Yana yana iç diyosun yaniSen de höpürt..duymazsinya da kafana dik kac hemen..
Bu takinti genelde baßaklarin hepsinde varda ondan :) sakiz cigneyene yanimda cips tursu falan yiyene annemde olsa bicagi saplayasim geliyo.o derece siddetli bendeAhaha nerden bildin kız
Evet özellikle ailemle yemek yiyince
Benim eski sevgilim yemek yiyelim diyodu çocuğa yok canım ya ben tokum diyodum 1 kere bile oturup beraber yemek yemedikTamam canım koyuyorum teşhisi "misophonia" olmuşsun sen. Bende oldumbi takım seslere aşırı duyarlılık anlamına geliyo. Ben elimde olmadan tepki veriyorum diş gıcırtısına. İstemeden oğlumun koluna vurmuştum. Tabi o kadar şiddetli vurmadim yine tuttum baya kendimi. Eşime evlenirken ilk sorum horluyo musun olmuştu. Eğer horlasaydi vazgeçerdim evlenmekten. Yorgun olduğunda sesli nefes alıyo deli oluyorum sabaha kadar. Dürtüp duruyorum.
Bu takinti genelde baßaklarin hepsinde varda ondan :) sakiz cigneyene yanimda cips tursu falan yiyene annemde olsa bicagi saplayasim geliyo.o derece siddetli bende
Benim için cinayet sebebi
Ağzına küt diye vurup kaşığı/çatalı ensesinden çıkarma sebebi
Kafasını tabağa vura vura burnunu düzleştirme sebebi
Naparsam yapayım hırsımı alamam
Laf da söyleyemiyorum
Kafamda bu senaryoları kurup rahatlıyorum
Oda arkadaşım aynı zamanda bölüm arkadaşımdı. Beraber ödev yaparken yemek de yerdik bazen. Çap çup yerdi. Ödev kağıtlarını bi tarafına monte edesim geliyordu
Amaninnn ben de ne masum sevimli bi takinti diyordum..bi daha biri höpürdetme,sapirdatma derse tamam olur abla diyecem..bi corba icin canimdan olmayayim simdi..
ben de aynıyım çözümü yokİnanılmaz derecede ağız sapirtisindan rahatsız oluyorum iştahim kaciyo sofradan doymadan kalkmak zorunda kalıyorum resmen o ses beynimi deliyomuş gibi cay icerken höpürdetenler çorba icerken falanbunu nasıl çözücem kızlar ya
Kayıp ikimizimi buldumama çözümünü bulamadım
Bisey sorabilir miyim boyle bi kere lisede bi arkadasim öksüruyodu ama böyle dk başı sınıf sessiz kız yanimda oturuyo o ses bile aşırı rahatsız etmişti yada ritmik seslerde buna dahil saat sesi falan bunlarda dahil mi acabaTamam canım koyuyorum teşhisi "misophonia" olmuşsun sen. Bende oldumbi takım seslere aşırı duyarlılık anlamına geliyo. Ben elimde olmadan tepki veriyorum diş gıcırtısına. İstemeden oğlumun koluna vurmuştum. Tabi o kadar şiddetli vurmadim yine tuttum baya kendimi. Eşime evlenirken ilk sorum horluyo musun olmuştu. Eğer horlasaydi vazgeçerdim evlenmekten. Yorgun olduğunda sesli nefes alıyo deli oluyorum sabaha kadar. Dürtüp duruyorum.
İkizim gel sarılalım
Ayyy benm kardeşim de böyle,sofradan aglayarak kalktığı çok olmuştur. Bizim içinde sinir bozucu onun bu takintisi,şöyle yapma,şöyle yeme diye sürekli müdahele ediyo. Ağzımız kapaliyken bile ses cikariyomusuz,tipsizzz
Bide böyle normal tatlı bi ağız sapirtisi olsa yine rahatsız etmez sanki yemekle savaş veriyo gibi bazıları onlar yemek yemiyo başka bişey yapıyorlarBanada bazen oluyor o ya ..
O sesi yapanin kafasini koparasim geliyor(
Ya bacim evi bize zehir ediyo,yemekler zulüm hepHarbim alemsin kızz Bende 1 kere ağlamıstım sırf bu yüzden anlayabiliyorum onu tipsiz deme bakim benim kader ortağıma napalım elimizde olan bişey olsa bende istemezdim böyle olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?