ağlama krizindeyim :(

Sene olmus 2014 geri cekilme yontemi ne ya hu? Dogru duzgun korunsaniza

Terbiyesiz.
Bu erkeklerin, istedikleri zaman her şeyi yapabileceklerini sanmalarından nefret ediyorum.
Sizin önce vajinismusu yenmeniz lazım, ne kadar düşüncesizce bir davranış.

Bizler de git boşan demiyoruz ama siz de olayı çok fazla küçümsemiyor musunuz? Hiç bi'şey olmamış gibi davranılacak bi'şey değil bence. Ya hamile kalırsa?

Düşünün sorununuz var önce onu aşmak istiyosunuz, üstüne yeni evlisiniz, hazır hissetmiyosunuz. Eşinize güveniyosunuz çünkü eşiniz, sevdiğiniz adam sizin düşüncelerinize önem verir değil mi?

Ama burada öyle olmamış üstüne gönlünü almaya bile çalışmamış.

Bebek istenildiğinde güzel, psikolojik olarak hazır değilsen çift çizgiyi gördüğünde sevinç çığlığı yerine salya sümük oluyo.

Ben herhangi birinizin yorumunu okumadım. Bayan hamile kalmadığını ve asıl üzüldügü şeyin kocasının onu avutmayip arkadaşlarıyla gitmesinin olduğunu söyledi . Hayatım boyunca çocuk düşünmeyen biri olarak soylediginize katılıyorum kimse bebeğe sevinmek zorunda değil . Yine de ağlama krizine girmek için çok daha sağlam bahaneler var ve tercih şansım olsaydı konu sahibinin yerinde olmak isterdim. Yapmasın bence kendine bunu

cok zor bi durum ya istemedigin halde zoraki bi baski kusmekte haklisin ve umarim hazir olmadan hamile kalmazsin

tamam eşinin yaptığı büyük yanlış sonuçta bebek istememekten daha önemli bi sorunun var ben yaşamadım nasıl bişey bilmem ama okuduğum kadarıyla zormuş

olan olmuş ama neden kendini bu kadar yıpratıyorsun
gözyaşlarına yazıkmı değil

sen şimdi kendinide parçalasan hamileysen hamilesindir
sonra akıttığın gözyaşlarına üzülürsün

evet benim kocam oldu,ama ben de onun karısıyım öyle değil mi?dışarıdan bakınca küçük bir sorun olarak görünebilir.ama benim yaşadıklarımı yaşayıp gördüklerimi görseniz siz de üzülürsünüz.ailenizden kilometrelerce uzaktasınız,hiç arkadaşınızın olmadığı bir yerdesiniz.derdinizden sorumlu ve kalbinizi tek tamir edecek eşiniz de iki gündür özür dilemiyor,konusunu bile açmıyor, dışarıda arkadaşlarıyla eğlenmeye gidiyor. sizin sorununuzun da inşallah çözüme kavuşmasını istiyorum.Allah yardımcınız olsun defnehannn...

o olaydan sonra pişmanım,bir daha yapmam dese özür dilese bitecekti.sonrasında yaptıkları zoruma gidiyor

Esin bencillik yapmis ama korkma oyle hemen hamile kalinmiyor zaten

Esin bencillik yapmis ama korkma oyle hemen hamile kalinmiyor zaten

ona göre de ben bencilim! istediğim zaman kalmak istiyorum.çünkü bebeğin sorumluluğu zaten bende olacak,daha hazır değilim.

ona göre de ben bencilim! istediğim zaman kalmak istiyorum.çünkü bebeğin sorumluluğu zaten bende olacak,daha hazır değilim.
Erkekler anlamaz ki bunu canim bu konuda kendini kasma tedavini olumsuz etkiler vajinismus psikolojik simdi birde bu yaptigindan dolayi cinsellikten soguyacaksin yapma hic kendi kendine telkin ver bende ilk evlendigimde esim korunacakti korunmadi bir ay korunmasiz stresle gecti simdi hap kullaniyorum kafam rahat sende boyle onlem al cunki geri cekilince zevk almiyorlarmis korunmadigin surece hep acaba ile gecireceksin

Sen önce bir jinekologa gitmeye başla cinsel ilişkide zorlandığından bahset. Ayrıca korunmayı eşine bırakma. Al hapını kafan rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…