Kimse doktoruna danışmadan bırakmasın zaten...bu hastalık önemli bi hastalık umutduz insan herkötülüğü yapar kendine ve çevresine...oyüzden doktor kontrolünde olmalı herşey...terapinn amacı düşünceleri değiştirmek burda bizi etkileyen şeyler sürekli olumsuz düşünmek...ilaç kolay yol ama kesin çözüm değil...Aksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler
Tabiiki doktorlarla görusuyorum hemde yillardir.kafama göre ilac alicak halim yok ya biraz mantıklı konuşun.zaten iyiyim şu an Allaha cok şükür 12 yıl önceki halimden eser yok
Beyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladi
Siz ilacı kendiniz bıraktığınız için mi tekrarladiAksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler
Hiç geçmiyor diyenler ilacı bırakınca daha ağır tekrarliyor diyenler bir süre sonra ilaçlarda fayda etmiyor bu hastalık bikere bulastimi zor beyin kimyası bozuluyor ve birdaha asla düzelmiyor diyenler gorseniz mahfoldum uzulmekten kaç gündürHiç olurmu siz başta kabuk etmişsiniz iyileşemiceğinizi...inanın brnde aynı durumdayım...hep depresyondayım hem anksiyete panik atak hepsi var...ama bunlardanda kötüsü hep kötü olabiliceğine tamamen inanmak...bende kötüyüm ama asla kabul etmiyorum hayatım boyuncada böyle olmayı düşünemiyorum bile...hiç geçmez hiç geçmez diyenler etrafta çok çnkü bilinçsizler...terapiye gitmezseniz bu düşüncelerinizi değiştirmezseniz iyileşmemeniz normal olur zaten...bende o hataya düştüm hiç doktora gitmedim sadece ilaç la idare ettim bırakınca hop başa döndüm...insan yaşarken imkansız düzelmek gibi geliyo ama inanın öyle değil
İnanın öyle bişey yok..kimsenin dediğini takmayın..herkes kafasına göre herşeyi diyor bilinçsizce...bizim durumumuzdakiler zaten herşeyden etkilenen korkan endişe duyan insanlar oluyo oyüzden herkesi özrllikle olumsuz konuşanları duymazdan gelin...bana inanın düzenli terapiyle tamamen geçiyor...benim hatam ben hiç terapiye düzenli gitmedim...gitmek lazım...başınız ağrıdığında yada uzun süre antibiyotik kullanmanız gerektiğinde ben daha önce kullanmıştım şimdi kullanmıyım diyomusunuz? Hayır...iyileşene kadar kullanmalısınız...beyinde bi organ diğer her organ gibi...hiç merak etmeyin...geçicek...Hiç geçmiyor diyenler ilacı bırakınca daha ağır tekrarliyor diyenler bir süre sonra ilaçlarda fayda etmiyor bu hastalık bikere bulastimi zor beyin kimyası bozuluyor ve birdaha asla düzelmiyor diyenler gorseniz mahfoldum uzulmekten kaç gündür
2 yil kullanmami öneriyodu doktor.2yil sonra görusmeye gittigimde iyilestim hamile kalmak istiyorum birakiyimi dedigimde birak diyordu 2 ay sonra tekrar hoop anksiyete basliyodu.en son başka iyi bi doktor buldum ilaci birakma devam et hamile kaldigini ögrenene kadar hicbir zarari olmaz ögrenince birakirsin 3 ayligina sonra yine başlariz dediSiz ilacı kendiniz bıraktığınız için mi tekrarladi
Çok sağolun işte çoğunluk aynı şeyi söyleyince daha şiddetli tekrarliyor filan zaten çok ağır şeyler yaşadım iki aydır tedavim devam ediyor ama ilaçlar fayda etmiyor çünki okuduğum yorumlardan sonra mahfoldum aglamaktanİnanın öyle bişey yok..kimsenin dediğini takmayın..herkes kafasına göre herşeyi diyor bilinçsizce...bizim durumumuzdakiler zaten herşeyden etkilenen korkan endişe duyan insanlar oluyo oyüzden herkesi özrllikle olumsuz konuşanları duymazdan gelin...bana inanın düzenli terapiyle tamamen geçiyor...benim hatam ben hiç terapiye düzenli gitmedim...gitmek lazım...başınız ağrıdığında yada uzun süre antibiyotik kullanmanız gerektiğinde ben daha önce kullanmıştım şimdi kullanmıyım diyomusunuz? Hayır...iyileşene kadar kullanmalısınız...beyinde bi organ diğer her organ gibi...hiç merak etmeyin...geçicek...
