Ağır bir travma yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün lise hayatımı zehir eden bir sapığım olmuştu.Ben sevgili olmamıştım,kabul etmiyorum diye takılmıştı peşime.Okul çıkışlarında beklerdi,beden dersini okul bahçe demirlerinden izlerdi.Kendisi okumuyordu.Arkadaslarimla yemeğe gitsem yan masada olurdu.Kaç kere evimizin etrafında ya da apartmanımizda gördüm.Ev numaramızı arardı o zaman cep telefonu yok tabi.Ben çıkarsam seni seviyorum derdi,başkası çıkarsa kapatirdi.Telefon çalınca soğuk terler bosalirdi benden.Daha neler neler.Babam aşırı sinirli bir insandı.Söyleyemedim.Üniversiteyi başka şehri kazanıp kurtuldum.Evlenmis, kızına benim adımı vermiş 🤦Nasıl bir stres,nasıl bir bela biliyorum.Umarım kurtulursunuz.

Şu sitede ilk etapta karşı cinse telefon numaramı vermediğim için sorun yaşıyorum diye bir konu açtığımda neredeyse uzaylı olduğum sonucuna varılacaktı. Ne tutucu, geri kafalı olduğum kalmıştı ne de tatlısu feministliğim... Neyse konunuza dönersek; böyleleri için kendinizi yıpratmanıza değmez aksine daha da güçlü ve dimdik durmanız gerek. Ancak o şekilde mücadele edilir onlarla. .
Olacağı varsa oluyormuş, mantıklı ve dikkatli davranan bir insandım ama oldu işte yaşanacağı varmış

Bütün lise hayatımı zehir eden bir sapığım olmuştu.Ben sevgili olmamıştım,kabul etmiyorum diye takılmıştı peşime.Okul çıkışlarında beklerdi,beden dersini okul bahçe demirlerinden izlerdi.Kendisi okumuyordu.Arkadaslarimla yemeğe gitsem yan masada olurdu.Kaç kere evimizin etrafında ya da apartmanımizda gördüm.Ev numaramızı arardı o zaman cep telefonu yok tabi.Ben çıkarsam seni seviyorum derdi,başkası çıkarsa kapatirdi.Telefon çalınca soğuk terler bosalirdi benden.Daha neler neler.Babam aşırı sinirli bir insandı.Söyleyemedim.Üniversiteyi başka şehri kazanıp kurtuldum.Evlenmis, kızına benim adımı vermiş 🤦Nasıl bir stres,nasıl bir bela biliyorum.Umarım kurtulursunuz.
İyi evlenmiş bari bu da evlensin, başka türlü olmayacak kim bu namussuza artık güvenir bilmiyorum. Karısınada şantaj yapar bu

3-4 aydır görüştüğüm kişi ayrılmak isteyince aileme tüm yazışmalarımızı attı. Arkadaşıma, ve daha yeni konuşmakta olduğum kişiye atmış. Nasıl bu kadar hasta olabilir insan. Dava açıldığı halde yapıyor bunu Gözü dönmüş.
Parmak izini telefonuma okutmuş. İstediği zaman girmiş ve bütün parolalarımı almış, fotoğraf uygulamamdaki bütün fotoları almış. Ve telefonuma bişey yüklemiş nerde olduğumu meğerse ordan biliyormuş.
Dünyam başıma yıkıldı ölmek istedim. Ama bir pislik yüzünden değmez güçlü olacaksn dedim kendime. Ama çok ağır bir imtihan sadece uyutsunlar beni uzunca bir süre uyandığımda her şey güzel olsun mutlu olayım istiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Psikopat deli.Canım gecıcek sabret.

Ağır hastaymış cidden.
Siz kötü bşy yapmadınız üzülmeyin p Şerefsiz üzülsün.
Sonucu ne olursa olsun mahkemeye gidin herkese de rezil edin.

Psikopat deli.Canım gecıcek sabret.
İnşallahhhh🙏 Kadın olmak zor , geç kız olmak zor , çocuk olmak zor. Dünya iyi kalpler için bir cehennem. Bir kadın bir erkeğe bunu yapamaz, neden çünkü namus bir tek kadın vardır... Cahiliye devrinde yaşıyorlar. Bir kadını bununla tehdit edebiliyorlar.

Ağır hastaymış cidden.
Siz kötü bşy yapmadınız üzülmeyin p Şerefsiz üzülsün.
Sonucu ne olursa olsun mahkemeye gidin herkese de rezil edin.
Zaten silahı olanların silahına el koyuyorlar böyle durumlarda. Allah yaşattığının bin katını yaşatsın. Benim ömrümden ömür gitti. Günleri , ayları , saatleri bilmiyorum sadece zaman geçsin bitsin isriyorum her şey

Zaten silahı olanların silahına el koyuyorlar böyle durumlarda. Allah yaşattığının bin katını yaşatsın. Benim ömrümden ömür gitti. Günleri , ayları , saatleri bilmiyorum sadece zaman geçsin bitsin isriyorum her şey
Pis adam ya ne desem ruh hastası manyak.

Üzme kendini değişen birşey olmuyor senden gidiyor hep.

Bu ruh hastaları böyle Ya bende de vardı bir tane. Telefonunuzu vermek istemezseniz de niyeeee bir şey mi saklıyosuuunnn diyorlar ...
ne münasebet! telefonumu niye verecekmişim?? ben telefonumu benim gözümün önünde olmazsa eşimin eline bile vermiyorum. bu psikopat nasıl bu kadar işlemler, yüklemeler filan yapıyor??

ne münasebet! telefonumu niye verecekmişim?? ben telefonumu benim gözümün önünde olmazsa eşimin eline bile vermiyorum. bu psikopat nasıl bu kadar işlemler, yüklemeler filan yapıyor??
Ben de verme gereği duymuyorum, mesela nişanlım namaza giderken bana bırakıp gidiyor ama hiç aklıma gelmiyor bakmak bile, kenara bırakıyorum duruyor öyle. İnsanın aklına kolay kolay gelecek şeyler değil bunlar.
Bu arada konu sahibi, sana da çok içten dualar ettim, başkasının bir başkasına ettiği dua kabul olur derler, umarım kurtulursun bu durumdan.
Seni eleştirenlere hiç bakma, insanın elinde olan birşey değil, bir anda oluyor, göz göre göre oluyor, müdahele bile edemiyorsun sanki elin kolun, ağzın dilin bağlanıyor. Velhasıl olacağı varsa bir şekilde oluyor.

Verdim mahkemeye koruma kararına rağmen devam etti buna üstüne iki kişite daha yazdı
Korunma kararında sizin yakınlarınızla iletişim kuramayacağı; kurduğu takdirde hapise gireceği yer almıyor mu? Almıyorsa bu maddeyi ekletin ve yeni bir korunma kararı aldırın. Gerçekten devam ederse de ceza alması için şikayet edin. Biraz içeri girsin de aklı başına gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X