- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.862
- 298
Sene olmus 2014 geri cekilme yontemi ne ya hu? Dogru duzgun korunsanizaeşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demiştidün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim
Ya adam sizin kocanız. Sizin olmuş . Sizi sevmiş ömrünü sizinle geçirmek istemiş .çok küçük bir ayrıntı yüzünden mutsuz olmuyor musunuz ? Neden kendinizi harap ediyorsunuz? Rahatlayin bir dus alın .açın tv seyredin. Kocaniz ya ötesi var mı ? Ben de çok agliyorum o kadar çok ağladım ki bugün o kadar gerçek sorunlarım var ki . Annem de çok ağladı çaresizim diye . Nolur kıymetini bilin
Ben herhangi birinizin yorumunu okumadım. Bayan hamile kalmadığını ve asıl üzüldügü şeyin kocasının onu avutmayip arkadaşlarıyla gitmesinin olduğunu söyledi . Hayatım boyunca çocuk düşünmeyen biri olarak soylediginize katılıyorum kimse bebeğe sevinmek zorunda değil . Yine de ağlama krizine girmek için çok daha sağlam bahaneler var ve tercih şansım olsaydı konu sahibinin yerinde olmak isterdim. Yapmasın bence kendine bunuBizler de git boşan demiyoruz ama siz de olayı çok fazla küçümsemiyor musunuz? Hiç bi'şey olmamış gibi davranılacak bi'şey değil bence. Ya hamile kalırsa?
Düşünün sorununuz var önce onu aşmak istiyosunuz, üstüne yeni evlisiniz, hazır hissetmiyosunuz. Eşinize güveniyosunuz çünkü eşiniz, sevdiğiniz adam sizin düşüncelerinize önem verir değil mi?
Ama burada öyle olmamış üstüne gönlünü almaya bile çalışmamış.
Bebek istenildiğinde güzel, psikolojik olarak hazır değilsen çift çizgiyi gördüğünde sevinç çığlığı yerine salya sümük oluyo.
Ya adam sizin kocanız. Sizin olmuş . Sizi sevmiş ömrünü sizinle geçirmek istemiş .çok küçük bir ayrıntı yüzünden mutsuz olmuyor musunuz ? Neden kendinizi harap ediyorsunuz? Rahatlayin bir dus alın .açın tv seyredin. Kocaniz ya ötesi var mı ? Ben de çok agliyorum o kadar çok ağladım ki bugün o kadar gerçek sorunlarım var ki . Annem de çok ağladı çaresizim diye . Nolur kıymetini bilin
cok zor bi durum ya istemedigin halde zoraki bi baski kusmekte haklisin ve umarim hazir olmadan hamile kalmazsin
tamam eşinin yaptığı büyük yanlış sonuçta bebek istememekten daha önemli bi sorunun var ben yaşamadım nasıl bişey bilmem ama okuduğum kadarıyla zormuş
olan olmuş ama neden kendini bu kadar yıpratıyorsun
gözyaşlarına yazıkmı değil
sen şimdi kendinide parçalasan hamileysen hamilesindir
sonra akıttığın gözyaşlarına üzülürsün
Sene olmus 2014 geri cekilme yontemi ne ya hu? Dogru duzgun korunsaniza
Esin bencillik yapmis ama korkma oyle hemen hamile kalinmiyor zaten
kocanız tam bir odun..
Erkekler anlamaz ki bunu canim bu konuda kendini kasma tedavini olumsuz etkiler vajinismus psikolojik simdi birde bu yaptigindan dolayi cinsellikten soguyacaksin yapma hic kendi kendine telkin ver bende ilk evlendigimde esim korunacakti korunmadi bir ay korunmasiz stresle gecti simdi hap kullaniyorum kafam rahat sende boyle onlem al cunki geri cekilince zevk almiyorlarmis korunmadigin surece hep acaba ile gecireceksinona göre de ben bencilim! istediğim zaman kalmak istiyorum.çünkü bebeğin sorumluluğu zaten bende olacak,daha hazır değilim.
evet,bir hata yaptığımı ben de kabul ediyorum.ona güvenmiştim ve 2 aydır bir sorun çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?