Ilaciniz etki etmediyse doktora söyleyin degistirsin.2 ayda etki etmesi lazim tamamen iyilesmede 6ayda saglanir.doktorunuz size 2 ay sonra kontrole gel demedimiÇok sağolun işte çoğunluk aynı şeyi söyleyince daha şiddetli tekrarliyor filan zaten çok ağır şeyler yaşadım iki aydır tedavim devam ediyor ama ilaçlar fayda etmiyor çünki okuduğum yorumlardan sonra mahfoldum aglamaktan
Kesinlikle katılıyorum.4 5 sefer iyilestim diyip biraktim ve başa dondum. artik beyin kimyasallarimi yerine koyan tedavimi assla birakmam:)Hmm anladım. Bir hastalık olduğunda mesela vücudumuzda birşey eksikse onu ilaç yoluyla alırız bu sayede o eksikliği gidermiş oluruz hem de eksikliğinin vücudumuzda meydana getirdiği belirtiler gider.
Psikolojik hastalıklar da bundan farklı değil. Beyindeki bazı kimyasallarin azlığından kaynaklanıyor ve sen ilaç alarak onu yerine koyuyorsun.
Düzelmedi diyenler de doktorun söylediklerine uymadan ilacı kafalarına göre bırakanlar.
doz yükselttik bir 10 gün daha kullanıp kontrole gidicam dediğim gibi aslında ilaç fayda etmeye başladı ama kendimi o kadar üzüyorum ki birde hastalığın tekrarlaması olayını taktım kafaya okuduğum olumsuz yorumlar filan derken iyice kötü oldum mahfettim kendimiIlaciniz etki etmediyse doktora söyleyin degistirsin.2 ayda etki etmesi lazim tamamen iyilesmede 6ayda saglanir.doktorunuz size 2 ay sonra kontrole gel demedimi
Ilaci birakirsan tekrarlar.sende ilacini birakma ozamandoz yükselttik bir 10 gün daha kullanıp kontrole gidicam dediğim gibi aslında ilaç fayda etmeye başladı ama kendimi o kadar üzüyorum ki birde hastalığın tekrarlaması olayını taktım kafaya okuduğum olumsuz yorumlar filan derken iyice kötü oldum mahfettim kendimi
Okuyunca kendimi gördüm resmen ayni tarihlerde ayni seyleri yasamisiz.benimde ilacimi birakinca 2013te cok agir bi sekilde geri gelmisti depresyon bende 3 ay sürünmüstüm ve senin gibi 2016da hamile kalmistim.bende birakinca 2 ay sonra hortluyo amaYıllardır ara ara depresyonum olurdu.lakin en fecisini 2013 te yaşadım.majör depresyondu bu kez .2ay süründüm,tükendim,acillere göturülüyordum.yavaş yavaş iyilesiyordum ama uygun ilacı bulana kadar düzelememiştim tam olarak.
2016 kasım sonu hamile kaldım.8aydir ilaç içmiyordum ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle tekrar hastalandım.dogumdan sonra iyileştim.Bende sanırım ilacı bırakınca bir altı ay sonra hortluyor depresyon.
Niçin tekrar ediyor peki ilacı ömür boyu kullanmak mi lazım o zaman hiç geçmiyor sanırım bu hastalıkOkuyunca kendimi gördüm resmen ayni tarihlerde ayni seyleri yasamisiz.benimde ilacimi birakinca 2013te cok agir bi sekilde geri gelmisti depresyon bende 3 ay sürünmüstüm ve senin gibi 2016da hamile kalmistim.bende birakinca 2 ay sonra hortluyo ama
Benimde majördü.aylarca yemek yiyememiş uyuyamamistimYıllardır ara ara depresyonum olurdu.lakin en fecisini 2013 te yaşadım.majör depresyondu bu kez .2ay süründüm,tükendim,acillere göturülüyordum.yavaş yavaş iyilesiyordum ama uygun ilacı bulana kadar düzelememiştim tam olarak.
2016 kasım sonu hamile kaldım.8aydir ilaç içmiyordum ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle tekrar hastalandım.dogumdan sonra iyileştim.Bende sanırım ilacı bırakınca bir altı ay sonra hortluyor depresyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?