Kizmakta ve uzulmekte haklisin.saygisizlik etmis.o beden senin.henuz bi bebek icin hazır olmayabilirsin.bunu neden anlamak istemiyor.dogum kontrol hapi ile korunmayi dene.ona da engel olamaz ya!ikiniz de hazir olunca yaparsiniz cocugu.eşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demiştidün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim
Bende böyle düşünüyorum, eşinin yaptığı çok çirkin ama zaten hamile kalmış olma ihtimalin çok düşük kendini yıpratmaVajinismus rahatsızlığınız varsa içinize nasıl boşaldı anlayamadım .
Normal deneme sırasında üstünüze mi oldu ? Eğer böyleyse hamile kalma şansı çok az zaten merak etmeyin.
Bu arada her ne olursa olsun eşinizin yaptığı doğru değil. Tek taraflı olacak şeyler değil bunlar. Öncelikle bu rahatsızlığınızı yenmeniz ve aktif bir cinsel yaşam kazanmalısınız eşinizle. Evliliğinizin ilk aylarının tadını çıkartmalısınız.
Ben size %100 hak veriyorum ama eşinize fazla yüklenirseniz ters tepebilir bazı şeyler üzülen siz olursunuz.
Kavga etmeniz evden uzaklaştırıyorsa aman dikkatli olun.
Erkekler anlamaz ki bunu canim bu konuda kendini kasma tedavini olumsuz etkiler vajinismus psikolojik simdi birde bu yaptigindan dolayi cinsellikten soguyacaksin yapma hic kendi kendine telkin ver bende ilk evlendigimde esim korunacakti korunmadi bir ay korunmasiz stresle gecti simdi hap kullaniyorum kafam rahat sende boyle onlem al cunki geri cekilince zevk almiyorlarmis korunmadigin surece hep acaba ile gecireceksin
Doğum kontrol hapı kullan ve bırakma sakın yarın öbür gün aynısını tekrar edebilir
Daha cinselliği tam anlamıyla yaşamamışken çocuk isteği çok saçma geldi bana
Ertesi gun hapini ayda bir kere kullanabiliyorsun zaten yumurtlama donemini hesaplayacaksin uzun is :) hakkinda hayirlisi olsun insallahhap aldım canım artık daha rahatım bundan sonra.ertesi gün hapı 48 lira çok pahalıymış bu arada
Ertesi gün hapı ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınabiliyor. Başka bir eczaneye git, mutlaka bulup iç.
Bir de af edersin ama bir erkeğin daha karısı cinselliği tam olarak yaşayamamışken hamile bırakmaya çalışması çok aciz ve bencil bir davranış.
Ondan sonra sadece çocuk yapmak için sevişen insanlarla doluyor etraf.
Seni böyle hamile bırakır, cinsellikten iyice soğutur. Sonra da ona buna sulanmaya başlar, evde karım beni tatmin etmiyor diye...
Cikmamis da cikabilirdi de yani saglikli bi yontem degil
Sen önce bir jinekologa gitmeye başla cinsel ilişkide zorlandığından bahset. Ayrıca korunmayı eşine bırakma. Al hapını kafan rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?