Ağır cümleler çözemedim

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi akşamlar... Kayınvalidemle evimi temizlik bahanesiyle karıştırmasın taa yatak odamdaki Çekmeceleri iç çamaşırlarımı Alıp yerini değiştirmesi. Gece biz uyurken çocuğu almak için dalıp odama girmesi evimi kendi evi görüp bizi yönetmeye çalışması nasıl korunacağımıza kadar herşeye karışması yüzünden. Yaklaşık bir iki senedir mesafeli davranıyorum çok gidip gelmiyorum dört beş saat uzakta oturuyor. Lohusalık dönemimde onun karışması yüzünden bunalıma girdim. Ama eşim bunu hiç anlamadı. İyi niyetli sana yardım ediyor sen onun gitmesini istediğin için böyle yapıyorsun vs dedi... Neyse gelelim bugunku mevzumuza izin alalım onları ziyarete gidelim diye kararlaştırmıştık. Eşim izin alamadı ben aldım. Ben aldıktan sonra söyledi alamadığını. İyi o zaman ben gideyim dedim otobüsle. Niye diye sordu şok oldum. Gitmenin nedeni mi olur niyesi mi dedim. Hayır sevmediğin aileme gitmek istiyorsun onu de dedi. Ben asla aileni sevmiyorum gibi bişey demedim aslında. Sonra tartıştık telefonda bunalıma beni dedim. Çünkü çok şaşırdım. Elim ayağım titredi sinirden. Bak iyi değilim dedim. Ehehe sen de iyi değilim diyorsun sürekli dedi.. Kendini küçültme yeter dedi... Eve geldim akşam dedim neden öyle konuştun bir de iyi taraflarımı konuş dedim. Bak evime geliyo her istediğini yapıyo dedim. Bu sefer başladı saydırdı senin çekmeceni karıştırıp ne yapcak temizlik yaptı vs... Oysa ben çekmece açmasını bugun hiç dememiştim. Benim ailem seni seviyor sen onları sevmiyorsun dedi. Ailesi bir gün bile arayıp gel demez oysa.. Sonra da bıktım falan dedi. Bana akıl verir misiniz

kayinvalideniz 4 5 saat uzakta oturuyor il istanbul degilse farkli bir şehir olur o uzaklık? nasil bu kadar karisabiliyor? ve temizlik yapmaya size neden geliyor?

Geldiğin de bir günlüğüne gelmiyor kaldığında da karışmadığı kalmıyor
anlattiginiza gore haklısınız yani sanane benim odamın cekmecesinde ki ic camasirindan ve ya nasil korunacağimdan? eşinize bence kibarca anlatın anlayisli bir adamsa ve sizi dinlemeyi biliyorsa anlayacaktır

Ne insanlar var arkadaş... Don pesinde uckur pesinde mi kosuyor bu kadin...

Kaynana degil mi, her haltin en iyisi onlarda. En becerikli, en temiz, en akilli onlar.. Ah unutmayayim bir de varsa eger kizlari...
Sinirlenmekte haklisin.
Esin saygisizlik etmis, yine de uyma ona.
Sevmesem niye ben gideyim dedim o zaman, izin alamadim der geçerim senin gibi de bakalimm ne olacak...

Zamaninda soylediklerinizi unutmamis aleyhinde kullanmak uzere kaydetmis anlasilan... Bundan sonra dikkatli olun yorum yapmak aile elestirmek konusunda. Özellikle kendi aileniz hakkinda bir sey soylememeye ozen gosterin.

anlattiginiza gore haklısınız yani sanane benim odamın cekmecesinde ki ic camasirindan ve ya nasil korunacağimdan? eşinize bence kibarca anlatın anlayisli bir adamsa ve sizi dinlemeyi biliyorsa anlayacaktır
Çok anlattım ama o hep iyi niyetli temizlik yapıyor dedi

iyice kafayı yedi bu kayınvalide milleti. Gelinin donlarını görünce ne geçiyor eline acaba?

Kızmayın ama ben de okurken madem sevmiyorsun neden ben gideyim dedin ki diye düşündüm

Insanın aklına o geliyor ilk

Zaten o erkek anneleri hep temizler vs ama esasen kız anneleri de öyle onlar da karışıyor sadece bize batmıyor

Annemler bizde idi oğlum küçüktü bicim yatakta eşim de salonda yatıyordu geldi o da yatağa yattı sonra annem gelmiş sabah neden orada yattı sıkışmadı mı diyor

Ona neyse Kv bunu dese çıngar çıkar ben de sana ne istediği yerde yatar dedim kendi anneme

Geçmişi unutun boşverin iç çamaşırınızı da görsün bir şey olmaz canı çekerse eşinize kardeş yapar o düşünsün

Kızmayın ama ben de okurken madem sevmiyorsun neden ben gideyim dedin ki diye düşündüm

Insanın aklına o geliyor ilk

Zaten o erkek anneleri hep temizler vs ama esasen kız anneleri de öyle onlar da karışıyor sadece bize batmıyor

Annemler bizde idi oğlum küçüktü bicim yatakta eşim de salonda yatıyordu geldi o da yatağa yattı sonra annem gelmiş sabah neden orada yattı sıkışmadı mı diyor

Ona neyse Kv bunu dese çıngar çıkar ben de sana ne istediği yerde yatar dedim kendi anneme

Geçmişi unutun boşverin iç çamaşırınızı da görsün bir şey olmaz canı çekerse eşinize kardeş yapar o düşünsün
Ben aslında eşimin gönlünü yapmak için gitmek istedim

