Ağız şapırtısı

O çözümsüz :) bende çok rahatsız olurum da..
Şapırdatan kişilerle sofrada bulunmamaya özen gösterin

Misofonya deyyola ona. .

İstersen bi araştırıve. .

Malesef gecmio bide cakkidi cakkidi sakiz sesine hastayim bende. bugun alisveris merkezinde beklemek zorunda kaldigim sirada arkamda duran ve muhtemelen agzinin 2 kati buyuklugunde sakizi patlata patlata cigneyen kizin agzina patlatasim geldi resmen agzinda sakız yerine tokadim patlicaktida işim bitti kurtuldum iskenceden!!

Ne yazık ki tek çözüm o insanla aynı sofrada oturmamak. Uyurken sesli nefes alandan da rahatsız oluyo musun?

Aynen bende rahatsiz olurum ama yarin birgun kendimin ne olacagini bilmedigim icin sabir der yemegimi yer gulumserim .

Bendemiyapiyorum acabadiye merak ettim .cocuklara s ordum simdi onlarda cay icerken yaptigimi soyledilerde pek umursamiyorlarmis .bence sen uyar rahatca cunku dogal ve farkinda olmadan yapiliyo yada birlikte oturma

Bende öyleyim malesef bu yüzden babamla erkek kardesimle annemle kaç kez tartışıp masadan kalktım. Çok kötü bir durum kendi yemegimi resmen bırakıp onları izliyorum dişlerimi sıka sıka hiç tahammül edemiyorum. Bu yüzden genellikle tek yerim zaten

Ergenlik dönemlerinde evde bu konu hep kavga konusu olurdu o zaman dahada fazlaydı hassasiyetim ailemle beraber yemek yiyemezdim bu sesleri çıkaran aile üyeleri olunca nereye kadar aynı sofrada yemek yememek mecburen yiyorum yemek mi beni yiyo ben mi yemeği yiyorum belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…