Ağız şapırtısi

Ben ne zaman meyve vs yerken ağız sesinin ayarı kaçsa,kim yaparsa yapasın pis pis bakıyorum.Anlamıyorsa söylüyorum.
Aynı şeyi çok fazla çiğneyenlere de yapıyorum.Midem bulanıyor ikisinde de.
Elimde değil yoksa cidden sıkıvercem ümüklerini.
Takıntılıyım çok pis.
Sesi anladimda cok fazla cignemek derken

Kizlar soylenmiyor da bisi desem.yumurtadan cikmis kabugu begenmez.diyorlar. :( evlenene kadar boyle galiba nisanlim biliyor bu huyumu Allahtan arada kendini kaybeder cips felan yerken bi bakisimla kendine gelir aaa pardon der .

Bu bi hastalık. Abartı değil yani. Misofonya'ydı sanırım adı. Yani ağız şapırdatılmasına sinirlenmek bi hastalık. Ve bende de ileri derecede mevcut. Bana da bazen bi yerde birini boğuvericekmişim gibi geliyo. Eski mesai arkadaşım öyleydi. Ayrı yemeye başladım. Sonra zaten görev yeri değişti. Şuan yanımdaki mesai arkadaşım da öyle ve yine çeşitli bahanelerle ayrı yiyorum. Uyarıp karşındakini de boş yere kırmayı bi tarafa bırak, değişen bişey olmayacağı için sinirlerini yıpratmana değmez. Yemek saatini değiştir canım bence sen. Ben anlıyorum seni.

Misofonya diye bu tarz seslere takinti rahatsizligi var, ba$etmesi cok zor, bir ara$tir istersen senin durumuna yakin mi diye...

Yukarida bahsedilmi$ kusura bakmayin, farketmedim :))

Bende sevmem öyle şeyleri
Kardeşimı sürekli uyarırım
Ama babam yapsa birşey diyemezdim galiba
Ama ağzının içinde pilav gördüm diye de babamdan da pilavdan da tiksinmezdim
Biz çocukken onlar nelerimizi gördü

Sesi anladimda cok fazla cignemek derken
Üniversitede iken yanımda yemek yiyen kişi çok çiğniyor ve çiğneme sesi kulağıma geliyordu.Midemi bulandırdı.Takıntı yaptım diğer lokmalarında çiğneme sayısını saydım, 43.de yut şunu artık geri zekalı diye bağırdım istemsizce.
O gün bu gündür çok çiğneyene de uyuzum.
Çok çiğnenmelidir doğrudur.
Ama bendeki bu anıdan mütevellit midem bulanıyor ve lokmayı ağzına tıkıp boğmak istiyorum karşımdakini.

Üniversitede iken yanımda yemek yiyen kişi çok çiğniyor ve çiğneme sesi kulağıma geliyordu.Midemi bulandırdı.Takıntı yaptım diğer lokmalarında çiğneme sayısını saydım, 43.de yut şunu artık geri zekalı diye bağırdım istemsizce.
O gün bu gündür çok çiğneyene de uyuzum.
Çok çiğnenmelidir doğrudur.
Ama bendeki bu anıdan mütevellit midem bulanıyor ve lokmayı ağzına tıkıp boğmak istiyorum karşımdakini.
Ay cok guldum kiz 43e kadar nasi sabrettin. Ses cikariyosa ben 20de bagirirdim valla

En nefret ettiğim şeydir ki annem çok yapar, bir gün canıma tak etti bende o yerken ağzımı kendimden iğrene iğrene şapurdattım o gündür normal yiyor:KK53:

Ben de deliriyorum sormayın ya. Kardeşimle ben huyluyuz, evde hemen uyarırız. Şu ağzındakini yut öyle konuş, çene kaçmıyor diye bağırmışlığım var.

Benim sapirdatmayla bi sorunum yokta geğirmeye dayanamiyorum. Ozellikle babaannem ve babam. Bir yaptilar neyse bilmeden oldu derim, ama bi masada ardi ardina gegirirler. Ööh. Bak yine midem kalkti.

Kizlar sizin dertleriniz arasinda benim ki dert degil ama cok rahatsiz oluyorum.Masada babam ,erkek kardesim o kadar cok yapiyor ki bir sey de diyemiyorum kiriliyorlar hemen.Hele babam agzinda bir sey varken konusur ,yemekte bakmak istemiyorum yuzune.Anneme soyledim o uyardi en azindan bitince konus diye ama yok degismiyor agzindaki pilavlari gordum o gundur pilav yemiyorum .Babam o benim çok da seviyorum baska herhangi bir sorunumuz da yok ama ben nasil gormezden geliyim sizce bu durumu ,aciklama sansim yok babama annem acikladi degismedi..Ne yapayim duymamk icin yemekte önerisi olan var mi?

ben direk soylerim

Back
X