Ağır depresyon

Aksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler
Kimse doktoruna danışmadan bırakmasın zaten...bu hastalık önemli bi hastalık umutduz insan herkötülüğü yapar kendine ve çevresine...oyüzden doktor kontrolünde olmalı herşey...terapinn amacı düşünceleri değiştirmek burda bizi etkileyen şeyler sürekli olumsuz düşünmek...ilaç kolay yol ama kesin çözüm değil...

Hiçkimse psikiyatri doktoruyla iletişimini birakmaz zaten burda herkes yasadigi deneyimleri paylasiyor

Beyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladi
Aksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler
Siz ilacı kendiniz bıraktığınız için mi tekrarladi

Hiç geçmiyor diyenler ilacı bırakınca daha ağır tekrarliyor diyenler bir süre sonra ilaçlarda fayda etmiyor bu hastalık bikere bulastimi zor beyin kimyası bozuluyor ve birdaha asla düzelmiyor diyenler gorseniz mahfoldum uzulmekten kaç gündür

İnanın öyle bişey yok..kimsenin dediğini takmayın..herkes kafasına göre herşeyi diyor bilinçsizce...bizim durumumuzdakiler zaten herşeyden etkilenen korkan endişe duyan insanlar oluyo oyüzden herkesi özrllikle olumsuz konuşanları duymazdan gelin...bana inanın düzenli terapiyle tamamen geçiyor...benim hatam ben hiç terapiye düzenli gitmedim...gitmek lazım...başınız ağrıdığında yada uzun süre antibiyotik kullanmanız gerektiğinde ben daha önce kullanmıştım şimdi kullanmıyım diyomusunuz? Hayır...iyileşene kadar kullanmalısınız...beyinde bi organ diğer her organ gibi...hiç merak etmeyin...geçicek...

Siz ilacı kendiniz bıraktığınız için mi tekrarladi
2 yil kullanmami öneriyodu doktor.2yil sonra görusmeye gittigimde iyilestim hamile kalmak istiyorum birakiyimi dedigimde birak diyordu 2 ay sonra tekrar hoop anksiyete basliyodu.en son başka iyi bi doktor buldum ilaci birakma devam et hamile kaldigini ögrenene kadar hicbir zarari olmaz ögrenince birakirsin 3 ayligina sonra yine başlariz dedi

Çok sağolun işte çoğunluk aynı şeyi söyleyince daha şiddetli tekrarliyor filan zaten çok ağır şeyler yaşadım iki aydır tedavim devam ediyor ama ilaçlar fayda etmiyor çünki okuduğum yorumlardan sonra mahfoldum aglamaktan

Ilaciniz etki etmediyse doktora söyleyin degistirsin.2 ayda etki etmesi lazim tamamen iyilesmede 6ayda saglanir.doktorunuz size 2 ay sonra kontrole gel demedimi

Bide sen şu an iyileşmeyi degilde ilaci birakicaan ve biraktiktan sonraki zamanı düsünüyosun.ilaci birakirsam ne olur diycene şu an nasil iyilesirim ona kafa yor öncelikle.kaç yasindasin. buralara degilde ailene ve doktoruna sor sorularini

Hiç gecmiyor diye bisey yok ilaclar 6 ayda eskisi gibi yapar insani ama etki etmeyen ilaclarda var doktor bu yuzden 2 ay sonra gel sana etki etmediyse degistirelim ilacini der.senin 2 ayin bitmiş buralara bakip agliycana doktorunla görus ailenden yardim al

Kesinlikle katılıyorum.4 5 sefer iyilestim diyip biraktim ve başa dondum. artik beyin kimyasallarimi yerine koyan tedavimi assla birakmam:)

Ilaciniz etki etmediyse doktora söyleyin degistirsin.2 ayda etki etmesi lazim tamamen iyilesmede 6ayda saglanir.doktorunuz size 2 ay sonra kontrole gel demedimi
doz yükselttik bir 10 gün daha kullanıp kontrole gidicam dediğim gibi aslında ilaç fayda etmeye başladı ama kendimi o kadar üzüyorum ki birde hastalığın tekrarlaması olayını taktım kafaya okuduğum olumsuz yorumlar filan derken iyice kötü oldum mahfettim kendimi

Arkadaşlar, ne yapın ne edin; kendinize acımayın!
Acılara boğulursunuz. Onun çıkışı yok...

Ilaci birakirsan tekrarlar.sende ilacini birakma ozaman

Yıllardır ara ara depresyonum olurdu.lakin en fecisini 2013 te yaşadım.majör depresyondu bu kez .2ay süründüm,tükendim,acillere göturülüyordum.yavaş yavaş iyilesiyordum ama uygun ilacı bulana kadar düzelememiştim tam olarak.
2016 kasım sonu hamile kaldım.8aydir ilaç içmiyordum ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle tekrar hastalandım.dogumdan sonra iyileştim.Bende sanırım ilacı bırakınca bir altı ay sonra hortluyor depresyon.

Okuyunca kendimi gördüm resmen ayni tarihlerde ayni seyleri yasamisiz.benimde ilacimi birakinca 2013te cok agir bi sekilde geri gelmisti depresyon bende 3 ay sürünmüstüm ve senin gibi 2016da hamile kalmistim.bende birakinca 2 ay sonra hortluyo ama

Niçin tekrar ediyor peki ilacı ömür boyu kullanmak mi lazım o zaman hiç geçmiyor sanırım bu hastalık

Benimde majördü.aylarca yemek yiyememiş uyuyamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…