ah ah ya kitleniyorsun bir bakmışsın çatalı sıkıyorsun istem dışı dünyadaki tek ses oymuş gibi geliyor dimi. Bence çaresi yok tanıdıksa uyarıp yabancıysa çok tokum deyip tuvalete filan saklanıp aç kalmaktan başkaİnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falanbunu nasıl çözücem kızlar ya
deme onuBen de aşırı iğreniyorum. Bir de sakız sesi tabi..
Ee aile olunca mecbur yiyosunda en sevdigim yemek dahi olsa zevkle yiyemiyorum özellikle babam varken normal değil ondan çıkan sesler Allahtan sabırlı olmayı öğrendim bu konuda bişey denmiyo adama düzgün ye de denmez ama işte gelde iç sesimi sustur neler dönuyo ordaHiç böyle hassas biri değilim, o sebeple anlayamıyorum.
Cidden iştaha engel bir durum mu bu?
Açsam gözüm görmez, kulağım duymaz bir şey
Ayy aynı benim babam adam yemeyi yemiyo resmen yemekle savaş veriyoBen de ayniyim ya sinirlerim zipliyor. Hep annemin sucu. Kucukken sapirtiyla yemek yemenin kotu bir sey oldugunu o kadar yerlestirmis ki beynime. Aksilik babam da cok fena yemek yer. Sadece sapirti degil kasigi catali dislerine surter, tuhaf tuhaf sesler cikarir falan.
Anne ne yaptin bana ya...
bende balık yiyipte boğazına kılçık gitti diye ağzından çıkartanlara uyuzz oluyorum
miğdem bulanıyor
balığı börek yer gibi yemesin adabıyla yesin, dikkatli ve yavaş yesinAnaa napsin ya
balığı börek yer gibi yemesin adabıyla yesin, dikkatli ve yavaş yesin
Ben cozum bulamadim. Hala yapanlari gorunce cildiriyorum. Birde sadece hopurdetenlere degil, elma, armut,erik yerken cikardiklari seslere.. yellenenlere, geğirenlere, yerlere tukurenlere, ay burnunu karistiranlara.... soylerken bile kotu oluyorum. Bu saydiklarimdan birini bile yanimda yaptiklarinda ordan kosarak uzaklasmak, istiyorum.. zaten geneldede hizla uzaklasiyorumİnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falanbunu nasıl çözücem kızlar ya
Bende nefret ederim en iyi çözüm evde yalnız yemek yemekİnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falanbunu nasıl çözücem kızlar ya
Ayy aynıı benİnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum
resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falanbunu nasıl çözücem kızlar ya
Özellikle sakız...Benim eski sevgilim yemek yiyelim diyodu çocuğa yok canım ya ben tokum diyodum 1 kere bile oturup beraber yemek yemedik
Bisey sorabilir miyim boyle bi kere lisede bi arkadasim öksüruyodu ama böyle dk başı sınıf sessiz kız yanimda oturuyo o ses bile aşırı rahatsız etmişti yada ritmik seslerde buna dahil saat sesi falan bunlarda dahil mi acaba
Direkt uyarin. Agiz sapirdatmak GORGUSUZLUKTUr. Soyleyin ogrensinler.İnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falanbunu nasıl çözücem kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?