmemi istedi ayni cumleleri kurdu hatta.
bende zamaninda cok üzüldum ama artik tinlamiyorum bile...devam ederse zaten hapisi boylayacak. simdilik kudursun bakalim..
Bu sapıklar ne yiyip ıcıyor acaba bu neyin cesareti aklım almıyor.kurtulmadim ki hala...mahkemeye vermeyi dusunuyordum. benim sapigim da ölmemi istedi ayni cumleleri kurdu hatta.
Benimde aklım almıyor Allah büyüktür yaşatacak bin beteriniBu sapıklar ne yiyip ıcıyor acaba bu neyin cesareti aklım almıyor.
Allah ıslah etsin karabasandan beterler.
Sen çok güçlüsün ben mutsuzken sen olmazsın dedi ben güçlü durdukça. Ama yazışmalarımızı atmış nasıl inkar edicem ne dicem
Egılıp bukulmesene.Sen çok güçlüsün ben mutsuzken sen olmazsın dedi ben güçlü durdukça. Ama yazışmalarımızı atmış nasıl inkar edicem ne dicem
Tek başıma yaşadığım bişey olsa geçerdi ama ailemle paylaşmış ve ben bunun geçenileceğini düşünemiyprum,. Bana bakışları ve güvenleri değişecekBırak canım ya ne öleceksin,, allah uzun guzel omur versin suan sınavın bu.
Insallah Gececek her sınav gıbı, sonunda ferahlayacaksın.
Her kotu seyın bir sonu var unutma.
Ailende sahip cıksaymıs sana zaten kotu Bı olay yasıyosun adını anmayın onla konusmayin diyor annen. Sapıgın agzına scsa dıgerlerıne yapmis bi hata dese herkes isine bakacak.Tek başıma yaşadığım bişey olsa geçerdi ama ailemle paylaşmış ve ben bunun geçenileceğini düşünemiyprum,. Bana bakışları ve güvenleri değişecek
Egılıp bukulmesene.
Sevgılıymıssınız yazısmıssınız veya biseyler yasamıssınız. Ok de gec. Evde agla tamam ama ona veya kimseye gösterme agladıgını korktuğunu. Bunu farkettikce dozu yukseltmıs
Ne guzel kuzenin ve arkadasın varmıs. SagolsunlarZaten bak işte noldu dedim ailem beni atacak mı dedim. Sen güçlüsün diyor ısrarla.İnsan evladını bırakmaz dedim. Kuzenimede atmış herşeyi kuzenimde ona küfürler etmiş. Arkadaşıma atmış gözümde değişcek mi ne diye bana özel yazışmanı atıyorsun demiş
Ablam bile beni suçladı. Ben onun en kötü gününde yanında oldum. Bir tek ben bunu yaşamış bir tek ben biri ile görüşmüşümgibi davranıyorlarAilende sahip cıksaymıs sana zaten kotu Bı olay yasıyosun adını anmayın onla konusmayin diyor annen. Sapıgın agzına scsa dıgerlerıne yapmis bi hata dese herkes isine bakacak.
Bu anne sana guvense nolur, milleti koruklemıs bide
Hıc bunun utancını yasama. Guclu dur.
Sen şu an ailenden farklı bir yerde misin ?Tek başıma yaşadığım bişey olsa geçerdi ama ailemle paylaşmış ve ben bunun geçenileceğini düşünemiyprum,. Bana bakışları ve güvenleri değişecek
Al iste cekırdek ailen arkanda durmamıs, sen hala guvenlerını kaybettim dıyosun buyuzden psikolojini bozuyorsun bosver onları.Ablam bile beni suçladı. Ben onun en kötü gününde yanında oldum. Bir tek ben bunu yaşamış bir tek ben biri ile görüşmüşümgibi davranıyorlar
Ğöğsümde kitle vardı en son gittiğimde büyümüştü biraz . Ve bu olaydan sonra ğöğsümde ağrılar olmaya başladı eğer sağlıma bişey olursa o da hapiste çürüsün şikayetimi asla geri çekmemSen şu an ailenden farklı bir yerde misin ?
Zaten yapabileceği bütün pislikleri yapmış dahası yok ki. Şikayette de bulunmuşsun gerisi artık polise, mahkemeye kalmış.
Evet zor bir süreç ama hayat devam ediyor.
Zaten bak işte noldu dedim ailem beni atacak mı dedim. Sen güçlüsün diyor ısrarla.İnsan evladını bırakmaz dedim. Kuzenimede atmış herşeyi kuzenimde ona küfürler etmiş. Arkadaşıma atmış gözümde değişcek mi ne diye bana özel yazışmanı atıyorsun demiş
Babam arkadam durmuş o yaratıkla konuşmuş. Konuyu kapatma sözü vermiş babama, babamda tamam çeker demiş şikayeti, ardından tekrar yazmış çevreme. Neden diye sorduğunda şikayetini çekmemiş ondan yazdım demiş. Neden çekmediniz diye sorabilirdi ne diye gidip yazmış alçak yalancıKimse için pes etme bu hayatta güçlü dur Kötü bir süreç ve anladığım kadarıyla yalnızsın ama Allah büyük yardımcın olsun bu günleri de atlatırsın inşallah![]()
Evet iletişime geçmemi istiyor asla geçmiyorym. Arayıp nasıl böyle bişey yaparsın dememi istiyor. Sesini duysam kusarım o derece. Asla ve asla ölsem dahi konuşmayacağımı söyledimAdam sağlam ruh hastası çıkmış. Eğer hakkında suç duyurusunda bulunduysan yapabileceğin en doğru şey onu muhattap alma tepkisiz kal. En güzel tepki onu hiç saymak olacaktır. Biliyorum çok çok zor bunu yapmak ama amacı zaten sinirlendirmek üzmek.