Ailem özellikle böyle ağız kapalı bişey cignerken bile o ses çıkıyo nereye kadar uyarabilirim ki zamanında çok uyardım düzelmedi hiç hassas olduğumu bildikleri halde devammDirekt uyarin. Agiz sapirdatmak GORGUSUZLUKTUr. Soyleyin ogrensinler.
Onlar kendilerine ceki duzen verene kadar beraber sofraya oturmayin.Ailem özellikle böyle ağız kapalı bişey cignerken bile o ses çıkıyo nereye kadar uyarabilirim ki zamanında çok uyardım düzelmedi hiç hassas olduğumu bildikleri halde devamm
İlerde ağız şapırtısı yüzünden boşanıyorum diye konu açarsam olayın ciddiyetini anlarsınKoptumSese odaklanmamayı dene
İlerde ağız şapırtısı yüzünden boşanıyorum diye konu açarsam olayın ciddiyetini anlarsın
:) yolda arkamdan yürüyenler ayağını sürüyorsa ben de ona gıcık oluyorumBenimki sadece şapırdatmayla kalsa gene iyi. Çayı karıştırırken biraz uzun karıştırsınlar hrmen bakıyorum ters ters bardağın dibi delindi diye. Tesbih sesine dayanamam otobüste falan hep benim arkama denk gelirler bir de dönüp dönüp bakarım anlamazlar sakız cignerken o ağız hiç mi kapanmaz ilk defa mı çiğniyorsun son defa mı ne bu deli gibi. Horlama sesine hastayken burnunu çekenlere kısaca her türlü sese karşı sinirlerim tavan yapıyor. Saatin tik tak sesinden rahatsız olduğum için pili çıkarmışlığım bile var bildiğin manyağım ben
Evet unutmuşum arkamdan gelen topuklu ayakkabı sesi sanki o topukla beynime çivi çakıyor önüme geçip gitmesini bekliyorum bende:) yolda arkamdan yürüyenler ayağını sürüyorsa ben de ona gıcık oluyorum
Yok bende takılıyorum size zatenYanlış anlaşıldım galiba. Konu hoşuma gitti ondan koptum dedim sese odaklandığımda beni de rahatsız eder ağız şapırtısı. O yüzden bu şekilde bir öneride bulundum. Asla dalga geçmedim. Yardımcı olayım dedim terslendim
Çekirdeği nasıl unutmuşum yaBende de var aynı sıkıntı. Benim nerdeyse tüm seslere karşı antipatim var, takıyorum kafaya ve başka şeyle meşgul olamıyorum. Çekirdek, sakız, şapırtı, horultu, burundan çıkan soluma sesi, bacak sallama sesi, çay içerken bardaktan çıkarılmayan kaşığın sesi, yüksek telefon ve tv sesi vs vs. Aklıma gelmeyen bir sürü sese takıntım var. Eşim obsesif olduğumu söylüyor. Sanırım haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?