- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
Iyilesemedimi pekiEşim de var canim baktıysak geçmesi malesef ayrılıyoruz şu an
Ilk zamanlar çok kötüydum konuşmuyorum kimseyle yemek yemiyordum kilo kaybettim olum düşüncesi yaşama karşı isteksizlik hayattan zevk alamama hepsi vardı ağirdi durumumNeyin var ki tam olarak
Yok canım ama onunki ağır bir sikintydiIyilesemedimi peki
Depresyon degilmiydi sadeceYok canım ama onunki ağır bir sikintydi
Benimde ağır depresyonDepresyon degilmiydi sadece
İnşallah geçer çok sağolunYok canim depresyonda geçer onunki çok farklı durum seninki depresyonmus geçer
Ilacimi nezaman biraksam üzücü bir olay yasadigimda tekrarladi ve her tekrari dahada ağırdı.4.birakmamdan sonra bir daha asla birakmamaya karar verdim.anladigim kadariyla beynimin bazi kimyasallari işlevini yitirmiş en ufak bi üzüntü beni mahvediyo.psikiyatri ilacimi asla birakmam artikevet daha ağır bir şekilde tekrarlıyormuş bende ondan cok korkuyorum aynı şeyleri birdaha yaşarsam dayanamam
Gercektenmi en korktuğum ilaçları biraktigimda tekrarlamasi benim de kaç gündür aglamaktan beynim uyuştu nasıl dayanirim tekrarlarsa aynı şeyleri yaşamaya düşünmesi bile korkuncIlacimi nezaman biraksam üzücü bir olay yasadigimda tekrarladi ve her tekrari dahada ağırdı.4.birakmamdan sonra bir daha asla birakmamaya karar verdim.anladigim kadariyla beynimin bazi kimyasallari işlevini yitirmiş en ufak bi üzüntü beni mahvediyo.psikiyatri ilacimi asla birakmam artik
Beyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladiGercektenmi en korktuğum ilaçları biraktigimda tekrarlamasi benim de kaç gündür aglamaktan beynim uyuştu nasıl dayanirim tekrarlarsa aynı şeyleri yaşamaya düşünmesi bile korkunc
Size bunu doktor mu söyledi? Emin olmadığınız bilmedğiniz şeyleri burda bu kadar emin konuşmasanız daha iyi olur...kötü etkiliyorsunuz burdaki insanları...Beyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladi
Sadece ilaç içip terapi görmeden ilacıda bırakırsanız tekrarlar bendede böyle oldu...terapide görmeniz lazımBeyin kimyasallarimiz işlevini yitirmiş mutluluk hormonu salgilayamiyor buda ömür boyu tedavi edilmesi gereken bi hastalik ilac birakilmamali.her biraktigimda tekrarladi
Ilaci birakmam bidaha asla.daha beter olmaktan bıktım.benm öyle terapiyle gecmez anksiyete depresyon hepsi varSadece ilaç içip terapi görmeden ilacıda bırakırsanız tekrarlar bendede böyle oldu...terapide görmeniz lazım
Aksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirlerSize bunu doktor mu söyledi? Emin olmadığınız bilmedğiniz şeyleri burda bu kadar emin konuşmasanız daha iyi olur...kötü etkiliyorsunuz burdaki insanları...
Tabiiki doktorlarla görusuyorum hemde yillardir.kafama göre ilac alicak halim yok ya biraz mantıklı konuşun.zaten iyiyim şu an Allaha cok şükür 12 yıl önceki halimden eser yokAksine iyi etkiliyorum durduk yere ilaclarini iyileştim diyip birakirlarsa daha kötü olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?