Ağladım Ve Hiçbir Şey Yapmadı...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
O bahsettiğim erkek arkadaşimdan ayrildim.Ayrılmadan önce de bir konuşma yapmak için buluştuk. Kendimi tutamadım ağlamaya başladım. İnanır mısınız yanımda oturuyor ve görmemezliğe geliyor... Hiçbir şey demedi,hiçbir şey yapmadı. Sonunda dayanamadım : Sen nasıl bir insansın,karşında bir insan ağlıyor ve sen öylece oturuyorsun dedim. Verdiği cevap : Ne yapabilirim ki?
Sadece iç dökmek için yazdım.

Son düzenleme:
Ee demek ki sevmiyor keske aglamasaydin sen de daha cok kucuksun neler yasayip goreceksin neler..

ağlamak sanılanın aksine erkekleri yumuşatmıyor
tam tersine sinirlenirler
isteklerini ağlayarak yaptırmaya çalışan şımarık bir kız çocuğu gibi görürler
gözyaşlarınızı sadece sizin için çok değerli insanlara saklayın, aile gibi

Yine konu açacak bir bahanr bulmuşsun maşallah.. Yarın acaba hangi konuyla karşımıza çıkacaksın ayrılman adamın umrunda mı ki ağlaman olsun bak okullar açılacak sayın liseli kız artık burada hergün efte püften can sıkıntısından konu açıp herkesi kafana takacağıba derslerinee zaman ayırsan nasıl olur yoksa üniversiteye dışarıdan bakacaksın bu kafayla sana göre etrafta gezen karınca bile dert:)))

bunlarla meşgul ol.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 113
Ben düşmanım ağlasa bile dayanamam .
Ağlamak insanın elinde olan bişey degilken bunu anlamak yerine ona sığır gibi davranan gibi birini haklı bulan üyeleri anlamıyorum çok mu zor ağlayan insana güzel yaklaşmak.

Back
X