İyi akşamlar... Kayınvalidemle evimi temizlik bahanesiyle karıştırmasın taa yatak odamdaki Çekmeceleri iç çamaşırlarımı Alıp yerini değiştirmesi. Gece biz uyurken çocuğu almak için dalıp odama girmesi evimi kendi evi görüp bizi yönetmeye çalışması nasıl korunacağımıza kadar herşeye karışması yüzünden. Yaklaşık bir iki senedir mesafeli davranıyorum çok gidip gelmiyorum dört beş saat uzakta oturuyor. Lohusalık dönemimde onun karışması yüzünden bunalıma girdim. Ama eşim bunu hiç anlamadı. İyi niyetli sana yardım ediyor sen onun gitmesini istediğin için böyle yapıyorsun vs dedi... Neyse gelelim bugunku mevzumuza izin alalım onları ziyarete gidelim diye kararlaştırmıştık. Eşim izin alamadı ben aldım. Ben aldıktan sonra söyledi alamadığını. İyi o zaman ben gideyim dedim otobüsle. Niye diye sordu şok oldum. Gitmenin nedeni mi olur niyesi mi dedim. Hayır sevmediğin aileme gitmek istiyorsun onu de dedi. Ben asla aileni sevmiyorum gibi bişey demedim aslında. Sonra tartıştık telefonda bunalıma beni dedim. Çünkü çok şaşırdım. Elim ayağım titredi sinirden. Bak iyi değilim dedim. Ehehe sen de iyi değilim diyorsun sürekli dedi.. Kendini küçültme yeter dedi... Eve geldim akşam dedim neden öyle konuştun bir de iyi taraflarımı konuş dedim. Bak evime geliyo her istediğini yapıyo dedim. Bu sefer başladı saydırdı senin çekmeceni karıştırıp ne yapcak temizlik yaptı vs... Oysa ben çekmece açmasını bugun hiç dememiştim. Benim ailem seni seviyor sen onları sevmiyorsun dedi. Ailesi bir gün bile arayıp gel demez oysa.. Sonra da bıktım falan dedi. Bana akıl verir misiniz

Eşiniz izin alamamış sizde onu bahane edın gıtmeyin neden size birey olarak saygı göstermeyen bı kv ye bu kadar ince düşünüyorsunuz. İkinci olarak bende daha baska konularda esimle yasadım kv olayını su var ki çoğu erkek bızler gıbı acık olup evet annem haksız bu konuda dıyemıyo ya da gerçekten bunu göremiyor o yüzden o konuları açmamaya çalışın açılınca da evet senın dediğin gıbı de olabılır die politik cevaplar verip kapatın derim. Ama size yapılanlara karşı tavrınız kendı içinizde net olsun tavrınızı farkederse de hiç farkında deilim ya gıbı erkekler gıbı anlamamış yapım derşm

Kv demden hiç hoşlanmıyorum hayatta da elim yokken gidemem
Eşim varken bile bir günde afakanlar basıyor eşim yokken neden gdeyim

Siz de cok dile getirmeyin annen şöyle annen böyle diye

Birsey varsa kv nize direkt söyleyin eşinize değil

Çoğu erkek annesine toz kondurmaz ve eşinden bile uzaklasır

Dikkatli olun

Eşiniz izin alamamış sizde onu bahane edın gıtmeyin neden size birey olarak saygı göstermeyen bı kv ye bu kadar ince düşünüyorsunuz. İkinci olarak bende daha baska konularda esimle yasadım kv olayını su var ki çoğu erkek bızler gıbı acık olup evet annem haksız bu konuda dıyemıyo ya da gerçekten bunu göremiyor o yüzden o konuları açmamaya çalışın açılınca da evet senın dediğin gıbı de olabılır die politik cevaplar verip kapatın derim. Ama size yapılanlara karşı tavrınız kendı içinizde net olsun tavrınızı farkederse de hiç farkında deilim ya gıbı erkekler gıbı anlamamış yapım derşm
İşte ben bu söylediklerinizi çünkü çok doğru söylüyorsunuz hiç beceremedim. İçimde kalmasın diye hep anlattım eşime o da hep iyi niyetli dedi. O yapılanlar sana göre yanlış diyerek geçiştirdi. O böyle yaptıkça kızgınlığım daha da büyüdü.. Büyüdükçe Kavga çıktı. Çıktıkça eşim beni haksız buldu

Kv demden hiç hoşlanmıyorum hayatta da elim yokken gidemem
Eşim varken bile bir günde afakanlar basıyor eşim yokken neden gdeyim

Siz de cok dile getirmeyin annen şöyle annen böyle diye

Birsey varsa kv nize direkt söyleyin eşinize değil

Çoğu erkek annesine toz kondurmaz ve eşinden bile uzaklasır

Dikkatli olun
Haklısınız ama bişey yokmuş gibi davranıp rahatsızlığımı ifade etmezsem yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum

Haklısınız ama bişey yokmuş gibi davranıp rahatsızlığımı ifade etmezsem yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum[/QUOT

Valla ben eski evliliğimde 4 sene konustum
Ama eski elim bir türlü anlamadı , en sonunda pes edip bosandım

Şimdi yine evliyim ve eşim ailesini tanıyor
Siz ne kadar dile getirseniz de kocanızin kendisinin görmesi lazım bazı seyleri
Siz konustukca size arkasını döner
Ne yapacaksaniz neyi ifade edecekseniz sakince düşünerek hareket edin.

ee niye gitmek istediniz ki ?
adam haklı şaşırmakta..
benim kv ile aram gayet iyidir hiçbir sorun yaşamadık bunca zaman( 13 yıl ) ama eşim gitmiyorsa ben niye gideyim deli miyim ? iznim de varken niye kv de geçireyim..

Back
X