Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi niyetle şaşırmadım canomee niye gitmek istediniz ki ?
adam haklı şaşırmakta..
benim kv ile aram gayet iyidir hiçbir sorun yaşamadık bunca zaman( 13 yıl ) ama eşim gitmiyorsa ben niye gideyim deli miyim ? iznim de varken niye kv de geçireyim..
neden gelip temizlik yapıyor o gelmeden temizleyin evinizi.ayrıca sevmediğiniz b,r yere eşsiz neden gidilir.hem yalakalık yapayım hem de arkasından atayım da ne oluyor.İyi akşamlar... Kayınvalidemle evimi temizlik bahanesiyle karıştırmasın taa yatak odamdaki Çekmeceleri iç çamaşırlarımı Alıp yerini değiştirmesi. Gece biz uyurken çocuğu almak için dalıp odama girmesi evimi kendi evi görüp bizi yönetmeye çalışması nasıl korunacağımıza kadar herşeye karışması yüzünden. Yaklaşık bir iki senedir mesafeli davranıyorum çok gidip gelmiyorum dört beş saat uzakta oturuyor. Lohusalık dönemimde onun karışması yüzünden bunalıma girdim. Ama eşim bunu hiç anlamadı. İyi niyetli sana yardım ediyor sen onun gitmesini istediğin için böyle yapıyorsun vs dedi... Neyse gelelim bugunku mevzumuza izin alalım onları ziyarete gidelim diye kararlaştırmıştık. Eşim izin alamadı ben aldım. Ben aldıktan sonra söyledi alamadığını. İyi o zaman ben gideyim dedim otobüsle. Niye diye sordu şok oldum. Gitmenin nedeni mi olur niyesi mi dedim. Hayır sevmediğin aileme gitmek istiyorsun onu de dedi. Ben asla aileni sevmiyorum gibi bişey demedim aslında. Sonra tartıştık telefonda bunalıma beni dedim. Çünkü çok şaşırdım. Elim ayağım titredi sinirden. Bak iyi değilim dedim. Ehehe sen de iyi değilim diyorsun sürekli dedi.. Kendini küçültme yeter dedi... Eve geldim akşam dedim neden öyle konuştun bir de iyi taraflarımı konuş dedim. Bak evime geliyo her istediğini yapıyo dedim. Bu sefer başladı saydırdı senin çekmeceni karıştırıp ne yapcak temizlik yaptı vs... Oysa ben çekmece açmasını bugun hiç dememiştim. Benim ailem seni seviyor sen onları sevmiyorsun dedi. Ailesi bir gün bile arayıp gel demez oysa.. Sonra da bıktım falan dedi. Bana akıl verir misiniz
anlattiginiza gore haklısınız yani sanane benim odamın cekmecesinde ki ic camasirindan ve ya nasil korunacağimdan? eşinize bence kibarca anlatın anlayisli bir adamsa ve sizi dinlemeyi biliyorsa anlayacaktır
Karakterimi bilmeden yalaka diyemezsin bana evimi temizlemediğimi nerden biliyorsun temizlik hastası kadın yıkanmış şeyleri tekrar yıkıyorneden gelip temizlik yapıyor o gelmeden temizleyin evinizi.ayrıca sevmediğiniz b,r yere eşsiz neden gidilir.hem yalakalık yapayım hem de arkasından atayım da ne oluyor.
yaptıgınız tam yalakalık eşiniz gitmiyor siz gidiyorsunuz arkasından onca sey söylüyorsunuz.sizin gibisini görmedim.şöyle eşiniz ben gidemiyorum sen git deseydi kıyameti koparırdınız.kendinizle çeliştiğinizi ne yapmaya çalıştıgınız sormuş eşiniz.belki iyi niyetli gitme benim yanımda kal ben olmadan ne işin var demiş.Karakterimi bilmeden yalaka diyemezsin bana evimi temizlemediğimi nerden biliyorsun temizlik hastası kadın yıkanmış şeyleri tekrar yıkıyor
İyi akşamlar... Kayınvalidemle evimi temizlik bahanesiyle karıştırmasın taa yatak odamdaki Çekmeceleri iç çamaşırlarımı Alıp yerini değiştirmesi. Gece biz uyurken çocuğu almak için dalıp odama girmesi evimi kendi evi görüp bizi yönetmeye çalışması nasıl korunacağımıza kadar herşeye karışması yüzünden. Yaklaşık bir iki senedir mesafeli davranıyorum çok gidip gelmiyorum dört beş saat uzakta oturuyor. Lohusalık dönemimde onun karışması yüzünden bunalıma girdim. Ama eşim bunu hiç anlamadı. İyi niyetli sana yardım ediyor sen onun gitmesini istediğin için böyle yapıyorsun vs dedi... Neyse gelelim bugunku mevzumuza izin alalım onları ziyarete gidelim diye kararlaştırmıştık. Eşim izin alamadı ben aldım. Ben aldıktan sonra söyledi alamadığını. İyi o zaman ben gideyim dedim otobüsle. Niye diye sordu şok oldum. Gitmenin nedeni mi olur niyesi mi dedim. Hayır sevmediğin aileme gitmek istiyorsun onu de dedi. Ben asla aileni sevmiyorum gibi bişey demedim aslında. Sonra tartıştık telefonda bunalıma beni dedim. Çünkü çok şaşırdım. Elim ayağım titredi sinirden. Bak iyi değilim dedim. Ehehe sen de iyi değilim diyorsun sürekli dedi.. Kendini küçültme yeter dedi... Eve geldim akşam dedim neden öyle konuştun bir de iyi taraflarımı konuş dedim. Bak evime geliyo her istediğini yapıyo dedim. Bu sefer başladı saydırdı senin çekmeceni karıştırıp ne yapcak temizlik yaptı vs... Oysa ben çekmece açmasını bugun hiç dememiştim. Benim ailem seni seviyor sen onları sevmiyorsun dedi. Ailesi bir gün bile arayıp gel demez oysa.. Sonra da bıktım falan dedi. Bana akıl verir misiniz
