Ağız şapırtısı

ah ah ya kitleniyorsun bir bakmışsın çatalı sıkıyorsun istem dışı dünyadaki tek ses oymuş gibi geliyor dimi. Bence çaresi yok tanıdıksa uyarıp yabancıysa çok tokum deyip tuvalete filan saklanıp aç kalmaktan başka

Hiç böyle hassas biri değilim, o sebeple anlayamıyorum.
Cidden iştaha engel bir durum mu bu?

Açsam gözüm görmez, kulağım duymaz bir şey

Ben de ayniyim ya sinirlerim zipliyor. Hep annemin sucu. Kucukken sapirtiyla yemek yemenin kotu bir sey oldugunu o kadar yerlestirmis ki beynime. Aksilik babam da cok fena yemek yer. Sadece sapirti degil kasigi catali dislerine surter, tuhaf tuhaf sesler cikarir falan.

Anne ne yaptin bana ya...

bende balık yiyipte boğazına kılçık gitti diye ağzından çıkartanlara uyuzz oluyorum
miğdem bulanıyor

Hiç böyle hassas biri değilim, o sebeple anlayamıyorum.
Cidden iştaha engel bir durum mu bu?

Açsam gözüm görmez, kulağım duymaz bir şey
Ee aile olunca mecbur yiyosunda en sevdigim yemek dahi olsa zevkle yiyemiyorum özellikle babam varken normal değil ondan çıkan sesler Allahtan sabırlı olmayı öğrendim bu konuda bişey denmiyo adama düzgün ye de denmez ama işte gelde iç sesimi sustur neler dönuyo orda

Ayy aynı benim babam adam yemeyi yemiyo resmen yemekle savaş veriyo

Bunun bi caresi varmi bilmiorum bende cok rahatsiz oluyprum. Agiz sapirtisi agiz kokusu, sogan, sarimsak kokulari.Baharatli parfum kokulari. Hic birine katlanamiyorum.

Ben cozum bulamadim. Hala yapanlari gorunce cildiriyorum. Birde sadece hopurdetenlere degil, elma, armut,erik yerken cikardiklari seslere.. yellenenlere, geğirenlere, yerlere tukurenlere, ay burnunu karistiranlara.... soylerken bile kotu oluyorum. Bu saydiklarimdan birini bile yanimda yaptiklarinda ordan kosarak uzaklasmak, istiyorum.. zaten geneldede hizla uzaklasiyorum

Bende nefret ederim en iyi çözüm evde yalnız yemek yemek

Ayy aynıı ben
Çook sinir oluyorum

offf bende de var aynı sıkıntı maalesef
babam çok fena şapırdatır ağzını yemek yerken. aynı sofrada yemek yemek tam bir zulümolur bana. dile getirdiğimde de söyleniyor şimdiden bizi beğenmiyor yaşlanınca nasıl olur kimbilir diye
bi aralar kulak tıkacı takıyordum saçımla falan kamufle edip ooh be dedim dünya varmış sonra baktım bana seslenince geç cevap verince ele verdim kendimi
şimdi de vicdan yapıyorum sabrediyorum kendimi şartlandırıyorum o benim babam rahatsız olmamam gerek falan diye. sabretmeye çalışıyorum az da olsa aştım sanırım eskisi kadar aşırı rahatsız olmuyorum ama yine de tamamen duymazlıktan gelemiyorum tabi

ha bir de saat sesine karşı aşırı hassasım odamda asla saat bulundurmam gece yatarken kol saatinin sesinden bile rahatsız olan bi insanım

Ayni ben.
Agiz sapirtisi ve agzi acik sakiz cignenmesinden nefret ederim.
Hatta ailecek nefret ederiz.
O kadar sakin halimde bile cinlerim tepeme cikiyor bir anda.

Aynen aynen. Ben uyuduğum odada asla saatle uyuyamam mesela. Annemlere falan gittiğimde de gece üşenmeden kalkıp saati duvardan indirip odanın dışında bi yere bıraktığımı bilirim. Artık hep yatmadan önce alıyorum dışarı :)

Yurtta kaldım ben. Uyku büyük problemdi. Yatakhaneler büyüktü çünkü kalabalıkti o yüzden. Böyle plastik gibi silikon gibi sünger gibi kulaklıklar satılıyo. Tıpa olarak takıyosun. Bunları yemek yerken de kullanabilirsin. Ayrıca musluk sesi falan da dahil buna :)

Direkt uyarin. Agiz sapirdatmak GORGUSUZLUKTUr. Soyleyin ogrensinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…