Konunun temizlik olmadığını anlamamışsınız siz sanırım sizin de iç çamaşırlarının çıkartılsa sizin de odanıza girilse eminim kıyameti koparırdınızsende evlisin yarın çocuğun olduğu zaman sende gitmessin evine. kendi anneniz gelse temizlik yapsa böyle düşünmezsin.kaynanan ne güzel temizliğini yapmış yardım etmiş.yapmasa otursa,bu seferde oturuyo hiç bir şeye yardım etmiyo diye yakınacaktın..........bence biraz vefasızsınız
Sabah sabah bişeye sinirlendiniz benden çıkarıyorsunuz sanırımyaptıgınız tam yalakalık eşiniz gitmiyor siz gidiyorsunuz arkasından onca sey söylüyorsunuz.sizin gibisini görmedim.şöyle eşiniz ben gidemiyorum sen git deseydi kıyameti koparırdınız.kendinizle çeliştiğinizi ne yapmaya çalıştıgınız sormuş eşiniz.belki iyi niyetli gitme benim yanımda kal ben olmadan ne işin var demiş.
kız dur hele sen şu kreste rezil olan arkadaşmışsın.konularına bakınca anladım.adamın psikolojisi bozuk seninkini de bozmuş.ne işin var böyle ailenin yanında.bunalmışsın belli ki başka alternatifler düşün ya da bu adamı da ailesini de boşamayı, şimdi kızdım kendime yalakalık felan yapıyorsun dedim diye.Konunun temizlik olmadığını anlamamışsınız siz sanırım sizin de iç çamaşırlarının çıkartılsa sizin de odanıza girilse eminim kıyameti koparırdınız
yok kızıyorum gerek yok böyle gitmelere felan.başka alternatifler bul.mesafeyi koru.Sabah sabah bişeye sinirlendiniz benden çıkarıyorsunuz sanırım
Bozuk tabi adam yanlışı ısrarla savunan biri sorun arıyor yanikız dur hele sen şu kreste rezil olan arkadaşmışsın.konularına bakınca anladım.adamın psikolojisi bozuk seninkini de bozmuş.ne işin var böyle ailenin yanında.bunalmışsın belli ki başka alternatifler düşün ya da bu adamı da ailesini de boşamayı, şimdi kızdım kendime yalakalık felan yapıyorsun dedim diye.
aslında şöle bir düşünüyorumda eşim annem hakkında dır dır etmez bazen bana gelir eleştirir çok nadir deli olurum adamdan soğurum anneme nasıl konuşur bana diye soğurum birde sık sık yapsa düşünemiyorum.empati yapmak lazım eşine yansıtma hiç bişiyi yansıtırsanda daha siyasi konuş.annen çekmecemi açıyorya temizlik yapmak için çok utanıyorum yerin dibine giriyorum keşke pis kalsada görmese falan de misal.İyi akşamlar... Kayınvalidemle evimi temizlik bahanesiyle karıştırmasın taa yatak odamdaki Çekmeceleri iç çamaşırlarımı Alıp yerini değiştirmesi. Gece biz uyurken çocuğu almak için dalıp odama girmesi evimi kendi evi görüp bizi yönetmeye çalışması nasıl korunacağımıza kadar herşeye karışması yüzünden. Yaklaşık bir iki senedir mesafeli davranıyorum çok gidip gelmiyorum dört beş saat uzakta oturuyor. Lohusalık dönemimde onun karışması yüzünden bunalıma girdim. Ama eşim bunu hiç anlamadı. İyi niyetli sana yardım ediyor sen onun gitmesini istediğin için böyle yapıyorsun vs dedi... Neyse gelelim bugunku mevzumuza izin alalım onları ziyarete gidelim diye kararlaştırmıştık. Eşim izin alamadı ben aldım. Ben aldıktan sonra söyledi alamadığını. İyi o zaman ben gideyim dedim otobüsle. Niye diye sordu şok oldum. Gitmenin nedeni mi olur niyesi mi dedim. Hayır sevmediğin aileme gitmek istiyorsun onu de dedi. Ben asla aileni sevmiyorum gibi bişey demedim aslında. Sonra tartıştık telefonda bunalıma beni dedim. Çünkü çok şaşırdım. Elim ayağım titredi sinirden. Bak iyi değilim dedim. Ehehe sen de iyi değilim diyorsun sürekli dedi.. Kendini küçültme yeter dedi... Eve geldim akşam dedim neden öyle konuştun bir de iyi taraflarımı konuş dedim. Bak evime geliyo her istediğini yapıyo dedim. Bu sefer başladı saydırdı senin çekmeceni karıştırıp ne yapcak temizlik yaptı vs... Oysa ben çekmece açmasını bugun hiç dememiştim. Benim ailem seni seviyor sen onları sevmiyorsun dedi. Ailesi bir gün bile arayıp gel demez oysa.. Sonra da bıktım falan dedi. Bana akıl verir misiniz